siğil tedavisi sonrası yapılması gereken testler ?

suspus__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
105
0
26
İstanbul
merhaba ... yaklaşık 1 sene önce siğil oldugunu farkettim ve bu 1 sene içinde ilk zamanlar pek önemsemedıgımden dolayı ilk 2 koterim aptallıgımdan oldum. artık dikkat ediyodum ama tekrar cıkmaya basladılar ve son olarak 3 kere koter oldum.ilk koterimde yapılan testin adını bilmiyorum yaklaşık içinde 9-10 tane anti bişeyler yazıyodu hepsi negatifti smer alındı o da temizdi daha dogrusu tip2 cıktı doktorum kötü bişe degil bulaştıgını belirten bi ibare kötü bi anlamı yok dedi...ıkıncı koterımde doktor lokalle aldı , son koterimi ekim ayında oldum onda da yıne bu testten yapıldı onlarda negatif çıktı smer de yapılsın ıstedım ama doktorum gerek yok temız dedi sadece virüs bulaşmış bır ıkı senede atlatırsın panik yapma dedi. ancak son koterimden sonra çok ufak bı kac yerde daha gördüm ve verrtol denen ilaçla her aksam üstüne sürdüğümde böle böle cıkanları bi haftaya kadar yok ettim. suan yıne öle cıkan 2-3 tane minikler var nasıl desem susam tanesınden bile küçük artık gözlerim öle secer oldu kı hemen odaklanıyorum daha dogrusu cıkmaya calısan minikleri ben de bu asit gibi şeyi sürüyorum.
şimdi size sormak istediğim bıkac hafta sonra muayenem var biliorum sabretmem lazım gecmesi için ama insan yine de endişeleniyo . sizden ricam olmam gereken özeel hastaneler malesef çok pahalı devletin karsılayabıldiği hangi testler var bunları öğrenmek istiyorum bir de aşı olarak neleri olmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz çünkü doktorum gerek yok diyo belkide haklı ama ben yinede gittiğimde bu bu testleri yaptırmak istiyorum demek istiyorum

Bende 40 ustunde vardı kucuk sece parmam gbı bı kıtle alındı bıde sen dusun
Nse
Yaralarım ılestıkten sonra her banyoya gırdımde Sırkeyle yıkıyorum smaer aldırmya yakın 10 gun once kesıyorum
Duzenlı bagısıklı yuksek tutan aktardan aldım macun kulanıyorumm
Doktorum gardesıl olmanınnbı mantınyok dedı cervalıx onerdı
Tıp 6 benımkı onemlı olan bır ust tıpe yukselmesını engellemek dedı Yanı 11 16 18
Evevıt vıtamını devlet oduyor bak onerırım
O kadar sıgıl dusun yanındoktorum her gun portakal suyu ıc dedı bır bardak taze
C cıtamını b12 ve cınko cok onemlı
Yaglı sekerlınseylerı tuketmeye 2008 den sonra bu sene doru duzgunnbasladımmmmm
Kendıme cok ıyı baktım
Hanı ıspanak brokolı yıyorsammm yogurtla yıyorum
Corek otunu zaten aldım karısık bıtkısel macunda tuketıyorm
Bu sıralar propolıs aldım 100 gr mım100 tl
Polen tozu 100 gr 15 tl
Accık corek otu arı sutu 140 tl fılan tuttu onu yıyorum sabah aksam ıkı ay gdıyo
Folya ıle kapatılıp gunes gormeyen yere konulup sadece tahta kasıkla yenıyor

buda hazır macunum

Bu ıs dırencını yuksek ttuatarsan atlatırsın bıde ası ası bende cunkuncok etkılı oldu
Agda yaptırmıyorm lazere basladım
Aagdacıya kuafore havuza gıtmememeı onerdı doktorum
Tek kullanımlık jılet kullanıp atılıyorm o kadar. Sıgıl varkende zaten kerem kullan tug dokucu eger et benını kesersen sıgıl kanar ve dagılır yada amelyat eldıvenıle al cekerek

çok sagol çok teşekkur ederim elimde kagıt kalem not aldım hepsini gercekten... peki ameliyat sonrası ne kadar sürede toparladın kendini ? doktorum 1-2 sene de toparlarsın kendini daha çıkmaz dedi bana. sen de nasıl oldu iyişelme süreci. birde aşı demişsin hangi aşıdan oldun onu da ögrenebilirmiyim. bişey daha polen tozunu nasıl kullanıcam suya karıstırıp mı içiliyo yoksa süt bal gibi bişeyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…