Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harka bı sıgara kullanıcısıydım gunde 1 paket garntı sonra mıde problmlerım cıkınca slımlre dondm uzun sure onları tukettım cok guzl bıseyms gıbı:))) Hamıle kalınca nasıl brkıcm kesın bırakamam dıyodum suan hamıleyım hamıle oldugumu ogrendıgım 10 gn azaltark ıctım oyle pat dıye bırkılmıo sonra gelen mıde bulantılrı yuzunden agzıma suremedm ve coook sukr bıraktım sıgrayı cok zor bı donmdı benm ıcın ama sıgarayı bırakmama vesıle oldu sıgra ıcmeye devam etseydım vıcdan azabndn olurdum herlde(( Tabıkıde cozum olrak sıze hamıle kalın dıyemem:)))) Ayrıca her hamılelıkte aynı olmuo arkadsım bı kere kusmadı hala ıcıo cok rahat esımde kullanıo ve korkum dogmdn sonra baslama ıhtmalm onunda bırkmasını ıstıorum ve sunuda ıtrf etmelıymkı gercktn sıgrayı brkmak cok zor bısey kendıme geldıkten sonra elm sıgraya gıtmedı degl ınsnlr ıcerken kendımı eksık hıssettım ver bakım bı fırt dıyesım geldı ama kendımı bebegm ıcın hep gerı cktım ruyalarıma gırıo sıgra gecen ruyamda kendımı sıgraa ıcerken gordum ve nasıl bı vıcdan azabı cktıgımı anlatamam okdr gercktekı ruyam uyanınca sukurler olsun ruyaymıs dedım:)) O yuzden sıgra bırkmak zor bısey bunu kabul edıorum suan aklımn ucundn dahı sıgra gecmıo lakın bırı yanmda ıcınce kendımı eksık hıssedıorum yanlıs yapan benmısım gıbı gelıo:))) O yuzden bırkmaya nıyetlıysenız oncelkle etrfnızdkılrın sıgryı brkms olması lazm yoksa ısınz gercktn zorr:))
bende birakmaya calistim bi sore once , ama yapamadim ,
en fazla 1 hafta birakabildim ,
birakmam , sigara icmekten daha cok zarar veriyor bana ,
yemek sonrasi , bir cay kahve sirasinda hep aklima geliyor ,
sinirim bozuluyordu ,
en iyisi hic baslamamis olmakti , ama yaptik bir cahillik :)