Sigarayı nasıl bıraktınız?

Cucuthecat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
1.090
2.071
29
Kızlar merhabalar,
Deneyip faydasını gördüğünüz bir sigara bırakma yöntemi var mı? Biorezonans yöntemini duydum ama işe yarıyor mu

Kızlar merhabalar,
Deneyip faydasını gördüğünüz bir sigara bırakma yöntemi var mı? Biorezonans yöntemini duydum ama işe yarıyor mu
Sigarayı birakmanın tek yolu bunu istiyor olman. İradeli olmalısın 2 sene icmedim kafama sıçayım bi anlık istekle tekrar başladım. Yarin ilk işim içmemek olacak. Meditasyon yap. Sigara icmeye tesvik eden ne varsa cevrende kaldir. Çay ile mi iciyorsun çay icme kahve icme. Mesela ben yemekten sonra illa icerim ama o zamanlar kendimi nasıl gazladiysam 2. Gunde sigara istegim hic kalmamıstı. Canım sogara istedikce agzima attim bi karanfil. Cubuk kraker falan yesim masallah hic bos durmadim ne guzel kilo almistim simdi yine kürdan gibi oldum. Çalışmıyorsan canin sigara mi istedi hooop uyu hemen mis gibi. Suan 15 aylik oglum var istesem de uyuyamiyorum. Yoksa coktan birakirdim en ufak bi sinir animda sigaraya gidiyorum. Java da soguk bahce ile ilgilenemiyorum. Kendine ugraş bul. En iyisi kafada bitir canım tek çözüm bu.