ben pozitif testi gördüğüm an bıçak gibi kestimMerhaba arkadaşlar ben sigara kullanıyorum ama öyle tiryaki seviyesinde değil. Günde en fazla 15 adettir.
Gebelikten şüphe ediyorum ve vicdanım çok rahatsız.
Nasıl bırakmalıyım bana fikir verebilir misiniz
Az önce önümde duran küllüğü uzaklaştırmak zorunda kaldım kokusu rahatsız ettiği için. Ama içerken koku konusunda bir rahatsizlik olmuyor, sinir oluyorum kendimeben pozitif testi gördüğüm an bıçak gibi kestimve ilk 10-15 gün ara sıra aklıma gelse de zaten mide rahatsızlığım yüzünden içmek istemedim hiç. su an esim dışarda içip geldiğinde bile midem kalkıyor. kafada bitiyor galiba
ben meyveye sarmıştım o dönem. yani aklıma sigara geldikce meyve yedim. ve dediğim gibi hiç zorlanmadım. kaldi ki ben 10 yıldır günde bir paket içen biriydimAz önce önümde duran küllüğü uzaklaştırmak zorunda kaldım kokusu rahatsız ettiği için. Ama içerken koku konusunda bir rahatsizlik olmuyor, sinir oluyorum kendime
Tebrik ederim hem sigara için hem de bebek içinben meyveye sarmıştım o dönem. yani aklıma sigara geldikce meyve yedim. ve dediğim gibi hiç zorlanmadım. kaldi ki ben 10 yıldır günde bir paket içen biriydimbazen aklıma bi tane içsem mi diye geliyordu ilk zamanlar. ama hiçbirini sesli dile getirmedim ve hemen başka bir seye odaklanmaya çalıştım. öyle öyle su an valla 40 gün olmus bile
Ama bu demek degildir ki doğumdan sonra tüttürmeyeceğimBen çok içen biriydim testi pozitif gördüm şak diye bıraktım
Kız sen hamile misinBen çok içen biriydim testi pozitif gördüm şak diye bıraktım
Evet 8e giriyoruzKız sen hamile misin
öyle bir mucizeyle karşılasınca emin olun sigara yanında fıs kalıyorTebrik ederim hem sigara için hem de bebek için
Ben de test yapmaya cesaretimi topladigim zaman kolaylikla bırakabilirim diye düşünüyorum
Aha yakaladımm seni hemen doğumda bana dua ediyosunEvet 8e giriyoruz
Aha yakaladımm seni hemen doğumda bana dua ediyosun
Adımı soyadımı tc mi adli sicil kaydımı atıyorum özeldenEtmem mi şimdi de ederim ne istersen
Adımı soyadımı tc mi adli sicil kaydımı atıyorum özelden
Ahahahahs mama masası köpeee olsunOoo çocuğuma mama masası puxhu teyzesinden