Sigarayı birlikte bırakalım !

Bimola

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
125
65
28
31
Millet selam.
Bebek istiyoruz ve artık sigarayla vedalaşmamın zamanı geldi. İster bebek sebebiyle ister başka sebeple sigarayı bırakmak isteyenler gelin birlikte başlayalım.
21 gün alışkanlık kazanmak için minimum süreymiş. Hadi bu 21 günü beraber atlatalım

Kimler katılacak, isim ve bırakma tarihi eklemeniz yeterli. Listeye alınacaksınız ve 21 gün sonunda eminim ki bu alışkanlığı bitireceğiz. İlk ben

Bi mola -> 18.11.2019

Çok güzel bi topik olmuş ama buna yanaşabilirmiyiz bilemiyorum

Çok güzel bir konu açmışşın özellikle hamilelik öncesi olması gereken bu ama öyle zamanlar oluyo ki bırakılmıyo şahsen denedim başarısız oldum
Canım altı ay oldu bebeğe karar vereli ama erteledim durdum. Artık zamanı geldi ama. Belki bu bile etkiliyor. İşimi şansa bırakamam artık. Dene sende belli mi olur birbirimize destek oluruz

Canım altı ay oldu bebeğe karar vereli ama erteledim durdum. Artık zamanı geldi ama. Belki bu bile etkiliyor. İşimi şansa bırakamam artık. Dene sende belli mi olur birbirimize destek oluruz
Bende hamilelik belirtisi yaşadığım zaman oldu direk bıraktım sadece 12gün sürdü adet olunca bir üzüntüyle tekrar başladım birde sigara kullanıp hamile kalan hatta hamilelkte içen o kadar insan gördüm ki gördükce sinir oluyorum içesim geliyor

Bilmiyorum canım ya vicdanım razı gelmiyor. Kuzenim ikiz bebeklerinden birini kaybetti sigara sevdasına. Tamam sigara zararından dolayı değildi , eşinden gizli içmeye çalışırken eşi eve gelince karnını kapıya vurmuştu. Bebeklerden birini kaybetti.

Çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…