• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bıraktıran çay!

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
39
Sigarayı bırakmak isteyenler için 18 farklı çiçeğin köklerinden ve tohumlarından yüzde 100 doğal bir çayı üretildi.

Hindistan ve Bulgaristan'da yetişen bitkilerden oluşan "Fox Tea" isimli çayın, sigara bağımlılığını yüzde 86'ya varan oranlarda yok ettiği iddia ediliyor.

Poşetler halinde satılan çay, 40 gün boyunca öğünlerden sonra içiliyor. Bir bardak sıcak suda 3 dakika dinlendirildikten sonra, isteğe bağlı olarak limon veya portakal suyu ile tatlandırılıp içilebiliyor.

Tok karnına içilmesi gereken çay, zamanla kişideki nikotin isteğini körelterek, sigara bağımlısının bu zararlı alışkanlıktan kurtulmasına yardımcı oluyor. Zencefil, Avokado ve kivi yaprağı gibi çeşitli bitkilerden oluşan ve hiçbir kimyasal madde içermeyen çayla ilgili ayrıntılı bilgiyi, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX adlı internet adresinden almak mümkün.

öyle bir şey varmı ya aman hemen nerden bulacağımızı da yazarsan sevinirim canım ilk defa duydum .....sengözlerimebaksanab

142 ytl ve bazı alışveriş sitelerinde satışı var.Deneyen varsa yorumlarını bekliyoruz.Almaya değer mi?

%86 azaltıyomuş ben o kalan%14 lük kısımla gene içerim gene içerimki bırakamam yok

yaklasık 15 yıl 2 pk sıgara ıctım bırakmak ıcın denemedıgım bırsey kalmadı nıkotın bantı dedıler aldım aktarda satılan egır koku dıye bırsey var onu cıgne dedıler yaptım sakız cıgnedım.
babam bırgun by pss amelıyatı oldu dr. bana amelıyat cdsını ızlettı amelıyatının agır gectıgını ve sıgaranın vucudunda yaptıgı tahrıbatı anlattı.
ıste o gun sıgarayı gercekten bırakmaya karar verdım ve 5 yıldır tek bır tane bıle ıcmedım. kısacası kızlar pıyasada sıgarayı bırakmak adına satılan hıcbırseye guvenmeyın. hepsı para tuzagı.
onemlı olan bu olayı kafanızda bıtırmenız. gerısı kolay
ben basaracagınıza ınanıyorum. hepınıze sıgarasız saglıklı bır omur dılerım

ben merak edip biraz önce internette bir tarama yaptım... bu ürüne ait siteler kapatılmış.. satıldığı bir genel alışveriş sitesinde de artık ürün görünmüyor.... demek ki sağlık bakanlığı olaya el koydu içindeki katkı maddelerinden ötürü

Back