How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sigarayı bırakmayı başarabilir miyiz?

ben ilk 16 yaşında başladım sigaraya . İlk zamanlar günde 1 2 ydi. sonra günde 4 5 sonra iki günde 1 paket derken 1 senedir günde 1 paket icer oldum . Şimdi ise bırakmak istiyorum . Çünkü nefesim tıkanıyor halsizlik yapıyor sersem gibiyim . Ve maddi olarakta zarar veriyor bana . iki tane çocuğum var onlardan kısıp sigara alma düşüncesi çok üzüyor beni. Hem sağlık hem de maddi açıdan bırakmak istiyorum ama çok zorlanıyorum. Daha önce de bırakma girişimlerim oldu biri 1 ay sürdü diğerleri 1 hafta .Bırakip tekrar içmek niye kendime çok kızıyorum .İnşallah birakabilirim

ben 8 yıldır içiyordum. son 3 sene günde 1 pakete çıkmıştı. şimdi 50 gündür falan içmiyorum gebelik istediğim için.
ben champixle bıraktım.
gerçekten faydasi var mı bu ilacın . Mesela bu ilacı kullanınca sigara içme isteği olmuyor mu . ve yan etki yapti mi size ?

gerçekten faydasi var mı bu ilacın . Mesela bu ilacı kullanınca sigara içme isteği olmuyor mu . ve yan etki yapti mi size ?
Ben onunla basladım bırakmaya 1 kutuyu bıtırmeden bıraktım ılacıda sıgarayıda oda soyle ılk 14 gun sıgara ıcıyorsun ama ılacda ıcıyorsun
En fazla 14 gun ıcebılırsın 15. Gun artık sıgarayı ıcmemen gerek
Ben bırakamam napıcam az kaldı vss dıyordum sonra yavas yavas ıgrendım tadı ıgrenclesstı
Hanı sıgara tutunu bozuk olurya cıtırdar anlatırken mıdem kalktı oyle oluyo tadı ılac ıctıgın ıcın.
Benım 1 sene doldu ıcmıyorum şükürler olsun :D
Ben bıraktıysam bırakırsınız :)

Allen carr yonetemını muhakkak ızleyın psıkolojık kısmı o halledıryor ılac fızyolojık kısma yardımcı oluyor

Back