How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sigarayı bırakmayı başarabilir miyiz?

A Albeni7 sağol canım. Bu kez kararlıyım tabi şuan canım istedi ama istiycek aklıma gelecek bunlar normal bi iki gün içmedim diye sanki hiç kullanmamış gibi olcak halim yok ya . önemli olan içmemek. Ben sigaradan vazgeçtim. Sende dene zor değil inan. Olsun aklımıza gelsin beş dk sonra geçiyo. Mesela şuan şunları yazana kadar geçti istediğim işte bu kadar. Sonuç evet aklıma geldi canım çekti ama İÇMEDİM saçlarım sigara dumanı olmadı boğazım baca gibi dolmadı. Ve içseydim çok pişman olurdum şuan bir pişmanlığım yok. Bir bardak du içip uyuycam zaten. Lütfen sende dene. Bak çocukların da varmış geç kalma zaten bırakacaksın neden o gün bugün olmasın..
Sende , stres yapıyormu yokluk çektiğin anlarda sinir yapıyormu. Bende kalabalık ortamlarda çok sıkıntı olmuyor ama yalnızken sinir yapıyor. Kalabalıkta da uyku basıyor sürekli. Hadi bakalım yarın inşallah bende deneyeceğim , bugün niyetli değilim , kullandım . Yarın inşallah senin yanına bende katılacağım ;)

Yok canım sinir yapmıyo ama uyku basıyor. Sersemliyorum bugun de olduğu gibi ama geçecek öyle düşün. Yüzünü yıka. Ben öyle yapıyorum bekarken de böyle bırakırdım annem dalga geçerdi ee müge içmiyosunda aklındanda çıkaramıyorsun birazcık öyle oluyo benimki . aman aklımda olsun sonuç önemli içmemek. Şimdi gülüyorum kendi kendime sigara aklıma gelince. komik aslında kendi kendimize güzel bir uğraş. Valla aklımıza gelsin nereye kadar bigün unutacaz. Öyle düşün. Ha buyuk bişey yapıyomuş gibi kendini zorlama çünkü inan okadar büyütecek bişey değil . yarın uyandığında sabah kalk dişini yıka canın istediğinde sigara içmediğin günleri düşün. Ya böyle yazarken sanki zorlu bir mücadele gibi geliyor. Kendini rahat bırak sen sigara içmiyosun ki. Neden canın çeksin böyle düşün.

A Albeni7 ha bir kere bırak inan zor olmadığını göreceksin . içsen bile bıraktığın o iki günü özliyceksin. Bu sahurda bi tane iç dedi şeytan sonra içersem ne kadar pişman olcağım aklıma geldi çünkü bir tane içince sar baştan Oluyo. Zevki kaçıyo. Ben sigrasız daha mutluyum ya valla ya böyle duygularımı dökünce daha iyi anlıyorum. Allah senden razı olsun bak duygularımı dile getiriyorum

Yok canım sinir yapmıyo ama uyku basıyor. Sersemliyorum bugun de olduğu gibi ama geçecek öyle düşün. Yüzünü yıka. Ben öyle yapıyorum bekarken de böyle bırakırdım annem dalga geçerdi ee müge içmiyosunda aklındanda çıkaramıyorsun birazcık öyle oluyo benimki . aman aklımda olsun sonuç önemli içmemek. Şimdi gülüyorum kendi kendime sigara aklıma gelince. komik aslında kendi kendimize güzel bir uğraş. Valla aklımıza gelsin nereye kadar bigün unutacaz. Öyle düşün. Ha buyuk bişey yapıyomuş gibi kendini zorlama çünkü inan okadar büyütecek bişey değil . yarın uyandığında sabah kalk dişini yıka canın istediğinde sigara içmediğin günleri düşün. Ya böyle yazarken sanki zorlu bir mücadele gibi geliyor. Kendini rahat bırak sen sigara içmiyosun ki. Neden canın çeksin böyle düşün.
Ayyy saolasın canım benimm , çok iyi geldin bana cesaretlendirdin kendime güvenim geldi vallahi , :) yeneceğim bende telkin veriyorum kendimi. Seninde rabbim gönlüne göre en güzelini versin inşallah, kucağında bir bebekle unuttursun tüm sıkıntılarını :) :dua::oops::KK36:

ay inşallah canımm. Çok mutlu oldum şuan. Bak gerçek söylüyorum sen bi iki gün içme tekrar içtiğinde pişman olacaksın. İçsen bile o pişmanlıkla bana göre değilmiş sigara diyeceksin. Aklına gelsin canın istesin bunlar tabiki olacak. İnanma sen içmiyceksen aklındanda çıkacak diyenlere. Çıkmıycak belli bir süre olsun çıkmasın. ama bak vucudunda yorgunluk felan kalmıyo. Onun tadını al zaten içmezsin.

Ya ben de ben de :110:eşim de içiyor onu görünce dayanamıyorum.yoksa çok aklıma gelmiyor içmek.ama galiba dudak tiryakisiyim yani ağzım elim boş kalınca hemen sariliveriyorum sigaraya :KK14:

Kizlar merhaba bende sigarayi brakamiyorm ustelik gebe kalmak icin ugrasiyorm ve dr birakmam gerektigini soyluyor ama ben ne yaptiysam brakamadim azalttim gunde 5 tane iciyorm ama bi ortamda dozunu fazlasiyla asiyorm esim kullanmiyor ve ictigimde cok rahatsiz oluyor bu durum gercekten canimi cok skti ama neyaptiysam birakamadim gitti irademe hakim bi insanim 21 kilo vermeyi basardim ama sigarayi birakamiyorm cok caresizim:KK43:

Kizlar merhaba bende sigarayi brakamiyorm ustelik gebe kalmak icin ugrasiyorm ve dr birakmam gerektigini soyluyor ama ben ne yaptiysam brakamadim azalttim gunde 5 tane iciyorm ama bi ortamda dozunu fazlasiyla asiyorm esim kullanmiyor ve ictigimde cok rahatsiz oluyor bu durum gercekten canimi cok skti ama neyaptiysam birakamadim gitti irademe hakim bi insanim 21 kilo vermeyi basardim ama sigarayi birakamiyorm cok caresizim:KK43:
Bnde saatlerce içmeden durabiliyorum , yanmda kimse içmeyince aklıma iki dakika geliyor ama yenebiliyorum.
Bendeki sorunda yalnız kalınca irademe hakim olamamam... Nerden başlamışız bu illete vallahi lanet ettim :(
Ben zannediyorumki sigarasız zaman geçmez :) nasıl davranacağımı şaşırıyorum.... İnşallah rabbim senin dualarınıda boş çevirmez ve eviniz bir melekle taçlanır kuzum....

Bnde saatlerce içmeden durabiliyorum , yanmda kimse içmeyince aklıma iki dakika geliyor ama yenebiliyorum.
Bendeki sorunda yalnız kalınca irademe hakim olamamam... Nerden başlamışız bu illete vallahi lanet ettim :KK43:
Ben zannediyorumki sigarasız zaman geçmez :) nasıl davranacağımı şaşırıyorum.... İnşallah rabbim senin dualarınıda boş çevirmez ve eviniz bir melekle taçlanır kuzum....
Aminnn tatlim insallah...benimde senden farkim yok kuzum resmen mucadeleye giriyorm ama o illete yenik dusuyorm mubarek aydayiz insallah tez zamanda birakiriz icilmeyen ortama girince insanlarn aciyarak bakmasi kendimi ezik hissediyorm gercekten cok kotu ya bu illet

kızlar bugün beşinci günümdeyim evet aklımdan çıkmıyo ama içim temizlenmiş gibi hissediyorum. Çokıyorum balkona iki dakika oturup geri geliyorum Boyun eğdim ne yapalım. İnasan ne acılara katlanıyo bundan ne var. Halimize şükür. Binlerce insan bırakmış imkansız değil. İnanın başaracaz . @albeni al bak sigarasız duruyosun hiçte zor değil iki tane içdiusen pes etmiş değilsin devam et içmiyosun sen. İçmiyosun içmiyosun neden zorla içmek istiyosun. Bi kaç gün daha sabret.

Ben de yılbaşında yeni bir şey yapayım dedim ve sigarayı bıraktım. Daha önceden de beynimde savaşıyordum sadece duman bu olmasa da olur diye ama 13 senelik içici olarak pek zor geliyordu bırakmak sadece düşünüyordum işte yılbaşı gelince çat diye bıraktım. Tiryakilik etkileri başladı tabiki baş dönmesi el titremesi gerginlik vs ama şiddetli değildi çok şükür o anlarda bol su içtim bal zencefil karıştırıp yedim ve el doluluğu hissi için de keçi boynuzu kemir dim bu arada keçi boynuzunu sobada veya tavada hafif ısıtın çok lezzetli oluyor bu 3 gıda ile geçti tüm etkiler tuvalet düzeni bozuluyor onun için de hoşaf(bol kayısılı) için. Şu an hayat öyle güzel ki her şeyin tadı çok güzel. insanlar iğrenç kokuyorsun yine mi sigara içtin derlerdi abarttıklarını düşünürdüm lakin şimdi içenler o kadar kötü kokuyor ki bana millet haklıymış dedim. En güzeli de yemekten sonra nerede sigara içeceğim derdi bitti bu harika bir duygu. Konu sahibi sizi çok kararlı gördüm bence siz 2 haftaya bırakırsınız başarılar dilerim azminizde. Allah yardımcınız olsun.

sulefruz sulefruz tebriknediyorum. Evet çok kararlıyım. Çünkü gerçekten mantık işi değil. Ve gerçekten içtiğin zaman igrenç gözüküyosun utanıyorum özellikle dışarda içerken. Ama lakın tamam içmiyorum diye bianda bitmiyo. Sabırla geçecek biliyorum. Bugünlerde geçecek. Şuan biraz çok halsizim yataktan çıktığım zaman gücüm yok acaba bu sigaradan mı siz bırakmışsınız. Yoksa psikikolojik mi :) ;)

Bende de oldu korkma o da geçecek mümkünse homewalk diye bir kadının programı var youtubede onunla spor yap ben onu da yapmıştım. Bu arada martta da hamile kaldım sanırım hamile kalmamda sigarayı bırakmam da etkili oldu. Roman okuyabilirsin vakit geçirtiyor. bu arada stres olamaman lazım ben evdeydim ve eşim de sağolsun gerginliklerime gıkını bile çıkarmadı yani kimsenin seni şu 2 haftada strese sokmaması lazım. Bir ara ailemin yanına gittim orda strese girmiştim neredeyse yakacaktım bu kadar dayandın yapma diye diye dayandım şimdi en büyük stres bile olsa çok rahat kendi kendime atlatıyorum o aklıma bile gelmiyor. Çok iyi gidiyorsun gerekirse çok uyu ama içme canım sana güveniyorum ben.

En önemli tüyomu unutmuşum marketçinin cebine giren günlük sigara parasını gözümün göreceği yerde biriktirdim o da çok motive etti.

Ay ne güzel hamileliğine çok sevindim. En içtenlikle tebrik ediyorum.:) benim En büyük motivem anne olmak. Böyle söyleyince ben sigara içiyorum benim niye oldu. sigarayla alakası yok diyenler de var. Her vücut aynı değil belki senin cigerini mafediyor benim üreme organlarımı mafediyo. Sonucta büyük zararlar veriyo. Ve ben asla sigara içen anne olmak istemiyorum. Ben içerdim kardeşimle aynı odayı paylaşırdık abla senin montunun yanına montumu asınca sigara kokuyo derdi. İnanmazdım. Ne kadar cahilmişim çok pişmanım onu da zehirlediğim için. Ne yaparsam ne dersem deyim hakkını ödeyemeyeceğim. Bari çocuklarımın hakkına girmeyim. Zaten hiç bir çocuğun yanında sigara içmem açık hava olsa bile. Ve kendime çok kızgınım. Çok geç aklım başıma geldi. Şimdi evet zorlanıyorum. Ama hasta değilim aklıma geliyor yok işte halsizim felan filan ama bunların geçeceğini biliyorum. Ama sigara içersem biçok şeyin geçmeyeceğini de biliyorum. SİGARADAN VAZGEÇTİM BEN. Kızlar yüzleşelim artık bu sigaranın gerçeğiyle. @sulefruz teşekkür ederim güzel önerilerin için

Çok teşekkür ederim canım darısı tez zamanda sana inşallah(bebeğin olur.) sigarayı sen kafanda bitirmişsin çok tebrik ederim bunun için Allah yardımcın olsun tez vakitte kurtulursun pis illetten inşallah.

Sigarayı bırakıp iki gün sonra tekrar başlıyorum. Ve kesin bırakmam gerekiyor bunu biliyorum. Çünkü bebek isriyorum ve üç kez başarısız tüp bebek denemem var. Sebebi bilinmeyen Kısırlık Yani bu sigarayı bırakmam lazım çok zorlanıyorum. Benim gibi sigara bırakmak isteyen varsa bu yolda arkadaşlar arıyorum. Sanırım yalnız başaramıyorum yardıma ihtiyackm var. Şimdi buraya bebek istiyorsun daha sigarayı bırakamıyorsun yada beyinde biter felan şeyler yazacaklar hiç yazmasın. Damdan düşenin halini damdan düşer anlatmiş☹️☹️
8Ay olacak bırakalım şiddetle tavsiye ederim

Back