- Konu Sahibi Sabir tasi
-
Sende , stres yapıyormu yokluk çektiğin anlarda sinir yapıyormu. Bende kalabalık ortamlarda çok sıkıntı olmuyor ama yalnızken sinir yapıyor. Kalabalıkta da uyku basıyor sürekli. Hadi bakalım yarın inşallah bende deneyeceğim , bugün niyetli değilim , kullandım . Yarın inşallah senin yanına bende katılacağımA Albeni7 sağol canım. Bu kez kararlıyım tabi şuan canım istedi ama istiycek aklıma gelecek bunlar normal bi iki gün içmedim diye sanki hiç kullanmamış gibi olcak halim yok ya . önemli olan içmemek. Ben sigaradan vazgeçtim. Sende dene zor değil inan. Olsun aklımıza gelsin beş dk sonra geçiyo. Mesela şuan şunları yazana kadar geçti istediğim işte bu kadar. Sonuç evet aklıma geldi canım çekti ama İÇMEDİM saçlarım sigara dumanı olmadı boğazım baca gibi dolmadı. Ve içseydim çok pişman olurdum şuan bir pişmanlığım yok. Bir bardak du içip uyuycam zaten. Lütfen sende dene. Bak çocukların da varmış geç kalma zaten bırakacaksın neden o gün bugün olmasın..
Ayyy saolasın canım benimm , çok iyi geldin bana cesaretlendirdin kendime güvenim geldi vallahi , :) yeneceğim bende telkin veriyorum kendimi. Seninde rabbim gönlüne göre en güzelini versin inşallah, kucağında bir bebekle unuttursun tüm sıkıntılarını :)Yok canım sinir yapmıyo ama uyku basıyor. Sersemliyorum bugun de olduğu gibi ama geçecek öyle düşün. Yüzünü yıka. Ben öyle yapıyorum bekarken de böyle bırakırdım annem dalga geçerdi ee müge içmiyosunda aklındanda çıkaramıyorsun birazcık öyle oluyo benimki . aman aklımda olsun sonuç önemli içmemek. Şimdi gülüyorum kendi kendime sigara aklıma gelince. komik aslında kendi kendimize güzel bir uğraş. Valla aklımıza gelsin nereye kadar bigün unutacaz. Öyle düşün. Ha buyuk bişey yapıyomuş gibi kendini zorlama çünkü inan okadar büyütecek bişey değil . yarın uyandığında sabah kalk dişini yıka canın istediğinde sigara içmediğin günleri düşün. Ya böyle yazarken sanki zorlu bir mücadele gibi geliyor. Kendini rahat bırak sen sigara içmiyosun ki. Neden canın çeksin böyle düşün.
Dardayım eyy aneey aneey zordayım yaaa
Bnde saatlerce içmeden durabiliyorum , yanmda kimse içmeyince aklıma iki dakika geliyor ama yenebiliyorum.Kizlar merhaba bende sigarayi brakamiyorm ustelik gebe kalmak icin ugrasiyorm ve dr birakmam gerektigini soyluyor ama ben ne yaptiysam brakamadim azalttim gunde 5 tane iciyorm ama bi ortamda dozunu fazlasiyla asiyorm esim kullanmiyor ve ictigimde cok rahatsiz oluyor bu durum gercekten canimi cok skti ama neyaptiysam birakamadim gitti irademe hakim bi insanim 21 kilo vermeyi basardim ama sigarayi birakamiyorm cok caresizim
Aminnn tatlim insallah...benimde senden farkim yok kuzum resmen mucadeleye giriyorm ama o illete yenik dusuyorm mubarek aydayiz insallah tez zamanda birakiriz icilmeyen ortama girince insanlarn aciyarak bakmasi kendimi ezik hissediyorm gercekten cok kotu ya bu illetBnde saatlerce içmeden durabiliyorum , yanmda kimse içmeyince aklıma iki dakika geliyor ama yenebiliyorum.
Bendeki sorunda yalnız kalınca irademe hakim olamamam... Nerden başlamışız bu illete vallahi lanet ettim
Ben zannediyorumki sigarasız zaman geçmez :) nasıl davranacağımı şaşırıyorum.... İnşallah rabbim senin dualarınıda boş çevirmez ve eviniz bir melekle taçlanır kuzum....
8Ay olacak bırakalım şiddetle tavsiye ederimSigarayı bırakıp iki gün sonra tekrar başlıyorum. Ve kesin bırakmam gerekiyor bunu biliyorum. Çünkü bebek isriyorum ve üç kez başarısız tüp bebek denemem var. Sebebi bilinmeyen Kısırlık Yani bu sigarayı bırakmam lazım çok zorlanıyorum. Benim gibi sigara bırakmak isteyen varsa bu yolda arkadaşlar arıyorum. Sanırım yalnız başaramıyorum yardıma ihtiyackm var. Şimdi buraya bebek istiyorsun daha sigarayı bırakamıyorsun yada beyinde biter felan şeyler yazacaklar hiç yazmasın. Damdan düşenin halini damdan düşer anlatmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?