Sigarayı bırakmak istiyorum

crayzbluee

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
28
1
6
İstanbul
Sigara içmek istemiyorum. Aslında yaz tatillerinde içmeden durabiliyorum. Ne oluyorsa kışın tekrar başlıyorum. çocuklarım sigara içtiğimi bilmiyorlar. Onların bilmemesi işime geliyor. Hem daha az içiyorum hem de kötü örnek olmuyorum. Bir de tamamen bırakabilsem çok iyi olacak. Nasıl başarabilirim bilmiyorum. Allen carr in kitabını okumuştum. Bırakırım belki diye düşündüm ama yapamadım. Eşim de içiyor. O da bırakamıyor. Bırakmalıyım am nasıl? Aynı durumda olanlar ve bırakanlar lütfen paylaşımda bulunun!..

Merhabalar

17 yıllık içici olarak 1 yılı geçti bırakalı
allen carr kitabını okuyarak bıraktım

ama ılk seferde olmadı ıkıncısınde bıraktım

ılk bırakmam da yaklasık 6 ay bırakmıstım ama bır arkadasımın babasını kaybettı (bende kaybedelı cok olmamıstı)
tekrar basladım ve sunu anladım duygusal anlamda zayıfladıgım ya da başarısız olunca daha cok ıcıyor muşum
onu anladım ve kabullendım sonra bıraktım

1 yılı aşkın süredir bir sürü olumsuzluklar oldu hayatımda hep şunu sordum içersem sorunlar sıkıntılar geçecek mi cevabım tabıkı hayır oldu ve sigara da takılı kalmadım sorunda takılı kaldım
tabıkı bunu yaparken kilo almadım dersem yalan olmaz ama fazla yemekte sigara gibi birşey

kendi özgür kararın olmalı

bu arada evlı degılım ablam sigara kullanıyor ki evin içinde sadece mutfakta içer onun kokusu bile iğrenç geliyor
annem derdi adam gibi kokuyorsunuz diye içenlerin kokularına karşı burnum hassaslastı :)

herşey senin elinde ...

ben ilaç artı nikotin bantı desteği ile bıaktım,, cok kişye de bırakması konusunda yardımcı oldum.. bu sekilde bırakan cok var.. üç ay ilaç ve nikotin bandı.. sonraki üç ay sadece nikotin bandı,, ve sonrasında tamamen bıraktım.. umarım yardımcı olur size

hala bırakamadım. anlaşılan kendi irademle yapamıyorum. en iyisi ilaçla bırakmak. sigaradan tiksinmek istiyorum. iradeyle sanki çok güzel birşeymiş gibi içmeyince aklım orda kalıyor.

Bende üniversitede başladım o kadar abartmıştımki sadece sigara ile besleniyordum diyebilirm günde 3 pakete yakın gidiyordu. Bırakmak için önce geçekten bırakmayı istemek gerekiyor. bıraktım 2 yıldır kullanmıyorum tabi benim için buna yardımcı etkenleri söyleyeyim;

- öncellikle sigara her aklıma geldiğinde ağzıma 1 adet karanfil aldım. bunun yanında çay demlerken demliğin içinde de her seferinde birkaç tane karanfil attım bunu hala da yaparım özellikle diş ve diş etine ok faydası oluyor.

- sonrasında müracaat Biorezonans yöntemi oldu gerçekten çok büyük etkisi var. Ben bu yöntemi uygulatan arkadaşlardan bilgi alıp onları gözlemleyip sonra müracat ettim gerçekten müthiş birşey.

-Biorezonans nedir diyenler bu linkten bilgileri okuyabilir iletişim nosunu arayıp bilgi alabilirsiniz telefonda çok güzel anlatıyorlar daha iyi anlaşılıyor bu yöntem yani.

- Ben ücret olarakta avantajlı olduğumu düşünüyorum. Şimdi 1 paket sigara 7,5 tl ise günde 3 paketi buluyordu 22,5 tl çarp 30 a uuu 675 tl çıkıyor. ben 1 seferde 300 tl ye kurtuldum.
Dilerim sizlerde kurtulursunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…