tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.401
İyi ki hamile kalmışım, yine olsa yine aynısını yapardım . Bebeğimin ihtiyaçlarını da düşündüm. Hanımefendiye tavsiyelerimi de sundum. Okumanızda sorun var anlaşılan. Bebeğin 10 kere uyanması normaldir diye bir cümle kuran mı oldu? Bilmişlik yapıp da kendi aklınızca beni eleştireceksiniz ya işte laf olsun. Hanımefendiye samimiyetimle destek olmak amacı ile yazdım. Kötü niyetiniz sizin olsun. Bebeğimin ihtiyaçlarını düşünüp düşünmediğini bilirmişsiniz gibi de düşünmeden hamile kalmanız üzücü olmuş diyorsunuz. Gelip gördünüz mü ihtiyaçlarını giderip gidermediğimi ya da düşünüp düşünmediğimi bildiğinizi mi sanıyorsunuz? İsteyen emzirir, istemeyen hiç emzirmez, isteyen erken keser, isteyen de askere kadar emzirsin. Bana bir faydası yok. Kendi tecrübelerimi de paylaştım ki belki faydası olur. Siz de buraya bilir bilmez işkembe-i kübranızdan sırf eleştirmek için gelmişsiniz. Ne bir tavsiye ne bir şey. Aferin size.Yanlış anlamazsanız ben de size bir şeyler söylemek istiyorum. Güzel bir emzirme deneyimi yaşamışsınız keşke emzirirken hamile kalmasaydınız büyük bebeğiniz için üzücü olmuş ama yapacak bir şey yok tabi. Herkesin süreci sizinki gibi olmayabilir. Her anne emzirmekten sizin kadar keyif almayabilir. ve yeterli olduğunu düşündüğünde bunu sonlandırmak da isteyebilir tıpkı sizin ilk bebeğinizin ihtiyaçlarını düşünmeden hamile kalmanız gibi.
Ek gıda sürecini kolaylaştırmak, emzirme sıklığını azaltmak, gece uykularını düzenlemek gibi konularda destek olamayacaksınız cevap yazmasanız da olurdu.
Ve son olarak her bebek ve ihtiyaçları farklıdır fakat 18 aylık bebeğin gece 10 kere uyanması normal değildir.