Evet arkadaslar daha önce 2 yıl bıraktım ama daha sonra eş ailesiyle nişan sorunları vs derken geri başladım bahane oldu aslında. Şimdi tekrar niyetlendim bırakmak icin ama ilk fırsatta markete koşmaktan korkuyorum. Sizce ben nasıl bırakırım gerçekten önerisi olan??? İrade vs diyebilirsiniz aslında çok saglam iradem vardır gel gelelim sigarada işe yaramıyor. Bir süre sonra canım istiyor dayanamayıp yakıyorum yine. Bırakan arkadaslar nasıl motive oldu acaba?
Bu defa gerçekten bırakmak istiyorum motive edin beni lütfen
Gerçekten bırakmak istemediğiniz için bırakamıyorsunuz.
Çnkü bi arkadaşım var içmek ne kelime yiyordu sigarayı.özel hiçbirşey yapmadı.3yıl oldu ağzına sürmüyor, o bıraktıysa herkes bırakırx
Ben hırsımı alamayıp iki sigarayı aynı anda yakip içen biri olarak 12ci senedeyim ağzıma sürmüyorum, beni motive eden tek şey insanların yaw sen gunde 3 paket sigara icerdin, nasıl bıraktın aklım almıyor cümleleri... ama mesela annem bırakamadı sigarayı ve 57 yaşında 5 sene once koah yüzünden bizi terketti... iki ay içinde elimizden kayıp gitti... sagliginizi düşünün ve lutfen birakin
merhabalar hanımlar , bende 3 senedir sigara içiyorum ve cildim hatırı sayılır derecede çöktü .. bir yerde duydum biorezinans mı ne bır yontem ıle bırakıyorlarmıs , bu yöntemi kullanan var mı acaba ? faydası oldu mu ? nasıl bi işlem , bilgisi olan , özellikle kendi tecrubesını paylasabılecek olan varsa yazabılırmı acaba ?
cok tesekkurler
Hamile olduğumu duyunca bıraktım :) yıllardır ne sözler verip tutmadım ahh ah :) şimdi bile hatırı sayılır bir toparlama oldu. Sigarayı bırakmadan zor diyebilirim belki genetik olarak cildiniz güzelse iyi kalıyor öteki türlü maalesef cilt yıpranıyor