Sigarayı bırakmak isteyen yeni gelinler nasıl bırakıcaz hadii bakalım yardım edelim

PINARTUNCAY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
1.045
0
38
Arkadaşlar 15 gün sonra düğünüm olucak ve birkaç gün içinde doğum kontrol hapına başlamam gerekiyor. Sigarayla doğum kontrol hapıda çok sakıncalı günde 15 tane sigara içiyorum bugün bu saat oldu sadece 2 sigara içtim bırakmam gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz???

Herkese sevgilerrr

tatlım günde 15 tane sigaramı :1shok: ne yapıyorsun tatlım güzelliğine yazık müstakbel eşinde içiyormu içiyorsa beraber bırakmanız gerek ben hiç sigara kullanmadım ama sunu diyebilirim paket tasıma yanında sakız çigne bugunude 2 taneyle bitir kendin için ve ilerdeki dogcak ufaklıklar için hergün buraya yaz sukadar içtim diye bende seni ona göre :eek:klava: umarım yardımcı olmusumdur

Sağol canım teşekkür ederim eşim hiç içmemiş ve içmiyo çokta rahatsız oluyorrrr hala ikideyim şimdi de bi kitap indirdim netten sigarayı bırakma yolları diye onu okuyorak bırakmayı düşünüyorum burada desteğin için sağolll gerçekten

şimdi bisey demek istiorum ama affına sıgınmak istiyorum cok cok özürdiliyorum esinle bişeler paylasıyorsun özel anlamda :eek: inan cok rahatsız oluyordur kokusu cok itici onun anladın sen beni özürdilerim :eek:

aşk olsun canım sen açıkça ve doğruyu yazmışsın niye sil diyim haklısın ve adam gerçekten rahatsız oluyor çok haklısın rahat ol alıngan değilimdir delikafadulden

ŞİMDİİİİ cnm,birkaç yöntem var.Biri çubuk tarçın,aktarlarda var.Sigaraiçme isteğin arttığında bunu öylece ağzına al,çiğneyedebilirsin tarçının içindeki bir madde bırakmayı destekliyormuş.
İkincisi İbrahim Saraçoğlu nun tarifi şöyleki;
Karabaş bitkisi ve sigara bıraktırma kürü

Karabaş bitkisi aktarlardan temin edilebilir. Raf ömrünün bir yılı geçmemiş olmasına dikkat etmek gerekir.

Kullanma şekli:
Kaynamakta olan bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı dolusu ufalanmış karabaş bitkisinden ilave edilir ve dört dakika hafif ateşte kaynatılır. Daha sonra ılımaya bırakılır. Ilıdıktan sonra süzülür. Her sigara içme ihtiyacında bir kere gargara yapılır (ağız çalkalanır). Yutulursa da bir mahsuru yoktur. Sigara içme isteği hemen yok olur. Her sigara içme isteğinde gargara veya ağız çalkalanır. Bu şekilde hazırlanmış olan karabaş çayı, 24 saat boyunca bozulmadan durabilir. Her 24 saatte taze hazırlanması gerekir.

Eğer dışarda iseniz, ve sigara içme ihtiyacı duyduğunuzda karabaş bitkisinin sapından bir adet kibrit çöpü boyunda ağıza alınır ve çiğnenir. Çiğnenmeye başlar başlamaz sigara içme isteği ortadan kalkar. Çiğnenmiş saplarının yutulmasında bir sakınca yoktur.

Son düzenleme:
kızlar herşey için teşekkür ederim dün toplam 4 tane sigara içtimmmmmm bugün 2 tane içtim ama bugün canım aşırı istiyor

hem sigarayı bırakıcan hem de doğum kontrol hapımı kullanıcan.eyvahhhh:)bak ben bu dediğini yaptım ve 4 ayda tam 10 kilo aldım haberin olsun.sakın doğum kontrol hapı kullanma.bende kilo almam nolcak diyodum fakat aldım.benden sölemesi sen bilirsin yine de.

canım ben seni az çok çeyizler bölümünden de takip ediyorum..evett çok az kaldı düğününe ve bırakman için çok geçerli nedenlerin var..SAĞLIK..EVLİLİK..BEBİŞLERİNN...aklına getirmemeye çalış.kendine hakim ol.eğer aklına geliyorsa da bu 3ünü düşün vazgeç.at at at at at at onu elinden =)

canımmmm sağol teşekkür ederimmmmmm elimden geldiğini yapmaya çalışıyorum 4-5 gündür günde sadece 4 tane içiyorum iyi bir başarı diye düşünüyorum

X