Sigarayı birakmak için

sophiea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
603
357
Kızlar selam. aranızda yıllarca sigara içip herhangi bir yöntemle tamamen bırakananız var mı?Nasıl başardınız?En etkili bırakma yöntemi nedir sizce?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kimse yok mu gerçekten aranızda sigarayı bırakabilen????

Ben de 3 4 sene içip bıraktım. Benim kendi yöntemim kendimi eve kapatmaktı. Ve süreç boyu hep kendimi oyaladım, kafamı başka şeylere verdim yemek yedim vs. İlk 2 hafta çok zordu, sonrası daha kolaydı. Ama bence ilk 2 ay kritik. Onu atlatınca bırakıyor insan. Biraz da dibe vurmak lazım sanırım kafada bitirmek için. Dibe vurmadan insan anlamıyor sigaranın getirdiği zararları. Çoğu kişi nikotin bandı vs kullanıyor onları da araştırabilirsiniz. Sigarayı bırakma film ve videoları var onlardan motive alabilirsiniz. Bırakan kişilerin yaptıklarını internetten araştırabilirsiniz.

Ben amh değerinin düşük olduğunu ve hızla tüp bebeğe başlamam gerektiğini öğrenince bıraktım. 5-6 gün 3 4 tane içerek ilerledim sonra 2 tane sonra 1 2 gün 1 tane içtim ve sonra içmedim. Azaltirken hedef koyma ve yarım birakma yöntemlerini denemenizi tavsiye ederim.

Kızlar sigarayı nasıl bıraktınız bırakan yok mu aranızda? acil bırakmam lazım benim sağlığımı bozmaya başladı ve yaşım daha genç kurtulmam lazım. yardim edebilecek yok mu aranızda şu yöntemi dene vs diyen?

Ben bıraktım 6 yılı geçti. Allen Carr Sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabıyla bıraktım. Asla içmek istemiyorum canım istemiyor.

Ben bıraktım 6 yılı geçti. Allen Carr Sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabıyla bıraktım. Asla içmek istemiyorum canım istemiyor.
Ben izlemiştim Allen Carr videosu ama ertesi güne unutuyordum o an etkili oluyor ama kitabı etkili olur mu bilmiyorum deneyeceğim teşekkürler.

Ben izlemiştim Allen Carr videosu ama ertesi güne unutuyordum o an etkili oluyor ama kitabı etkili olur mu bilmiyorum deneyeceğim teşekkürler.
Videosunu izlemedim onun canlı seminerleri oluyor bir tanıdığım katıldı. Ben kitapla bıraktım, bırakmak istiyorsanız etkili insanın kafasında bitirtiyor. Sigara için bize kodlanan her şeyin yanlış olduğunu hepsinin bir tuzak oyun olduğunu farkediyorsunuz. Deneyin ne kaybedersiniz ki?

Ben kitabı aldığımda 25 tl idi, içtiğim sigara 13,5 tl idi. Ki d&R’dan almıştım kitap yurdunda daha uygundur. Kitabı okurken içmeye devam edebilirsiniz diyordu başında benim pakette 2 tane kalmıştı. İnanın yeni paket almadım, ilk bölüm bitince bütün istek gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…