Hpv olduktan sonra mecbur biraktimKızlar selam. aranızda yıllarca sigara içip herhangi bir yöntemle tamamen bırakananız var mı?Nasıl başardınız?En etkili bırakma yöntemi nedir sizce?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Çok geçmiş olsun yaHpv olduktan sonra mecbur biraktim
Tesekkurler iclendiniz sanki sizdedemi varÇok geçmiş olsun ya
Yok hayır sizin için üzüldüm ben ama bildiğim kadarıyla tedavisi vardı hpv 'ninTesekkurler iclendiniz sanki sizdedemi var
Ben izlemiştim Allen Carr videosu ama ertesi güne unutuyordum o an etkili oluyor ama kitabı etkili olur mu bilmiyorum deneyeceğim teşekkürler.Ben bıraktım 6 yılı geçti. Allen Carr Sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabıyla bıraktım. Asla içmek istemiyorum canım istemiyor.
Videosunu izlemedim onun canlı seminerleri oluyor bir tanıdığım katıldı. Ben kitapla bıraktım, bırakmak istiyorsanız etkili insanın kafasında bitirtiyor. Sigara için bize kodlanan her şeyin yanlış olduğunu hepsinin bir tuzak oyun olduğunu farkediyorsunuz. Deneyin ne kaybedersiniz ki?Ben izlemiştim Allen Carr videosu ama ertesi güne unutuyordum o an etkili oluyor ama kitabı etkili olur mu bilmiyorum deneyeceğim teşekkürler.