kızlaaaar
ben artık sigarayı bıraktııııım
hemde sigarayı bıraktığım için mutlu olarak, sevinerek bıraktım:))))
sanki rüya gibi yaaa:)))))
ben 6senedir sigara içen biriydim((
günde en az 1paket içerdim.....
ama artık BİTTİ......
inanın şaka gibi geliyo bana şuanki halim....
şu dün gece bahsettiğim kitabı bugün üşenmeden dışarı gittim kitapçı kitapçı aradım, buldum
ve aldım. akşamleyin 210sayfalık bu kitabın sadece 35 sayfasını okumakla sigarayı bırakabildim.....
şaka gibi inanın........
bu 35sayfayla eksik bilgilerimi tamamladım ben ve yanlış bilgilerimi düzelttim......
ve sigara olayı BİTTİ.......
bu kitaptaki sistemle anında sigarayı bırakanların dediklerini dün nette okuduğumda çok garibime gitmişti.....
hadi canım o kadarda kolay değil diyordum.....
ama şuan onları çok iyi anlıyorum, ve bende artık inanamıyorum sigarayı bıraktığıma diyorum
onlar gibi......:))))
maşaallah diyin bakıyım şimdi hemen bana......
maşaallah
kızlar malesef sigaraya ben yeniden başladım( 50:
o kitabın o zaman sadece ilk 35sayfasını okumuştum ve bir dahada elime almadım, üfff hiç elime alıp okumakta istemiyorum, bu istemeyişim şahsi tembelliğim sadece......
sigaraya tekrar başladığımı buraya yazma gereği hissettim kendimde.
sigaraya tekrar yukarda alıntı yaptığım mesajımdan 4gün sonra başladım(((
ben hala sigara içmek istemiyorum ve pis sigaradan kurtulmak istiyorum(
hangi kitaptı o?
ben yazarken göndermişsiniz teşekkür ederim.
Canm bende kendi kendine birakmaya çalışıp malup olanlardanim şimdi hekim yardimiyla ilaçla birakiyorum bügün 17. günüm siğarasiz ve çoookk rahatim aklima bile gelmiyor siğarabıktım bu sigara lanetinden acilen çözüm bulmam lazım
Arıca arkadaşın topiği var 21 Gün isimli buyur gel orda birbirimize destek oluyoruz birakan arkadaşlarla sende katil bizebıktım bu sigara lanetinden acilen çözüm bulmam lazım
Ayrıca arkadaşın topiği var 21 Gün isimli buyur gel orda birbirimize destek oluyoruz birakan arkadaşlarla sende katl bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?