Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

kızlar ben tekrardan sigaraya başladım(((
hemen yukarda anlattım durumu ordan okuyun lütfen

böyle bir sayfa bulunamadı diyor,ama ilk mesajınıza baktım sanırım allen carr'ın kitabından bahsediyorsunuz.aslında çok enteresan ve değişik bir yaklaşım tarzı var.kitabın faydası olmadığını düşünmüyorsanız,aslında onun bir de videosu olması lazım.idefix'te gördüm gibi.eğer ingilizceniz varsa,youtube'dan da izlemenizi tavsiye ederim....ben faydasını görmüştüm açıkcası.

Kitap nasil biraktiriyor sigarayi yaa hemen arastirmak istiyorum. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese merhaba,
ben 15 yıldır sigara kullanan ve son 8 yıldır günde 2 pakete yakın için birisiydim. Sigara bırakmak isteyenler için faydalı olabilecek bir deneyimimi paylaşmak istedim. Hayatımın son 6 yılını sürekli sigarayı bırakmaya çalışmakla, nefretle ve kızgınlıkla geçirdim. Defalarca bırakmaya çalıştım ve en uzun içmediğim süre 24 saat civarında sürdü, o zamana kadar yaşadığım stres, sinir de cabası. Denemediğim yöntem kalmadı. İlaç dediler kullandım, akupunktur dediler yaptırdım, sigara bıraktırma kitabı, semineri allen carr, bıktım otu, sigara sakızı, bantı bunların hepsine akıttığım paralar en fazla 24 saat beni sigaradan uzak tutabildi. Sigara içmediğim süreçte de sürekli bir şeyler tıkındığım için (fazla kilolu olduğumdan) hep sigaraya geri başladım.

Sigarayı bırakma maceram 6 ay önce bir arkadaşımla zayıflamak için ... bulunan .... diye bir yere telefon açarak randevu almamızla başladı. .... merkezine gittiğimizde .... yöntemi ile gıda bağımlılıklarından kurtularak zayıflamak için konuşurken, sigaranın da biorezonansla kolay bırakılabildiğini üstelik de fiziksel bağımlılığın tamamen ortadan kalkması ile yoksunluk krizi yaşanmadığını anlattılar. Ben de zaten kilo vermek için geldiğim için önce sigarayı bırakmayı deneyeyim sonra zayıflayayım diye düşünerek denemeye karar verdim.

.... yöntemi ile 6 aydır sigara içmiyorum. Hiç zorlanmadan sigarayı bıraktım ve bir ay içinde sadece 2 kilo aldım. Ama aldığım kilolar fazla yediğim için değildi çünkü eskisinden de az yemeye başlamıştım. Sanırım sigaranın zararlı etkileri ortadan kalkınca yediklerim vücuduma daha fazla yaradı. Sigarayı bıraktıktan 1 ay sonra da kilo verme seanslarına başladım. Birer hafta ile 3 seans devam ettim. ..... bulunan diyetisyen arkadaşın da desteği ile sağlıklı beslenmeyi öğrendim ve vücudumun ihtiyacı olan gıdaları tüketerek aç kalmadan, diyet listesi hazırlanmadan kilo vermeye başladım.
Geçtiğimiz 5 ay içinde aç kalmadan, diyet yapmadan üstelik sigarayı da bırakarak 12 kilo verdim.
Tüm bağımlılıklarımdan kurtularak adeta hayata yeniden başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
bıktım bu sigara lanetinden acilen çözüm bulmam lazım
Canm bende kendi kendine birakmaya çalışıp malup olanlardanim şimdi hekim yardimiyla ilaçla birakiyorum bügün 17. günüm siğarasiz ve çoookk rahatim aklima bile gelmiyor siğaraşiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…