Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Lara

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2006
735
70
643
İstanbul
Yıllardır kk 'lıyım birçoğunuz gibi.Her konuda destek verip destek aldığımız bu sitenin emektarlarına teşekkür borçluyum.İnşallah burda hayatımızın en güzel adımını atmak için birbirimize destek olabiliriz.
kaydirigubbakcemile5 Sigarayı bırakırken insan dertleşecek yada mutluluğunu paylaşacak arkadaşlara ihtiyaç duyuyor.Bu anlamda sigara adı geçen topiklerde dağınık bir şekilde savaş sürecindeki arkadaşlar yazışıyor.Hep beraber bir topik altında buluşalım istedim.
CADIARZU Şu sıra beynimi buna alıştırma aşamasındayım.9 Ağustos benim sigarayı bırakma günüm olacak inşallah.İçinizde daha önce bırakanlar olabilir ya da uygunsa benimle aynı zamanda bırakanlarda.
:jeyyar:Ben o güne kadar allen car'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabı okuyacağım bide reklam olmaz bu sanırım şu sigarayı bırakma tozu var ya gündemde olan bıktım tozu onu alacağım sanırım.Bi arkadaşım almıştı bir deniyim dedim çay kaşının ucuyla aldım ardından sigara içmek istemedi bi süre canım içtiğimdede tat almadım bir boşluk hissi oldu her içime çekişimde tatsız geldi sigara etkili bişeye benziyor sanki.5 Ağustosta onu kullanmaya başlıyacağım 9 ağustostada bırakacağım.
:Saruboceq:Gönülden umarım ki bu topikte bırakanlar katlanarak artsın.Bırakan arkadaşlarda bizlere destek olsun.
Bundan kurtulmamız lazım arkadaşlar hadi yol arkadaşı olalım. Şeniz

Son düzenleme:
Bende sana link atıcaktım blue cum sanırım şu sıra ikimizden başkası bu konuyla pek meşgul değil in cin top oynuyor....Nefesim darlanıyor bugün misafirim çoktu.Bende biraz evhamda var biraz bişey hissedeyim arttırıyorum kafamda.....Şu gitme meselem olmasa hemen bırakacağım şu lanet sigarayı ama ilk aşamada çok zorlanacağım için riske atmakta istemiyorum bu olayı bu sefer bitirmeliyim.Bugün teyzem geldi almanyada yaşıyor sigara içerdi 10 yıl öncesine kadar sonra bacaklarında ağrıları başladı vücut atar damarları tıkanmış kalp damarları tıkanmış hem stend takıldı kalbine hemde karın bölgesindeki tıkanıklık için 3 kez operasyon gördü ve değnek yardımı ile yürüyor yinede ve 10 yıldır çok sıkıntılı bir hayat yaşıyor.....sigarayı o zaman bıraktı klasik sigara hastası yani........
Demek o ki mecbur kalınca korku ile bırakılıyor bu 30 sene içti teyzemde ..........Felaket beklemeden Allah korusun bu işi bitirmek lazım.
Hazırla bluecum kendini bırakacağız bak tarih belli yöntemim aklına yattıysa sende yap.........
Birlikten kuvvet doğrar nerdesin kızlar hadiyinnnnnnnnnnn

tamam canım benimde bırakmam lazım zaten boğazlarım bu aralar çok kötü faranjit oldum galiba doktora gitmeye korkuyorum resmen ramazanda daha kolay olur sanırım rabbimde güç verir inş.

Tamam canım o zaman kopukluk olursa ki ben pazartesiden iitbaren 2 hafta kadar olmayacağım 9 Ağustosta burdayız bırakmış olarak ben 6.sında falan buralarda olurum gerçe ama olmazsak 9 ağustos buluşma günümüz okeymi tatlıcım birlikte zırlaşırız kutlaşırız

ben bıraktım cok sukur 10 gun oldu ama hala aklımda hele yemeklerden sonra offf ama mecburum cocuk ıstıyorum bunun ıcın bırakmam gerek 9 senedır yanı 19 yasımdan berı hep ıctım bazen 1-1.5 pakete cıktı hıc bırakmayı denememıstım ama bıraktım bırden

Midyecim tebrik ederim arkadaşım bir yöntem denedin mi ?Nasılsın ne durumdasın bomba gibisindir biz bırakana kadar sen çok yol kat etmiş olacaksın zaten bitirmişsin işi maşallah

Blue ben bıktım tozu sipariş ettim ay reklam falan değil bu dimiiiiii bunları yazışabilir miyiz acaba yasaklanmıyalım durduk yere kazennnn

9 ağustosto burdayız bende azıcık kendimi zorlayayım hem bıktım tozu ne ya ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor

arkadaşlar bence sigarayı bırakmak için hiçbişey kullanmayın sadece şuna inanın sigaranın size çok zarar verdiğine ve her nefeste ciğerinizin yandığını düşünün bıraktığınızda ne buyuk bi iş başarmış olmanın zafer kazanmış olmanın keyfi herseye değer .insan gerçekten kafasından silince hiç canı istemiyor ama sözde değil gerçekten hayatınızdan ve kafanızdan silmeniz gerek ben günde 3 paket içiyordum 15 yıldır ve bıraktığım günden beri sigara dumanından midem bulanıyor hiç canım istemiyor cünkü saglığımda düzelmeler olduğunu görüyorum ve beni hasta eden seyin dumanını solumaya bile tahammülüm yok artık kısacası düşman olacaksınız sigaraya ve bunu kafanıza yerleştireceksiniz bunu gerçekten yaparsanız emin olun 1 nefes bile alamazsınız .bırakamayacak tek kişi benim derdim ama ben bile hiçbir yardım almadan bıraktım inşallah hepiniz kurtulursunuz

umarım canım umarım nefret eder bırakırsınız ama lütfen hastalanmadan bırakın inanın sigara yüzünden en ufak bi hastalığınız olsa o kadar pişman olursunuzki bırakmadığınıza o yüzden güçlü olun bırakın dualarım sizinle

sağol canım bu gidişle hasta oldum bile korkuyorum doktora gitmekten bırakayım sigarayı öksürük ve boğaz ağrısı geçmezse öyle gitcem

sağol canım bu gidişle hasta oldum bile korkuyorum doktora gitmekten bırakayım sigarayı öksürük ve boğaz ağrısı geçmezse öyle gitcem

korkma canım bişeyin yoktur ama devam edersen olacak vucut artık bırak diye sinyal veriyor sende daha fazla haksızlık etme bedenine nefsin yüzünden . bide sakın bi gün belirleyip şu gün bırakıcam deme çünkü benim bildiğim kimse bu sekilde bırakamadı bende dahil bu gün değil yarın olsun diye diye aylar geçti:) bi anda bıraktım de ve o an bitsin kafanda mesela şu an hadi kolay gelsin:)

ferayr teşekkür ederim laracım ben bugün bir deneme daha yapıyıcam bu öksürüğe dayanamıyorum ciğerlerim rahat etsin artık kendimi soba bacası gibi hissediyorum 9 ağustos dedik ama ben bekleyemeyeceğim sanırım

tebrikler kızlar 2 yıl oldu bırakalı. Ne zaman destek isterseniz buradayım ben

ben teşekkür ederim canım umarım bu son denemen olur burada bıraktıgına dair sevinçli mesajlarını okuruz

ebruli sultan desteğin için teşşekkürler

ferayr inşallah son olacak çok daraltıkça yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…