Yıllardır kk 'lıyım birçoğunuz gibi.Her konuda destek verip destek aldığımız bu sitenin emektarlarına teşekkür borçluyum.İnşallah burda hayatımızın en güzel adımını atmak için birbirimize destek olabiliriz.
kaydirigubbakcemile5 Sigarayı bırakırken insan dertleşecek yada mutluluğunu paylaşacak arkadaşlara ihtiyaç duyuyor.Bu anlamda sigara adı geçen topiklerde dağınık bir şekilde savaş sürecindeki arkadaşlar yazışıyor.Hep beraber bir topik altında buluşalım istedim.
CADIARZU Şu sıra beynimi buna alıştırma aşamasındayım.9 Ağustos benim sigarayı bırakma günüm olacak inşallah.İçinizde daha önce bırakanlar olabilir ya da uygunsa benimle aynı zamanda bırakanlarda.
:jeyyar:Ben o güne kadar allen car'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabı okuyacağım bide reklam olmaz bu sanırım şu sigarayı bırakma tozu var ya gündemde olan bıktım tozu onu alacağım sanırım.Bi arkadaşım almıştı bir deniyim dedim çay kaşının ucuyla aldım ardından sigara içmek istemedi bi süre canım içtiğimdede tat almadım bir boşluk hissi oldu her içime çekişimde tatsız geldi sigara etkili bişeye benziyor sanki.5 Ağustosta onu kullanmaya başlıyacağım 9 ağustostada bırakacağım.
:Saruboceq:Gönülden umarım ki bu topikte bırakanlar katlanarak artsın.Bırakan arkadaşlarda bizlere destek olsun.
Bundan kurtulmamız lazım arkadaşlar hadi yol arkadaşı olalım. Şeniz