How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

SİGARAYİ BİRAKMA VE DEPROSYON HASTALİGİ ne olur yardim edin

asterisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
43
5
86
37
Merhaba herkese ben 6 yildir gunde 10 tane sigara icen biriyim sigara ictigim gunden beri sigara bana hic iyi gelmedi icerken cok guzel efkar dagitiyor gibisin fakat sigara bittigi anda vücuduma hic iyi gelmiyor mide bulantim oluyor bir sure yemek yiyemiyorum halsizlik isteksizlik oluyor bu zamana kadar boyle gitti bu durum, ayni zamanda bu yillarda antidepresan haplar kullandim sonra iyilestim ve haplari biraktim taa ki 2017 eylule kadar. Yasadigim yogun stres nedeniyle birlikte kusma problemlerim oldu yedigim herseyi cikariyordum stresten sigara da bunun tuzu biberi oluyordu sonra sigarayi birakmaya karar verdim icmedigim zamanlar cok iyiyim ama canim istedigim zamanlar kafayi yiyecek gibi oluyorum gidiyorum 1 tane yakiyorum bu seferde midem cok kotu oluyor depresyonum artiyor yani kisaca icsemde iyi gelmiyor icmesemde iyi gelmiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim terar psikiyatriye gittim ilac verdi ic sıkıntımi biraz gecirdi fakat sigara icme istegim bir turlu gecmiyor hem deprsoyon hastasi olup hem sigarayi bırakmakya calisan var mi aranizda ne olur bir yol gosterin bana ne yapayim terapistemi gideyim nikotin bantini mi kullanayim napayim bilemedim

Kendinize niye bunu yapıyorsunuz anlamış değilim o kadar kötü oluyorken ısrarla hala içmeye devam ediyorsunuz. Hastalığınız neymiş yani depresyonunuz?
Bu arada deprosyon değil depresyon deniyor.

Back