- 26 Nisan 2011
- 110
- 17
- 298
- Konu Sahibi benesmeralda
-
Bende 28 yaşındayım ve yaklaşık 10 yıldır sigara kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordumbir arkadaşımın tavsiyesi üzerine champix aldım ve gerçekten mucize gibi bişey..12 gündür sigara içmiyorum resmen rengim açıldı dişlerimde sarılıklar gitti .İlaç kesinlikle işe yarıyor şimdi hiç aramıyorum bile. yanımda içtikleri halde canım istemiyor aklıma gelmiyor değil geliyor ama içmicem dediğim zaman aynı hızla geri gidiyor bu kadar rahat bırakabileceğimi kesinlikle düşünmüyorum ilaç biraz pahalı ama işe yaradığı zaman hayatınızın geri kalanı ... kesinlikle tavsiye ediyorum bu dönemi çok rahat atlatırsın bende sinir falan kesinlikle olmadı ki içmediğim zamanlar elim ayağım birbirine dolaşırdı şimdi o kadar huzurluyum ki ilaçtan haberim olsaydı ilk çıktığı gün alırım
Arkadaslar 21 yasımdan beri sigara kullanıcısıyım34 yasımdayım hayatımı henüz negatif olarak etkilemedi ama eninde sonnda sonuc aşikar sigarayı uzu yıllar kullanıp hic zarar görmeyen yok!Daha önceleri bünyeden bünyeye değisir bana birsey olmaz bünyem sağlam iciyorum ve de seviyorum nane sekeri parfüm kötü de kokmuyorum der savunur zararlarını göz ardı ederdim fakat artık o kadar çok kanser olan cildi bozulan veya bırakınca cildi düzelen geç bırakınca da enkaza dönüsen arkadaslar görüyorum ki artık endiselenmeye başladım 2 gündür günde 1 paket icerken 3 adete düşürdüm aslında çok kötü değilim ama neşem gitti sanki sinirlerim bu halde bile hassas en büyük keyfim kahve ile sigaramı yakmak yemeklerden sonra islerim bitince arkadaşlarım gelince yürüyüs sonrası yorulunca ya da gün batımı bir nescafe ile birlikte keyif sigarası içmek offffffff ben ne yapıcam şimdi tüm zevklerim elimden gidiyormuş gibi hissediyorum.Esim de gel bırak ileride en güzel zamanlarımız da dünyayı gezeriz hastalıklarla uğraşmayalım diyor...Haklı olduğunu o kadar iyi biliyorum ki!!!!tek bilmediğim bu kadar zevk alırken artık benden bir şey olmuşken nasıl bırakıcam lütfen yardım edin bana nasıl bırakıcam ((((
12 yıl sigara içtim 3 ay önce bıraktım 11 ocakta hamile olduğumu öğrendm 15 ocakta bıraktım yıllardır hep mücadele içindeydm ağlar sızlar ama bırakamazdım nefret ettm artık içmeyince zevk muhabbet hayat anlamasızdı ya şeytani bişi sigara yalancı bir dost gibi sonunda aman boşver sigara içen ölüyorda su içen ölmüyormu öleceksem ölürüm keyfini çıkarayım der yine başlardım kaç kez uğraştım ama en fazla 17 gün sürmüştü derken hamile olunca isteyerek bıraktım tiksinme hiç olmadı Allah yardım etti 1 ay sonra hayattan zevk alıyorsun herşey eskisi gibi oluyor sadece 1 ay sabret 45 güne kadar içmediğim hergünü saydım sonra unuttum eşim ve çevremdekiler içiyor ona rağmen bıraktım ve çok iyiyim 1 ay sabret sadece 1 ay ağla sızla delir çıldır uyu bırak zevk alma sonra o kadar tatlı ki herşey yemekler nefis hayat çok hoş nefes alıp vermek tenin herşeyin çok güzelleşecek inan bana içtiğin hergün sana zarar ve pişmanlık boşver unut gitsin ben yaptıysam herkes yapar içmeyince sinir hastası gibi oluyordum ağlıyor çıldırıyordum ama şimdi çok mutluyum çooooooooo...
ayy acaba yarın sigarayı bıraksam mı :18:
o sigarayı bırakma hattında biz size dönücez diyip aylar sonra arıyolarmış :44: onu bunu bahane etmesek de yarın bıraksak ya birlikteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?