Kitabını okumadım ancak videosunu izledim ve etkili oldu cidden. Siz ne zaman bıraktınız? Benim tek merak ettiğim şey bıraktıktan ne kadar süre sonra tamamen sigarayı unutup hiç içmemiş gibi oluyorsunuz? Bazı insanları görüyorum iki yıl geçmiş hatta daha fazla ve hala canlarının istediğini söylüyorlar. Bu böyle mi gerçektenAllen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu bu kitapla çok kolay bıraktım, bir sürü kişi bu kitapla bırakıyor.
Ben kitabı okumaya başladığımda 2 tane vardı kitabın başında kitabı okurken sigara içmeye devam edebilirdiniz diyordu. Ama ben yeni paket almadım onları da başında içtim. Kitabı bitirdiğimde artık aklımdan silinmişti sanki hiç içmemiş gibiydim bir daha da hiç canım istemedi.Kitabını okumadım ancak videosunu izledim ve etkili oldu cidden. Siz ne zaman bıraktınız? Benim tek merak ettiğim şey bıraktıktan ne kadar süre sonra tamamen sigarayı unutup hiç içmemiş gibi oluyorsunuz? Bazı insanları görüyorum iki yıl geçmiş hatta daha fazla ve hala canlarının istediğini söylüyorlar. Bu böyle mi gerçekten
Evet bende inanamıyorum kendime . Hatta sigara içmeyi bırakınca sürekli sigara içen insanlar dikkatimi çekiyor istemsizce. O kadar çok insan içiyor ki, dışarı çıkıyorum her köşe başında biri sigara içiyor. Nasıl kültür edinmişiz böyle zararlı birşeyi, düşününce ne kadar garip geliyor.Tebrikler, gerçekten sigarayı kültür edinen bir toplum içinde hakikaten büyük başarı.
Bende dudak tiryakisiyim...
İçime çekmiyorum ama dudağımdan da düşürmüyorum.işyerinde mola vakitleri dahi az geliyor.
Şöyle dikkatimi çeken bir konu var: kızlarla bir araya geldiğimizde, sigarayı bırakan arkadaşlarımız kokusundan o kadar rahatsız oluyor ki.Evet bende inanamıyorum kendime . Hatta sigara içmeyi bırakınca sürekli sigara içen insanlar dikkatimi çekiyor istemsizce. O kadar çok insan içiyor ki, dışarı çıkıyorum her köşe başında biri sigara içiyor. Nasıl kültür edinmişiz böyle zararlı birşeyi, düşününce ne kadar garip geliyor.
Ama gerçekten o kadar da zor değilmiş bırakmak ben bunu anladım .
Sizin için de içinize çekmiyor olmanız çok iyi aslında en azından fizyolojik bir bağlılığınız yok. Bırakmasanız da ciğerlerinize zarar vermiyorsunuz. Ama umarım bırakırsınız yine de
Tuhaf ama bıraktıktan sonra (hatta ben önce elektronik sigaraya geçtim, vape kullandım son bir ay) o zaman bile sigaranın kokusu iğrenç geliyorduŞöyle dikkatimi çeken bir konu var: kızlarla bir araya geldiğimizde, sigarayı bırakan arkadaşlarımız kokusundan o kadar rahatsız oluyor ki.
Halbuki şaşıran ben oluyorum!
Çünkü bugün sigaranın kokusundan rahatsız olan o kız, dün hepimizden fazla sigara içen bir makinaydı, yani sigaratör derdik hatta kendisine.
Ya demeyin öyle, şu an zaten aşırı derecede canım istiyorhayat okadar keyifsizken keyif aldığım birşeyde ödün veremem
Başarılar dilerim. İsterseniz yaparsınız
Bu kriz anları bitiyor mu ya gerçekten. Bugün çok mutlu hissediyordum, hiç içmemiş gibi. kafamda da bitirdim zaten diyordum. Sonra akşam bir istek geldi ki zor durdum. Nereye kadar böyle olacak acabaBen 2022 yılında bıraktım 2 seneyi geçti 10 yıldan uzun süredir içiyordum ve günde en az 2 paket içmeye başlamıştım, gune sigara ile basliyordum, etrafımda neredeyse herkes içiyordu. İnanın hiç canım çekmiyor aksine midem bulanıyor. Bir ara uzaktan gördüğüm kokusunu duymadığım zamanlar canım çekiyordu, artık onda bile midem kalkıyor. Başlarda benim de canım çekiyordu, bazen rüyamda içiyordum. O süreçte spora gittim ve yürüyüş yapmak benim de çok işime yaradı. Bunun dışında ilk etapta neden bıraktığınızı hatırlayın kriz anlarında ve dışarı çıkın yürüyün inanın iyi geliyor.
Siz doğru yoldasınız ben tüü kakaYa demeyin öyle, şu an zaten aşırı derecede canım istiyor
Yani ben sadece dudak tiryakisiyim, ancak eşimde dedi al bi vaporesso daha iyi olur diye amcak ben denemedim ve istemedim, ama aynı ifadeyi oda söyledi. Kokudan muzdarip bizimkisiTuhaf ama bıraktıktan sonra (hatta ben önce elektronik sigaraya geçtim, vape kullandım son bir ay) o zaman bile sigaranın kokusu iğrenç geliyordu
Ben en son ne zaman kriz oldum hatırlamıyorum. Başlarda çok sık oluyordu, kendimi dışarı atıp yürüyordum, kendime neden bıraktığımı hatırlatıyordum. Bir de ben bir arkadasımla beraber bırakmıştım o da yardımcı oldu. Hani o içmedi ben de içmemeliyim gibi. Arada kaçamak yaptığım 2 sefer oldu ilk 1 hafta sonra 2 3 fırt cektim güzel gelmedi zaten. Sonra bir kez daha oldu dayanamadım 1 fırt aldim artık midemi bulandiriyordu. Sonrasında da cok uzun zaman geçmişti atiyorum 1 ay. 1 aydır icmedin artık içmek sacmalamak olur, zaten nasıl bıraktın, bir daha deneyebilir misin, bırakabilir misin, neden bıraktın unutma gibi kendime telkinlerde bulundum.Bu kriz anları bitiyor mu ya gerçekten. Bugün çok mutlu hissediyordum, hiç içmemiş gibi. kafamda da bitirdim zaten diyordum. Sonra akşam bir istek geldi ki zor durdum. Nereye kadar böyle olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?