Pes etme, iradeli ol. Basaracaksin beyinde bitiyor hersey inan
Beyninde bitirdikten sonra gerisi teferruat kaliyor
Kendin icin yapabilecegin en iyi seylerden birini yapiyorsun
Umarim bir daha baslamazsin
Destek olan kisilerle zaman gecir, zor olan dönemi bir sekilde atlatip ve kurtulursun insallah
champix kullan.Hastanede doktora git,kalp damar sağlığına ,tetkiklerini ol,reçeteli yazılıyor.3 ay kullanıyorsun.Champix ile bıraktım,mutluyum.Yan etkileri var ama abartıldığı kadar değil.
Başa çıkamayacağın noktaya gelirsen nikotin bandı vs gibi seçeneklerin olduğunu düşün. Bunlara gerek kalmadan bırakıcam, ama kalırsa da kolayı var diye kendini rahatlat. Asla dayanamayıp tekrar başlama düşüncesi olmasın. Emin ol bi yerden sonra zaten istemeyeceksin. Ben de 10 yıl içtikten sonra geçtiğimiz yılbaşı bıraktım, asla bi daha içmek aklımdan bile geçmiyor.
Galiba oldu 12 gün oldu sıgarasız olalı yanımda onlarca insanın içmesine rağmen aptalçabir moral bozukluğunda sıgaraya sarılırken şimdi dayandığımı fark etmeye başladım nefes alabiliyorum ilaçlarım fayda ediyor galiba
Sıgarsız günlere devam 22 gün oldu ve ben artık nefes alabiliyorum alerjik astımım azaldı merdiven çıkabiliyorum bayır çıkabiliyorum gercekten çok huzurluyum ama geri dönmekten çok korkuyorum
bende 4yıla gidiyor bırakalı 7 sene içmiştim şimdi düşüyorum nasıl içmişim kendini zehirlemek için para veriyorsun cok ilginc geliyor sanada öyle gelecek bir süre sonra sigaralı ortamlarda bile bulunma içmeyenlerle takıl bir süre
bende 4yıla gidiyor bırakalı 7 sene içmiştim şimdi düşüyorum nasıl içmişim kendini zehirlemek için para veriyorsun cok ilginc geliyor sanada öyle gelecek bir süre sonra sigaralı ortamlarda bile bulunma içmeyenlerle takıl bir süre