• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıgarayı bırakma çabaları

Dlkysn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
954
1.793
28
14 yaşımdan beri içiyorum ama artık tükendim nefes alamıyorum alerjik astımım var 4 gündür içmiyorum ama düzelemedim bi yandan sıgarada istiyorum :(

Pes etme, iradeli ol. Basaracaksin beyinde bitiyor hersey inan
Beyninde bitirdikten sonra gerisi teferruat kaliyor
Kendin icin yapabilecegin en iyi seylerden birini yapiyorsun
Umarim bir daha baslamazsin
Destek olan kisilerle zaman gecir, zor olan dönemi bir sekilde atlatip ve kurtulursun insallah

Tekrar başladım astım ataklarım artti iyce deli olcam yaa😔

Ve bugün 1 hafta bitti sıgara içmeyeli galiba annem gibi astımdan ölmekten korkuyorum

champix kullan.Hastanede doktora git,kalp damar sağlığına ,tetkiklerini ol,reçeteli yazılıyor.3 ay kullanıyorsun.Champix ile bıraktım,mutluyum.Yan etkileri var ama abartıldığı kadar değil.

Başa çıkamayacağın noktaya gelirsen nikotin bandı vs gibi seçeneklerin olduğunu düşün. Bunlara gerek kalmadan bırakıcam, ama kalırsa da kolayı var diye kendini rahatlat. Asla dayanamayıp tekrar başlama düşüncesi olmasın. Emin ol bi yerden sonra zaten istemeyeceksin. Ben de 10 yıl içtikten sonra geçtiğimiz yılbaşı bıraktım, asla bi daha içmek aklımdan bile geçmiyor.

Galiba oldu 12 gün oldu sıgarasız olalı yanımda onlarca insanın içmesine rağmen aptalçabir moral bozukluğunda sıgaraya sarılırken şimdi dayandığımı fark etmeye başladım nefes alabiliyorum ilaçlarım fayda ediyor galiba

Sıgarsız günlere devam 22 gün oldu ve ben artık nefes alabiliyorum alerjik astımım azaldı merdiven çıkabiliyorum bayır çıkabiliyorum gercekten çok huzurluyum ama geri dönmekten çok korkuyorum

bende 4yıla gidiyor bırakalı 7 sene içmiştim şimdi düşüyorum nasıl içmişim kendini zehirlemek için para veriyorsun cok ilginc geliyor sanada öyle gelecek bir süre sonra sigaralı ortamlarda bile bulunma içmeyenlerle takıl bir süre :halay:

bende 4yıla gidiyor bırakalı 7 sene içmiştim şimdi düşüyorum nasıl içmişim kendini zehirlemek için para veriyorsun cok ilginc geliyor sanada öyle gelecek bir süre sonra sigaralı ortamlarda bile bulunma içmeyenlerle takıl bir süre :halay:
Ben kaçmadım içilen ortamdan ama arada bi isteğim arttı ama şükür geçti sabır şart 4 yıl maşallah darısı bana🤣

87 gün oldu hiç bir sigara krizine girmeden kilo almadan 19 yıllık sıgara içen ben sıgarayı bıraktım çok şükür🥰

Sevgilimin sigara içmesini istemiyorum. Sigara kokusundan nefret ediyorum. bırakması için alt zamini nası hazırlayabilirim? bırakmasını nası sağlayabilirim? destek olur musunuz bana.. :KK200:

Back