• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakırken aşırı sinir

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.189
158
Merhaba prensesler nasılsınız:KK200:
Daha önce 2 ay kadar sigarayı bırakıp manyağın birine kızıp tekrar başlamıştım, Allah o manyağı kahretsin, şimdi tekrar bırakma kararı aldım ve bugün ilk günüm daha doğrusu 13 saat oldu ama aşırı sinirliyim eşimi boğasım geliyor, az önce saçma sapan birşeye ağladım, bende 3-4 gün sürüyor bu süreç sonra bitiyor bunu bildiğim için dayanmaya çalışıyorum, bana tavsiyeniz var mı veya bırakan bırakmaya çalışan bırakmayı düşünenler birbirimize destek olalım

Ben mentollü kullanıyordum yasaklanana kadar günde yarım paket. Sonra ince yari ozelliklerinde bi seyi simdi gunde maks. 3 tane iciyorum. Artık zevk vermiyor. Gebelik planlıyorum bırakmam da lazım. Umarım buna da alışıp arttırmam. 😑 ben pat diye hic içmemeye teşebbüs edemedim. 🤷🏻‍♀️ sizi tebrik ediyorum.

Yuruyun, hareket edin. Sinir gelmeye basladigi anda kalkin ayaga, yapabiliyorsaniz disari cikin hizli hizli kosar gibi yuruyun. Olmadi merdiven inin cikin, olmadi yerinizde ziplayin.
Sigara icme istegi icim de aynilarini uygulayin. 10 sene ictim, 3 yildir icmiyorum. Bu dediklerim bana destek oldu. Su an sigara benim icin anlamsiz gereksiz bir sey. Zor ama imkansiz degil. Zorlayin kendinizi.

ben de mentollü kullanıyordum. o yasaklaninca digerlerinden tat alamadim.Cok sinirlenecegim daralacagim seyler olmadikca icmiyorum artik

Sanırım ilk gün sinirlenmiştim sonra olmadı öyle bir daha

Reklamlarda, medyada vs bile fazla abartılıyor gerçekten. Beynimize çok zor olduğu işlenmiş bırakmanın. Sanki eroin, kokain mi bırakıyoruz.

Ben mentollü kullanıyordum yasaklanana kadar günde yarım paket. Sonra ince yari ozelliklerinde bi seyi simdi gunde maks. 3 tane iciyorum. Artık zevk vermiyor. Gebelik planlıyorum bırakmam da lazım. Umarım buna da alışıp arttırmam. 😑 ben pat diye hic içmemeye teşebbüs edemedim. 🤷🏻‍♀️ sizi tebrik ediyorum.
Canım herkesin fikri bedeni farklı vallahi, ben günde 3 tane içecek yapıda olsam bırakmaya çalışmam, ama ben maalesef içtikçe içen biriyim, o yüzden birden kesip atıyorum, bende seni tebrik ederim:KK200:

Sanırım ilk gün sinirlenmiştim sonra olmadı öyle bir daha

Reklamlarda, medyada vs bile fazla abartılıyor gerçekten. Beynimize çok zor olduğu işlenmiş bırakmanın. Sanki eroin, kokain mi bırakıyoruz.
Tebrik ederim:KK200:
Bende 3 gün kadar sinir ve kulaklarda uğultu yapıyor, dayanılmayacak kadar değil, İngiliz atı gibi koşasım geliyor :halay:

tatlişim 4 gün bıraktım ve deli gibi fındığa fıstığa gömüldüm , ben de de acayip sinir yapıyor herkesi boğasım geliyor kilo da aldığımı hissediyorum allahm hem şişkoyum hem bağımlı :( sonra geri başladım ama bırakmak şart birbirimizi motive edebiliriz :)

tatlişim 4 gün bıraktım ve deli gibi fındığa fıstığa gömüldüm , ben de de acayip sinir yapıyor herkesi boğasım geliyor kilo da aldığımı hissediyorum allahm hem şişkoyum hem bağımlı :KK43: sonra geri başladım ama bırakmak şart birbirimizi motive edebiliriz :)
Mesele sigarayı bırakmakta değil geri dönmemekte sanırım :dondurma:
Bir kaç kilo almaktan korkmamak gerek, iştahı kesip vücuda zarar verdiği için zayıflatması kaçınılmaz, ama çook kötü bir alışkanlık özellikle saçlar eller kokması sürekli yorgun yapması ben artık gece güzel bir uyku bile çeksem berbat uyanıyordum :KK43:

Mesele sigarayı bırakmakta değil geri dönmemekte sanırım :dondurma:
Bir kaç kilo almaktan korkmamak gerek, iştahı kesip vücuda zarar verdiği için zayıflatması kaçınılmaz, ama çook kötü bir alışkanlık özellikle saçlar eller kokması sürekli yorgun yapması ben artık gece güzel bir uyku bile çeksem berbat uyanıyordum :KK43:
evet kilolu olunca ve zor kilo verince valla 1 kilo bile benim için çok önemli ama sağlık daha da önemli daha önce forum da bir arkadaş yürüyüş yaparak kilo da verdim ben sigarayı bırakınca demişti ama havalar soğuk insan temiz hava da yürüyemiyor da , bilmiyorum valla bende bıktım özellikle sabahları ağızdaki kuruluk o leş tat onları çekeceğime bırakmak en iyisi :(

Bende günde 3-4 tane içenlerdenim.
Hatta yeri geliyor 1 taneye kadar düşüyor ama hiç içmemezlik yapamadım.
Konuyu takipteyim.

Ben de birakma surecine girdim bugun.
Bagimli olmayan insanlarin stressiz ve rahatlikla yaptigi her seyde benim bir rituelim var, neden ozgur degilim dedim kendime.
Ornegin yemek yapmaya baslamadan sigara ic yemegi yaptin mi yak bir tane daha , yani her seyin onunde arkasinda sigara.
Of, yeter.
Kriz gelince kosup su iciyorum, bu beni rahatlatiyo.
Ayrica bol bol meyve kuru yemis .
Cunku ben her seyle zikkimi bagdastirdigim icin elim agzim bos kalmis gibi hissediyorum.
Bir yil kadar birakmistim yine yapabilirim.
Krizlerde sigaraya ihtiyacimiz yok, en fazla uc gun, sabredelim.

Bende günde 3-4 tane içenlerdenim.
Hatta yeri geliyor 1 taneye kadar düşüyor ama hiç içmemezlik yapamadım.
Konuyu takipteyim.
Bende size şaşırıyorum, çünkü bağımlılık hep daha fazlasını istetir daha azını değil, ben günde 3 tane içsem bırakmazdım, ama biz müptelaya doğru gittiğimiz için, saydım 8 sene olmuş, birden kestim attım

Bende size şaşırıyorum, çünkü bağımlılık hep daha fazlasını istetir daha azını değil, ben günde 3 tane içsem bırakmazdım, ama biz müptelaya doğru gittiğimiz için, saydım 8 sene olmuş, birden kestim attım

Alkol durumlarında yada stresli, kötü günlerde 10 oluyor en fazla ama 1 paketi 1 günde içtiğimi hiç bilmem.
Zaten ben yeni başladım.
En yakın zamanda da bırakacağım.
Mentollüler bitti zaten benim için büyük bırakma amacı :)

Ben de birakma surecine girdim bugun.
Bagimli olmayan insanlarin stressiz ve rahatlikla yaptigi her seyde benim bir rituelim var, neden ozgur degilim dedim kendime.
Ornegin yemek yapmaya baslamadan sigara ic yemegi yaptin mi yak bir tane daha , yani her seyin onunde arkasinda sigara.
Of, yeter.
Kriz gelince kosup su iciyorum, bu beni rahatlatiyo.
Ayrica bol bol meyve kuru yemis .
Cunku ben her seyle zikkimi bagdastirdigim icin elim agzim bos kalmis gibi hissediyorum.
Bir yil kadar birakmistim yine yapabilirim.
Krizlerde sigaraya ihtiyacimiz yok, en fazla uc gun, sabredelim.
Sigarayı bırak diye bir program var, mavi amblemli, orada gün gün bırakmanın sana faydalarını falan anlatıyor ve senin için zaman tutuyor, kaç ay oldu kaç gün vs. Onu indirebilirsiniz motive ediyor :)

Eklentiler

• 92D4CE94-DBD6-4EBD-944A-97356D336081.webp
    92D4CE94-DBD6-4EBD-944A-97356D336081.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 35
  • BD36C604-E2EC-40CE-8BC7-9C57FAB922B4.webp
    BD36C604-E2EC-40CE-8BC7-9C57FAB922B4.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 40
Alkol durumlarında yada stresli, kötü günlerde 10 oluyor en fazla ama 1 paketi 1 günde içtiğimi hiç bilmem.
Zaten ben yeni başladım.
En yakın zamanda da bırakacağım.
Mentollüler bitti zaten benim için büyük bırakma amacı :)
Canım ya bir an önce bırak, yeni başlamışken eminim çok daha kolay olur, Allah herkese yardım etsin

Lisede başladığım sigarayla vedalaşalı 2.5 yıl oldu. Unuttummu hayır çünkü benim en yakın dostumdu.bi sabah kahvaltı sonrası Bi sigara yaktım. Eşine dedimki bu bugünden sonraki hayatımın son sigarası. O oldu vedalaşmamız. Ne iğne ne kola yapışan bantlar hiçbiri sadece irade. Ki ben gece uykusundan kalkıp içen Bi insandım. İnanın sigarayla vedalaşmamız hayatınızda alacağınız en iyi karar olcak

Canım ya bir an önce bırak, yeni başlamışken eminim çok daha kolay olur, Allah herkese yardım etsin

Aslında beynimizin bir oyunu emin ol.
Her gün yaptığımız şeyler arasında olduğu için artık alışkanlık oluyor, aynı yemek yemek, su içmek gibi.
Kendime şartım bebeğim olmadan muhakkak bırakmak.
Sende bırak kurtulalım :)

Back
X