- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Çok sağol, amin.. Yarın için saat belirledin mi? Bende şuan düşünüyorum, bir zaman dilimi belirleyeceğim.Evet canım öyle de olabilir ama ben azaltarak bırakmayı da denedim olmuyor. Birden bırakmak ve yerine günde 5-7 adet sigaratix almak daha mantıklı. Birkaç gün içmek şart değil. Babana geçmiş olsun Allah şifalar versin.
Haydi inşallah, bende destek olmak isterim emin ol, nefret ediyorum sigaradan, kim kurtulsa sevinirim.
Çok sağol, amin.. Yarın için saat belirledin mi? Bende şuan düşünüyorum, bir zaman dilimi belirleyeceğim.
Anladım, pekala yarın 2 de bende kesmiş olacağım. Kararımı verdim, hazırlık başlıyor.Evet bu gece içeceğim kalan birkaç sigaramı ve yarın sabahtan itibaren içmeyeceğim.
Anladım, pekala yarın 2 de bende kesmiş olacağım. Kararımı verdim, hazırlık başlıyor.
Görüşmek üzere o zamann..
Bugün ilk günüm ve de hiçbir şeye odaklanamıyorum. Beynim durmuş gibi uyuşukHer seferinde bırakmak daha zorlaşıyor gibi. Bırakmayı düşünenler çok uzatmasınlar bir an önce bıraksınlar, bırakanlar da nasılsa bırakıyorum yine bırakırım demesinler tekrar başlamasınlar derim
Bugün nasılsın? Bende Cumartesi demiştim ama son sigaramı içtim. benimde yakındır o duygular. Nerden başladım diye kızıyorum kendime.
Hata orada işte, bir tane içtin mi bitti herşey daha çok canı istiyor insanın. Ama içmemem gerek, ya bebek ya sigara işte
Bugün nasılsın? Bende Cumartesi demiştim ama son sigaramı içtim. benimde yakındır o duygular. Nerden başladım diye kızıyorum kendime.
Hata orada işte, bir tane içtin mi bitti herşey daha çok canı istiyor insanın. Ama içmemem gerek, ya bebek ya sigara işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?