Sigarayı bırakıp kilo almak istemiyorum diyenler...Gelin birbirimize destek olup başaralım.

Çok sağol, amin.. Yarın için saat belirledin mi? Bende şuan düşünüyorum, bir zaman dilimi belirleyeceğim.

Haydi inşallah, bende destek olmak isterim emin ol, nefret ediyorum sigaradan, kim kurtulsa sevinirim.

Sigara ile 4000 den fazla zehir aldığımızı hiç unutmamak lazım her yakışta. Bıraktığında beklerim birbirimize destek oluruz merak etme canım zorlanacağımızı düşünüyoruz ama psikolojik. Rahatlığını gördükçe daha önce neden bırakmadık diyeceğiz :) iyi akşamlar görüşmek üzere. Bıraktığında bekliyorum burdayım.

Bugün ilk günüm ve de hiçbir şeye odaklanamıyorum. Beynim durmuş gibi uyuşuk Her seferinde bırakmak daha zorlaşıyor gibi. Bırakmayı düşünenler çok uzatmasınlar bir an önce bıraksınlar, bırakanlar da nasılsa bırakıyorum yine bırakırım demesinler tekrar başlamasınlar derim

Bugün nasılsın? Bende Cumartesi demiştim ama son sigaramı içtim. benimde yakındır o duygular. Nerden başladım diye kızıyorum kendime.
Hata orada işte, bir tane içtin mi bitti herşey daha çok canı istiyor insanın. Ama içmemem gerek, ya bebek ya sigara işte

Evet çok haklısın hiç başlamamak en doğrusuydu. Bu aralar yazamadım çünkü iştahım felaket normale dönsün dedim ama bir süre daha gidecek sanırım. Korkudan tartılamıyorum dikkat etmeye çalışıyorum. Sen şanslısın bu konuda iştah açılması işine yarar Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Tabii ki sigara denen illet hem sana hem bebeğine zarar.

Kaety uzun zaman olmuş buralarda mısın? Bırakabildin mi canım şimdi kendi konularımı okurken gördüm merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…