- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Bende tam bu konuyla alakadarım.
Sigarayı bırakmalıyım, kilo almak için+ hamile kalabilmek için.
Tamam kimseye yaramaz sigara ama bana hiç yaramıyor kilo açısından
Şaka gibiyim yanlış anlamışım, siz kilo almak istem,yor musunuz aayy çok komiğim ya nasıl okuyorum
Ama sonuç olarak bırakmak istiyoruz, tek fark siz kilo almak istemiyorsunuz, ben kilo almak için bırakmalıyımTakip edeceğim burayı
Peki nasıl bırakıyorsun? Yani azaltarak mı yoksa bitti dedin mi
Bıraktığında iştahın açılacak kelimesi çok sevimli geldi:) Yani sende en azından meyve sebze ağırlıklı takılabilirsin. Ama muhtemelen onlarda yarıyordur sana! Çok garip metebolizma falan filan işte.Ben yarın için hazırlığı yaptım birden bırakacağım. Yani yerine bir şeyler atıştırmamak için eğirotu kökü, sigaratix filan aldım. Sen bu konuda şanslısın aburcubur olmamak şartıyla sigaranın yerine sağlıklı yiyeceklerle bırakabilirsin. Zaten bıraktığında iştahın açılacaktır.
Bıraktığında iştahın açılacak kelimesi çok sevimli geldi:) Yani sende en azından meyve sebze ağırlıklı takılabilirsin. Ama muhtemelen onlarda yarıyordur sana! Çok garip metebolizma falan filan işte.
Sigaratix nedir
Kilonu bilmiyorum ama balık etli olmak güzeldir, zayıflarda daha çirkin duruyor bazı kıyafetler. 1.57 ve 43 kiloyum. Ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter, olumlu bak sende lütfenİçinde birçok baharatların olduğu bir tür şeker. Aktarlarda satılıyor. Sigara yoksunluğunu gidermek için. Evet bana meyeler de kilo aldırıyor ama dikkatli olmam lazım :) Bence kesinlikle iştahın açılacaktır dert etme. Yerinde olmak isterdim doğrusu :)
Kilonu bilmiyorum ama balık etli olmak güzeldir, zayıflarda daha çirkin duruyor bazı kıyafetler. 1.57 ve 43 kiloyum. Ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter, olumlu bak sende lütfen[/QUOTE
Evet olumlu bakmak zorundayız 1.64 boy ve 58 kilodayım. Spor da yaptığımdan kas oranım yağdan fazla yani ideal kilomdayım ama çabuk alan yapım varSen ne zaman bırakmayı düşünüyorsun?
Yarın da gidip sigaratix'i alacağım bende, teşekkürler, psikolojik olarak faydası olacak gibi hissettim nedendir bilmiyorum
Gayet iyiymiş ama sabit tutmak zor geliyor tabi sana.
Ben aslında 1 aydır bırakmaya uğraşıyorum. Babama söz verdim ama iş yerinde paket alıyorum, bir nevi gizlice içiyorum. Babam kalp hastası ona destek olmak için bırakacağım dedim.
Yani daha uzatmamalıyım bende. En kısa sürede kesmeliyim. Bir aydır tek tük içerek kendimi daha da zora sokuyorum.
Karar verdikten sonra asla yakmamamak gerek, hoş sende tecrübelisin bu konuda.
Sigaratix sigarayla içiliyormuş, netten baktım da. O zaman bir kaç gün içmem gerekiyor sanırım!
Haydi inşallah, bende destek olmak isterim emin ol, nefret ediyorum sigaradan, kim kurtulsa sevinirim.Epeydir girip yazmamıştım şimdi acemilik çekiyorum KK de format da değişmiş ama burada yazmak bana uğurlu geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?