Yok yok içme gerçekten değecek yani, arada sizin yorumlara ben gelip uyuz uyuz cevaplar yazarım kavga da ederiz dkdkdkReinaaaaa... Yarın paket alsam mı diye düşünüyordum bi taneden bisi olmaz belki dedim sonra napiyorum iki gecti dedim. . Cildim super olsun inşallah ya. AlmicM valla. Bir hafta dayanicam. Sonra bi de diyete giricem. Kitap okurum aklıma geldikçe sigara bu aralar geçer gider. Bi kaynana bi flört falan olsa kavga ederdim rahatlardim. Bu sinir geçse bi
Sanki kaynanama ben bakıyorum emekli maaşını eltim alıp tatilde yiyor üstüne de kocam eltimi bana övüp sen naptin ki anama diyor. Öyle bir sinir var üstümde. Olur olur ederiz kdkdkx yicem seni ya tatlılığa bakYok yok içme gerçekten değecek yani, arada sizin yorumlara ben gelip uyuz uyuz cevaplar yazarım kavga da ederiz dkdkdk
Aslinda çok iyi fikir gerçekten... koşu yürüyüş olabilirsavaşa devammmkum torbası olsa iyiydi. spora başlayın bari.
Aklımda ve yüreğimde idi zaten paketim bitsin atıcam hayatımdan.Ay hadi siz de izleyin videoyu. Belki vesile olur bir anda bırakırsınız? Sonra super ciltlerle dolaniriz. Sizde de bir hafta sinir yapsa aşıri güzel de kavga ederiz şimdi öyle bana tat vermedi tartışma. Mantıklı mantıklı sakin cevaplar falan verdiniz hep kskkzlz. Bence son denemeniz asiri güzel gececek. Biri daha begenmemis yorumumu gidip sorayım geliyorum kdkskks
Evet ya ben kullanmıyorum sekerim diyelim. Mis gibi kokalım. Zaten akciğer kanseri koah oksurukler falan ayrı. Halam bıraktı bir senedir on sene gençleşti valla. Parası da cabası. Serum alicam o paraya ben tonik alicam. Guzelleselim birazcık. Sağlıklı da besleniriz..meyve bol su yeşil çay.Aklımda ve yüreğimde idi zaten paketim bitsin atıcam hayatımdan.
Yazacağım da bu sefer ajandama hislerimi.
Daha öncekinde kalanları kırıp atıp ohh diye çöpe atmıştım bu sefer çok da kasmaya gerek yok diye girişicem:)
Yeter yani hiçbir şey bizden güçlü olamaz.
Bir restorana gittiğimizde bile neden soğukta aa beş dakika kapıya çıkalım diye içimizde bir istek duyalım ki.
Molalarımızı sigara içelim yeter diye iple çekelim ya da kahvaltıları bitsin de bir an önce sigara içelim diye tat almadan hızlıca bitirelim.
Videoyu özelden atabilir misiniz bulamadım
Uyandığım zaman izleyeyiiim teşekkür ederiim
Attim ama sakın kafayla izlemeniz lazım.
Umarım uyumadan video altındaki yorumlara göz gezdirin isterseniz. Umarım vesile olur size de. Özgür oluruz mis gibi kokarizUyandığım zaman izleyeyiiim teşekkür ederiimumarım bende de ise yarar
Merhaba hanımlar,
YouTube videosu ( allen carr ile sigarayi birakma) izledim ve bir anda hiç niyetim yokken sigarayı bıraktım. Öyle şak diye. Daha önce bahsedildi bu videodan ama boyle bi sey olacağına inanmamistim. Evet birakiliyormus bir anda. Yaklaşık 15 yıldır günde yaklaşık bir paket içiyordum ve birden bıraktım. Dün iyiydim bugün ikinci günüm. Çok canım da istemiyor aslında ama gerginim. Huzursuzum. Ve nikotin krizine girer miyim? Tekrar başlamamak için sigara içilen ortamlardan kacmalı miyim? Herkesi dövesim var dövsem rahatlar miyim? Hayatimda ilk defa 48 saattir sigara içmiyorum ve bu gurur verici bisi. Hem kendi sağlığımı hem cevremdekilerin sağlığını riske atmıyorum diye çok seviniyorum. Sigara bırakanların deneyimlerini rica ediyorum. Biraz da motive olmak istiyorum