Sigarayı bırakanlar veya düşünenler lütfen buraya

canım inan ki isteyince başarırsın. ben 16 yıl içtim o pis şeyi. her sabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan önce 1 tane yakıyordum, yemekleri neredeyse üstüne sigara iyi gidiyor diye yer olmuştum :) son zamanlarda ise günde 3 pakete yakın içmeye basladım ve bır gun aniden tiksinti geldi. inan ben sigara ile o kadar özdeşleşmiş bir insandım ki, herkes şok oldu ben bırakınca. bugün 9. gunum.. gayet guzel kahve de içiyorum, çay da.. evet ara ara canım istemiyor değil ama azimli olmak önemli. yani diyeceğim o ki, ben bile bırakabildiysem herkes bırakır :)

Öncelikle tebrik ederim düşünmek icraatın yarısıdır.Bende ssk ya gitmiştim.Nikotin bantı ve sakızı vermişti.Nikotin bantı varken sigara içtim.İçilmeyeceğini söylememişlerdi.Çok büyük bir hata uyarmamaları.Kalp krizi oluyormuş ucuz kurtuldum anlıyacağınız.Size mora terapi yi öneririm.İnanın sonuca şaşıracaksınız.Stres,sinir,nikotin krizi olmadan bıraktım.Ha canım istemedimi istedi sadece canım bir şey istedi, nikotin krizi değil di yaşadığım.33 yıl bir gün bile bırakamayan ben 2 aydır sigara içmiyorum.Sağlık bakanlığı onaylı yerlerden birinde doktora yaptırın.Bir seans, gerekirse ücretsiz 2.seans.300 tl ücret.Benim 1,5 ayda sigaraya verdiğim para.Şiddetle tavsiye ederim.Yaşadıklarımı daha önce paylaştım.Sormak istediğin olursa memnuniyetle cevaplarım.

İçenler hep aynı duyguları yaşar,bende bu duyguları yaşayanlardanım.Aramızdaki fark siz belli bir zaman bırakmışınız,ben bir gün bile bırakamadım.Siz azaltmışınız bense bırakmayı düşündüğümde çoğaltandım.Onsuz hayatın anlamı olmayacak gibiydi.Sigara içmedikten sonra bir çay bahçesine gitmenin bile anlamı yoktu.Ta ki mora terapi yaptırana kadar.Stres,sinir,nikotin krizim olmadan bıraktım.İki ay oldu içmeyeli.Nefesim rahat,cildimin rengi açıldı.Fırsat buldukça siteye girip paylaşıyorum,soruları cevaplıyorum.Herkese tavsiye ederim.

ben de 14 yıldır içiyorum 16 yaşımda başlamıştım...tebrik ederim sizi ama inşallah devamı gelir...ümitsizliğe düşürmek istemem ama ben de dediğim gibi daha önce 1 ay,25 gün gibi süreler bıraktım ama yine başladım gerçekten sağlam bir irade ve ciddi istek gerektiriyor...benim isteğim var ama iradem zayıflıyor bir süre sonra...inşallah bırakabilirim ben de....

tebrikler...sevindim adınıza...mora terapiyi de duydum ama ben kendim bırakmak istiyorum...eşim de champixe başlıycak ama ben onu da kullanamıyorum çünkü tansiyon ve depresyon gibi şeyler yapıyormuş bazı kişilerde...Allah büyük kendim başarıcam inşallah

kitabını okumanızı tavsiye ederim,bir kaç yorum üstte bir yorumum var okuduysanız,ben aynı yazara ait farklı versiyonlarını da okumuş başarılı olamamıştım kitabın orijinalini okuyup bırakamayan daha görmedim,çoğu arkadaşım sigara bırakma merkezleriyle,bantlarla,ilaçlarla denediler ama yok bu kitapla daha kolay bıraktılar.okumanızı tavsiye ederim.inşallah da başarılı olursunuz

eşimde varmış,daha önce e-book şeklinde indirmiş netten...iş yerindeymiş yarın getirecek,okuyacağım,inşallah işe yarar..teşekkürler:)

İyi geceler herkese

daha sonra daha detaylı yazacağım, ama bıraktıktan sonra kesinlikle tekrar ağzınza sürmeyin.
Ben o hatayı yaptım ve 6 ay sonra tekrar başladm.

İyi geceler herkese

daha sonra daha detaylı yazacağım, ama bıraktıktan sonra kesinlikle tekrar ağzınza sürmeyin.

kesinlikle katılıyorum! bir tek sigara değil bir nefes dahi başa dönmenize neden olur.aman arkadaşlar aman:18:

İyi geceler herkese

ben de daha önce bırakıp tekrar başlayan biri olarak katılıyorum aynen...1 tane içince devamı geliyor....

inanın,anlayarak okuyun sonra kendinize şaşırın,mutlu olun.bol şans

teşekkürler...inşallah :)

Bende bazen sigara içiyorum ama bağımlısı değilim nadir yani 3,5 gün içmiyorum sonra içiyim bi tane diyorum ve içiyorum ama hiç içmediğim zamanlarda oluyor. Bence herşey insanın kendi elinde. Eğer bırakmak istiyorsan içmezsin! Kimse ağzına sigarayı zorla götürmüyor ki kendine bi söz ver. Bundan sonra sigara içmicem de aklına sigara geldiğinde hemen bişeylerle uğraş dışarı çık hava al ne biliyim.. Eğer bişeyi yapmak istiyosak önce inanmalıyız gerisi gelir :)

Haklısınız her şey insanın elinde.Ama sizde biliyorsunuz ki insanlar bir değil.Bütün içenler zararını bilir çoğu bırakamaz.Bende bırakamayanlardanım.Nikotin isteği geldiğinde kendimi sokaklara vurduğumu saatlerce yürüdüğümü bilirim.Sonuç yine içtim.Yardım alarak bıraktım.

allen car'ın daha önce videosunu izlemiştim ama kitabını okumamıştım...ve video çokta etkili olmamıştı...geçen sene 1 ocakta bırakmıştım 25 gün sonra (aralarda içtim 1-2 tane) tekrar başlamıştım...

kitabını okudum bu sefer,üstüne videoyu da izledim...bugün bırakalı 5 gün oldu...açıkçası çokta istemiyor canım...arada geliyor ama çabuk atlatıyorum...kitap gerçekten etkiliymiş...

eşim champixle bıraktı,1 hafta oldu onun,ben ilaca cesaret edemedim yan etkileri vs ...

inşallah devamını getirir ve hayat boyu kurtuluruz şu pislikten...

bu arada allen car'ı tavsiye ediyorum ben de...

maalesef ben de esiriyim bu zehirin ve çookk bırakma girişimlerim oldu ama kriz geldiğinde yine içtim şu an pakette son sigaram kaldı ve sonrası olmayacak helede sizleri okuyunca iyice hevesledim yapabilirim ben neden yapamıyorum ki diye soruyorum kendime bırakıcam bende evet ne verdiğim para için değil sağlığım için bırakacağım sigara dost değil aksine düşman hakikaten ilk başlarda bir arkadaşın dediği gibi kitle imha silahı

hadi bakalım allah yardımcın olsun. benimde bu sefer başarabilmeyi umuyorum diye bir topiğim var. gün gün anlatıyorum yaşadıklarımı. bugün 21. günümdeyim. sen de yaz sık sık. insan rahatlıyr.

Derler ya bırakanlar ben bıraktıysam herkes bırakır :))) Aynen katılıyorum bu cümleye.Eskiden bu cümleyi söylediklerinde ben sen değilim,sende ben olmuyor vs. derdim.Yapabilirsin.Ben bir kez uygulanan mora terapiye gittim.Geçen gün Seba Tümerde Emre Üstünuçar konuşma yaptı izle bence.Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını tavsiye ederim.Şampun kokulu saçlar dileği ile :)))
http://tvarsivi.com/studyo-konugu-e...usuluyor-26-01-2012-izle-i_2012010704218.html

Son düzenleme:
hadi bakalım allah yardımcın olsun. benimde bu sefer başarabilmeyi umuyorum diye bir topiğim var. gün gün anlatıyorum yaşadıklarımı. bugün 21. günümdeyim. sen de yaz sık sık. insan rahatlıyr.

kızlar maalesef yine paket aldım ben kurtulamayacakmıyım bu illetten ya 1 gün ya 3 gün sürüyor bırakışım sonrası hep aynı pfff benim iradem yokmu deliriyorum bazen neden olmuyor ama olmasını istediğim halde kalptenmi istemiyorum acaba?

allen car'ı okudunuz mu?okumadıysanız okuyun mutlaka...ben de sizin gibiydim ama şimdi çok canım istediği anlarda bile(sinirlenmek gibi) paket maket almıyorum...sinirlenmenin dışında da pek aklıma gelmiyor zaten...

Bunun ne iradeyle nede kalpten istemeyle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Sigara bağımlılıktır.Alkol,esrar,eroin vs.gibi bağımlılık yapan bir illet.Bizler nikotin bağımlısıyız.Sigarayı bir daha içmicem deyip bırakanlar %2 ymiş.Bu illetten kurtulmayı başaramıyorsak yardım almalıyız.Bunun içinde ne ilaç ne nikotin bantı ne de sakızı.
Ya mora terapi yada hipnoz tavsiyemdir.Ben mora terapiyle nikotin krizine girmeden.stres sinir olmadan bıraktım.Şiddetle tavsiye edrim.Zaten bir kez makineye giriyorsunuz kurtuluyorsunuz.Ne kaybedersiniz ki.Yukarı da arkadaş yazmış allen car kitabını okuyun.Videolarını seyredin.Yeter ki isteyin.İstemek başarmaktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…