How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sigarayı bırakanlar veya düşünenler lütfen buraya

ayberkayefe

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
176
17
318
sene 2011 geriye bakacağımız belki çok uzun zaman olacakk... Lütfen birbirimize destek olalımm...kim ne düşünüyorsa buraya sigara ve kendinden gidenlerle ilgili herşey ne içinizden geliyorsa buraya yazalımmm

canım bu da benım son paketım zamda gelıyor zaten sevgılımde ıcmıo benımde bırakmam lazım rahatsız oluoyorum kokusundan.ayrıca artık nefes alırken cıgerlerımın acıdıgını hıssedıyorum

Yeni topiğin hayırlı olsun cnm. Ben bıraktım o kötü alışkanlığı. İlaç kullanarak bıraktım. Hatta bu süreci kendi konumda anlattım. Bugün sigarasız 14. gün sanırım. Bazen krizli bazende gayet sakin geçti. İnşallah daha nice 14. günleri hatta ayları görürüz. Evet forumumuzda bu konuyla ilgili paylaşım çok az. Destek vermiyoruz kızlar birbirimize. Hadi moral verelim destek olalım birbirimize. Emin olun insan en çok buna ihtiyaç duyuyor.

Son düzenleme:
hoşgeldiniz.... sağol rezzancımm süpürgesiz cadı umarım sende başarırsınn rezzan gibi..evet rezzan çok haklısın yeterince destek vermiyoruz birbirimize ben daha bırakamayan ama bırakmayı çok isteyen biri olarak bırakmayı başaran herkesin en ufacık fikrine bile ihtiyaç duyuyorum mesela

merhaba..topiginiz hayırlı olsun..
ben gunde 1 paket sıgara ıcerdım..hamıle oldugumu ogrendıgımde bırakmaya karar verdım 2 3 gun hıc ıcmedım fakat ardından gunde 1 tane seklınde devam ettim..suanda 12+5 haftalık hamıleyım ve gunde 1veya 2 tane ıcıyorum..fakat bu hafta cıkmadan bunuda kesecegım hersey bebeım ıcın ama nasıl tamamen bırakıcam onuda bılmıorum:(

hoşgeldiniz.... sağol rezzancımm süpürgesiz cadı umarım sende başarırsınn rezzan gibi..evet rezzan çok haklısın yeterince destek vermiyoruz birbirimize ben daha bırakamayan ama bırakmayı çok isteyen biri olarak bırakmayı başaran herkesin en ufacık fikrine bile ihtiyaç duyuyorum mesela

Canım bu yol emin zorlu ama kararlı olursan ne istediğinden eminsen bir o kadar kolay. Ben de daha destek bekleyen kısımdayım daha çok yeni biraz daha zaman lazım. Hergün belki 100 kere giriyorum biri yazmış mı bir öneri de bulunmuş mu yada yeni konu açılmış mı diye. Ama ilgi yok bu konuya pek. Sana da yardım ederim insan konuştukça kendi sorununu paylaşan insanları gördükçe daha bir güçlü oluyor.

içerken cildim iğrençti yüzüm sivilce ve lekelerle doluydu 5 ay önce bıraktım cildim çok güzelleşti şimdi pırıl pırıl amma velakin 2 ayda 10 kilo aldım oda cabası..şuan 16 haftalık hamileyim almayada devam ediyorum..Allah korusun başlamayıda düşünmüyorum hayatımdan aniden ve kesin olrak çıkardım...herkese tavsiye ederm..kilolara dikkat etmek gerek bunuda unutmayın aniden ne olduğunu anlamadan alıyosunuz valla :5:

hosbulduk canım bırakacağım bırakmasınada korkum ve endıselerım var. kriz anında nasıl geçireceğim calısan biriyim cünkü salak gibi dolasabiliyorum ortalıkta. sinirleniyorum . birde bırakırsam ya kilo almaya baslarsam diye korkuyorum zaten 10 kiloyu verdim ya bunu geri alırsam :(

inşallah bende başaracamm kilo almakla ilgili sorunum yokk 10 kilo bile alsam benim için ideal.olsun kıslarr kilo alsanızda sonrasında verirsiniz zaten.sakın onu dert etmeyin ben kilo almak için neler denedim ama olmadı.yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz ne güzel inş çok fazlalaşırızzz..

hosbulduk canım bırakacağım bırakmasınada korkum ve endıselerım var. kriz anında nasıl geçireceğim calısan biriyim cünkü salak gibi dolasabiliyorum ortalıkta. sinirleniyorum . birde bırakırsam ya kilo almaya baslarsam diye korkuyorum zaten 10 kiloyu verdim ya bunu geri alırsam :(

daha önce hiç denemişmiydin cnmm bırakmayı

Unutmayın ki sigara İNSANOĞLUNUN kendi eliyle icat ettiği ve kendini zehirleyen en önemli KİTLE İMHA silahıdır. Sigarayı bırakmak ve mutlu bir hayata başlamak iki parmağınızın ucunda, kırın ve sağlıklı yaşama merhaba diyin. BU SÖZ ÇOK HOŞUMA GİTTİ ARKADAŞLAR PAYLAŞAYIM DEDİMMM

Ben sigara içmiyorum ama sigara içenlere sesleniyorum,sigarayı bıraktıktan sonra ciğerlerinizin kendini temizleme süresi ortalama 5 yıl, ama aldığınız 10 kiloyu vermek size en fazla bir yıla mal olacak,onun için kilolarınızı dert etmeyin,ciğerlerinizi,kalp ve damarlarınızı,cildinizi,nefesinizi,ses tellerinizi mutlu edin ve sigarayı bırakın:kkk:

Bende bıraktım tam altı ay oldu. Birtane bile içmedim. Hiç inanamıyordum birgün bırakacağıma çok mutluyum. Bir daha asla ağzıma sürmem.

Ooohh ne güzel fazlalaşıyoruz. Kızlar evet kilo sorun gibi duruyo ama ben 15 günde 1 kilo almışım ama hiiçç takmıyorum kafama. Valla sigaradan kurtulayım şöyle 2-3 ay geçsin sonra rejim falan yaparız birşeyler.

evett kızlarr herkesss buraya..minikbarni ne güzel değinmişşş kiloyu sorun etmememiz gerektiğine önce sağlıkkkkk.rezzan ilacını sormuştum nasıl gidiyorr..

evett kızlarr herkesss buraya..minikbarni ne güzel değinmişşş kiloyu sorun etmememiz gerektiğine önce sağlıkkkkk.rezzan ilacını sormuştum nasıl gidiyorr..

Çok güzel gidiyor cnm. Valla yan etki falan yaşamadım. Şimdi eşime de baskı yapıyorum o da başlıyacak yarın inşallah. Beni görüp özendi o da. Kıskanma canım sende başla dedim bende. İnanmıyordu kendileri bırakabileceğime de. Ne olduu dedim. Helal olsun sana diyor. Tabi bunları duymak beni daha bi motive ediyor cnm. Sen başlıyormuydun ilaca.

aynı durum bendede cnm daha ilaca başlayamadım... eşimede diyorum beraber başlayalım oda diyor sen bir başarda ben sonra diyorr beraber olsa daha iyi olmazmı cnm

Orta sonda sıgraya basladım yanı takrıben 14 yasında tabı tek tuktu ama o yasta basladm lısede paket almaya basladm derken oyle arttı gıttı hele 2 sene once oyle cok ıcıodumkı gece yatarken naptm ben ya dıye vıcdn azabı cekıodum sonra mıdem rahtsz oldugu ıcın sıgramı degstrdm o bayan sıgralrı dedıklrı slmlerı ıcmeye basladım:)) sonra frkettmkı sıgra ıcmek alıskanlk cunku ıctıgm sıgra agırdı o onun ustune cok hafıftı lakın ıste sadece alısknlk oldugu ıcın yok benı kesmedı vs hıc demedım 1 senede onu ıctım cocuk dusundugm ıcın aslnda brkmak ıstedım ama okdr cok ıcıodumkı dedım heralde hamılede kalsm muhtemeln bunu brkmıcm 3 5 yıne ıcıcem ALLAH ın ısı ıste suan 16 haftalk hamıleyım ve ılk ogrendıgm zaman 2 3 tane ıctım ılk 1 hafta sonra mıde bulntılrı baslaynca kokten brktm cok sukur bırktm sunu demem grekırse sıgra gercktn bagımlılk degıl alıskanlk suan canım sıgra ıstemıo ama yanımda ıctklrınde sankı versene bı fırt dıyesm gelıo:)) ılk baslarda mıde bulntıma ragmen elım bos yanmda kullk yk cok grıp hıssettm canım hc cekmıo suan coook sukr ınsallah bıdahada baslamam ama sunu anladmkı sıgra brkmak zor bı durummus gercktn cunku ınsn alıskanlıklrından odun veremıo bır turlu:))) sıgra bırakmak ısteyenlere ALLAH yardım etsın benm kocmda ıcıo ınsallah oda bırkırda bende bıdaha baslamam:52:

Orta sonda sıgraya basladım yanı takrıben 14 yasında tabı tek tuktu ama o yasta basladm lısede paket almaya basladm derken oyle arttı gıttı hele 2 sene once oyle cok ıcıodumkı gece yatarken naptm ben ya dıye vıcdn azabı cekıodum sonra mıdem rahtsz oldugu ıcın sıgramı degstrdm o bayan sıgralrı dedıklrı slmlerı ıcmeye basladım:)) sonra frkettmkı sıgra ıcmek alıskanlk cunku ıctıgm sıgra agırdı o onun ustune cok hafıftı lakın ıste sadece alısknlk oldugu ıcın yok benı kesmedı vs hıc demedım 1 senede onu ıctım cocuk dusundugm ıcın aslnda brkmak ıstedım ama okdr cok ıcıodumkı dedım heralde hamılede kalsm muhtemeln bunu brkmıcm 3 5 yıne ıcıcem ALLAH ın ısı ıste suan 16 haftalk hamıleyım ve ılk ogrendıgm zaman 2 3 tane ıctım ılk 1 hafta sonra mıde bulntılrı baslaynca kokten brktm cok sukur bırktm sunu demem grekırse sıgra gercktn bagımlılk degıl alıskanlk suan canım sıgra ıstemıo ama yanımda ıctklrınde sankı versene bı fırt dıyesm gelıo:)) ılk baslarda mıde bulntıma ragmen elım bos yanmda kullk yk cok grıp hıssettm canım hc cekmıo suan coook sukr ınsallah bıdahada baslamam ama sunu anladmkı sıgra brkmak zor bı durummus gercktn cunku ınsn alıskanlıklrından odun veremıo bır turlu:))) sıgra bırakmak ısteyenlere ALLAH yardım etsın benm kocmda ıcıo ınsallah oda bırkırda bende bıdaha baslamam:52:

tbrkler cnmmm devam et sigarasız hayata bebişin içinnn

Back