Orta sonda sıgraya basladım yanı takrıben 14 yasında tabı tek tuktu ama o yasta basladm lısede paket almaya basladm derken oyle arttı gıttı hele 2 sene once oyle cok ıcıodumkı gece yatarken naptm ben ya dıye vıcdn azabı cekıodum sonra mıdem rahtsz oldugu ıcın sıgramı degstrdm o bayan sıgralrı dedıklrı slmlerı ıcmeye basladım:)) sonra frkettmkı sıgra ıcmek alıskanlk cunku ıctıgm sıgra agırdı o onun ustune cok hafıftı lakın ıste sadece alısknlk oldugu ıcın yok benı kesmedı vs hıc demedım 1 senede onu ıctım cocuk dusundugm ıcın aslnda brkmak ıstedım ama okdr cok ıcıodumkı dedım heralde hamılede kalsm muhtemeln bunu brkmıcm 3 5 yıne ıcıcem ALLAH ın ısı ıste suan 16 haftalk hamıleyım ve ılk ogrendıgm zaman 2 3 tane ıctım ılk 1 hafta sonra mıde bulntılrı baslaynca kokten brktm cok sukur bırktm sunu demem grekırse sıgra gercktn bagımlılk degıl alıskanlk suan canım sıgra ıstemıo ama yanımda ıctklrınde sankı versene bı fırt dıyesm gelıo:)) ılk baslarda mıde bulntıma ragmen elım bos yanmda kullk yk cok grıp hıssettm canım hc cekmıo suan coook sukr ınsallah bıdahada baslamam ama sunu anladmkı sıgra brkmak zor bı durummus gercktn cunku ınsn alıskanlıklrından odun veremıo bır turlu:))) sıgra bırakmak ısteyenlere ALLAH yardım etsın benm kocmda ıcıo ınsallah oda bırkırda bende bıdaha baslamam