paketi 100 lira olur inşallah.. böylece en azından apartman içinde içenlere maruz kalmayız.. Sivgilir..
kırmızılarla siyahlardan korurumda mavileri bilemicemahahaha koru beni chess'im mod'um
kırmızılarla siyahlardan korurumda mavileri bilemicem
Heee benim ne kadar zevkim varsa zamlıyorlar, eyyyyyy zammmmmmm, sen ne istiyorsun aramıza giriyorsun, aşkımıza engel olan kız babası gibisin, biz noktayla virgül, Zeki'yle Metin, Angelina Jolie'nin alt dudağıyla üst dudağı gibiyiz
Bir şeyin ulaşılmaza yakın olmasını isteyen devlet, sahte üretime, kaçakçılığa davetiye çırakıyor.
Sonra ayıkla pirincin taşını...
Belki de çift taraflı kar sağlamak amacıyla yapılıyor, komplo teorileri bitmez bu zamlar azalmadıkça.Aynen öyle. Devletin kendi memuru, kendi polisi limanda karton karton kaçak sigara içki satıyor. Haberleri yok mu bundan? Bal gibi de var.
Belki de çift taraflı kar sağlamak amacıyla yapılıyor, komplo teorileri bitmez bu zamlar azalmadıkça.
Anlayamadığım şey, alkol ve sigara dışında zamlanması gereken onca zararlı şey varken, 18 yaşını aşmış, kendi kararlarını ve hayatını yönetebilecek nitelikte insanların zevklerine habire bir ket vurma çabası?
Kimsenin ağzına zorla sigara tutup, içirilmişliği yokken hemde...
Gdo lu yiyeceklere yapsınlar zamları, devlet bu kadar yurttaşlarını düşünüyorsa?
Her bulduğu alana ağaç diksin efendim, benzinli araç yerine elektrikli araca yöneltsin bizleri.
Niye sigara!