• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigaradan sararmis disler?

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Sayin Cihangül Yildirim,

sigaradan ve özensiz/düzensiz fircalamadan sararan disler beyazlastirilabilir mi?

Ben yurt disinda yasiyorum ve burada her yarim sene de bir 'agiz hijyeni' diye komple bir temizlik yapiliyor.

Bu yöntem türkiyede de var mi?

Disleri tamamen beyazlatmak/temizletmek ne kadar sürer?

Bu konu ile ilgili bilgi verebilirmisiniz lütfen?

Birde rica etsem fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz?

Sayin Cihangül Yildirim,

sigaradan ve özensiz/düzensiz fircalamadan sararan disler beyazlastirilabilir mi?

Ben yurt disinda yasiyorum ve burada her yarim sene de bir 'agiz hijyeni' diye komple bir temizlik yapiliyor.

Bu yöntem türkiyede de var mi?

Disleri tamamen beyazlatmak/temizletmek ne kadar sürer?

Bu konu ile ilgili bilgi verebilirmisiniz lütfen?

Birde rica etsem fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz?
her altı ayda bir yapılan diştaşı temizliği sadece dış etkenlerin oluşturduğu lekelenmeleri temizliyor.dişlerinizin renginde değişikli olabilmesi için bir beyazlatma sistemi uygulanması gerekir.buda yaklaşık bir hafta sürüyor.fiyatlar 350 00 lira ile 600 00 lira arasında değişiyor.
bu setlerin uygulanması sonucunda gayet güzel bir gülümsemeye sahip olabiilirsiniz

her altı ayda bir yapılan diştaşı temizliği sadece dış etkenlerin oluşturduğu lekelenmeleri temizliyor.dişlerinizin renginde değişikli olabilmesi için bir beyazlatma sistemi uygulanması gerekir.buda yaklaşık bir hafta sürüyor.fiyatlar 350 00 lira ile 600 00 lira arasında değişiyor.
bu setlerin uygulanması sonucunda gayet güzel bir gülümsemeye sahip olabiilirsiniz

bu uygulamayı eşim iki sene önce yaptırmıştı, çay,kahve ,sigara içmiyorsan etkili olabilir belki,
dişleri yine eski haline döndü,

beyazlatma işleminden sonra, kahve,sigaraya devam edeceklerin, boşuna yaptırmamalarını tavsiye ederim.

Son düzenleme:
bu uygulamayı eşim iki sene önce yaptırmıştı, çay,kahve ,sigara içmiyorsan etkili olabilir belki,

beyazlatma işleminden sonra, kahve,sigaraya devam edeceklerin, boşuna yaptırmamalarını tavsiye ederim.

Bu ne demek oluyor benim herife sigarayi acilen biraktirmam gerekiyor :)
Ne olduysa bu sigaradan oldu zaten.

kaliteli bir beyazlatma ürünü kullanırsanız böyle bir sorununuz olmaz

Bir sorum daha olacakti müsadenizle

agiz gargarasi,

dis kremi,

sigara icenlere özel dis macunu ile de güzel bir sonuca varabilir mi sigara icenler?

Back