• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigaradan sararan perdeler :(

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
Kızlar iyi geceler, bizim evin perdeleri sapsarı :( sizce perdeleri nasıl beyazlatabilirim hem sigara hem soba isi mahfetti bi önerisi olan var mı ?

Bulaşık makinesi tableti atabilirsin, 1 yemek kaşığı toz şeker duymuştum, bide beyaz sabun rendeleyıp atabılırsın.
Akşamdan bulaşık deterjanlı suda bekletıp sabah kopugunden arındırıp makıneye atabılırsın. Ama hepsini aynı anda yapma :D

Bulaşık makinesi tableti atabilirsin, 1 yemek kaşığı toz şeker duymuştum, bide beyaz sabun rendeleyıp atabılırsın.
Akşamdan bulaşık deterjanlı suda bekletıp sabah kopugunden arındırıp makıneye atabılırsın. Ama hepsini aynı anda yapma :KK70:

dimik konularım kontrol ediliyor :KK53::KK53::KK53:
beyaz sabun makinaya mı atılcak köpürmez mi:sus:

sigara içildiği sürece yine aynı olcak. perdeler böyleyse bide ciğerleri ne halde onu düşünsün annen ve baban :stop:

sigara içildiği sürece yine aynı olcak. perdeler böyleyse bide ciğerleri ne halde onu düşünsün annen ve baban :stop:

bu da ayrı bi başlık olmalı bence sigranın zararları olarak :KK12: hiç bir şeklide anlatamıyorum çünkü

Back
X