Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin konusmamak adina insaAllah diyecegim ama birdaha asla içmeyi düşünmüyorum . Iyi dilekleriniz ovin icin tesekkur ederimUmarım bir daha içmezsinzi sizin adınıza çok sevindim
InsaAllah sizde bir adim atarsiniz belki bu sefer zamani gelmistir. Bu benim 3. Deneyisim ve bu sefer kesinn kararli olmam buyuk fayda sagladi. Bugun baya zorlandim ama gecicek biliyorumYaklaşık 5 senedir içiyorum bende. Tiryakili var biraz. Özellikle şu son korona olaylarından sonra bende sigarayı hepten bırakıp en azından daha sağlıklı yaşayabileceğim bir düzene geçmek istiyorum.
Senin adina cok sevindim arkadasim Rabbim butun bu illetten kurtulmak isteyenlerin yardimcisi olsun insaAllah. Umarim benimde tiksinecegim günler biran once gelirbenim de 2 aya yakın oldu bırakalı. yaklaşık 10 senedir günde 1 paket falan içiyordum. arada başarısız bırakışlarım olmuştu 1 hafta falan sürmüştü. Bu sefer bittiğine eminim çünkü artık içen insanları görünce aklıma sigara geliyor ama canım çekmiyor.
şunu söylemek isterim ki hiç kolay değil, günlerce ağladım mutsuz dolaştım dışarı çıkmak hatta yataktan çıkmak istemedim.. Asla inanmıyordum kendime.Ama şimdi o kadar mutluyum ki.
Seni de çok tebrik ederim arkadaşım, umarım bir daha asla yenilmezsin :)
Bende bir sefererinde 3 gün birakabilmisdim dedigin gibi eziyet dolu ahlamakli yataktan cikamadigim 3 gun ama busefer hic oyle durumlar yasamadim aksine surekli hir gulumseme hatta hic disari cikma istegi yasamadigim kadar cikip yuruyus yapma istegi var. Cunku busefer bir seylerden odun verwcegimi dusunmedim iyi birseyi birakmam gerekiyor ayrilmaliyim diye düşünmedim bana hic bir zerre faydasi olmayan bir illetten kurtuluyorum ona artik esir dehikim diye dusundum ve surekli kendime giro cikip telkin ettim. Bosluk yoksunluk hissetigim zamanlar bir sigarabicsem duzelirim demedim aksine beni bu hale geyiren zaten bu illetti artik onun oyjnlarina kanmayacagim ve yamamen kurtulacagim dedim baya ise yaradi. Suandada kriz falan degil benimki ben tamamen unutmak istiyorum galiba biraz aceleciyimbenim de 2 aya yakın oldu bırakalı. yaklaşık 10 senedir günde 1 paket falan içiyordum. arada başarısız bırakışlarım olmuştu 1 hafta falan sürmüştü. Bu sefer bittiğine eminim çünkü artık içen insanları görünce aklıma sigara geliyor ama canım çekmiyor.
şunu söylemek isterim ki hiç kolay değil, günlerce ağladım mutsuz dolaştım dışarı çıkmak hatta yataktan çıkmak istemedim.. Asla inanmıyordum kendime.Ama şimdi o kadar mutluyum ki.
Seni de çok tebrik ederim arkadaşım, umarım bir daha asla yenilmezsin :)
Aynen dediginiz sekilde kendime telkin ediyorum basindan buyana ama yinede tiksinmedim. Kriz yasadigimi zannetmiyorum ama yinede tamamen aklimdan cikmis degilBenim de bırakalı 10 gün oldu :) ben çok mutluyum, 8 sene içmiştim kendisini. Sigara içemiyorum değil şükür kurtuldum ne mutlu bana artık sigara içmek zorunda değilim diyorum :)
Sizin hala canınız çekmesine şaşırdım benim artık çıkıp balkonda içen görsem bile canım çekmiyor, kendinizi yanlış şartlandırmayın, sigara içemiyorum be zaman geçecek değil; artık sigara içmek zorunda değilim ne mutlu bana diyin.