SİGARA.....

çok isterim beraber bırakmayı 2 hafta önce asker gecesinden önce içmediğimde baş ağrısı filan hiçbirşey bilmedim canım,ama bu geçtiğimiz haftasonu başım çatladı ağrıdan
Benim paylaştığım videoları izler misin?
Bakış açın çok değişecek. ( sigarayı beraber bırakalım). Başının bile ağrıma sebebini anlayacaksınız?

Basin sigarasizliktan agrimaz rror dedigi gibi paylastigi videolari izle anlayacakain keske elimiZden gelse hepinize biraktirsak kurtulus bu zafer ay yine mutlu oldum biraktim diye costum

Rror naptin bu aeada rejim vss yapiyormjsun ben basladim da :)
Evet canım kiloyu kontrol etmeye çalışıyorum. 1 kg fazlayla idare ediyorum. Beslenme alışkanlığım değişmedi, sadece tatilde bağırsakların çalışma düzeni değişti. onu halledeyim istiyorum. Onun dışında herşey MÜKEMMEL artık aklıma bile gelmiyor.
Sen ne yapıyorsun.? Aldığını kiloyu verebildiği mi?

Sıgara ıcınce yazıcam demıstım.
Icmedım tabıkıde ıcmedımmmm bıraktımmm ne guzel bunu soyleyıp yazabılmek ve uygulayabılmek :)
Sukur artık kurtuldum ıcmıyorum
Tebrikleer ne kadar oldu bırakalı bende bıraktım kurtuldum çok şükür bu topicten bildirim gelmesi bile şaşırttı beni o derece geride bırakmışım

Merhaba canım bende 8.aydaydım ki dün iki üç tane sinirden yaktım ama içime çekmedim.. fakat farkettim ki pişmanlık duyuyorum. Ve zevk almadığımı görüyorum hatta tiksinmişim.. yarından itibaren tekrar hiç içmemiş gibi devam edicem... geç kalmadım değil mii

Hiç bişey olmaz sakın tekrar bulaşma o pislige hiç içmemiş gibi devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…