- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
bende oksuruk hıc olmadı ama ıyı gıdıyorum massalah :) cumartesiden berı cebımde 10 tl para vardı hala bıtmedı :) farkettım kı ben sıgaradan başka bıseye para harcamıyor muşum.4. gün için erken elbette. ben yzümün beyazladığını iki hafta sonra falan gördüm göz altlarımın morluğu geçti.. birde yemeklerden tat hala alamıyorum sanki ona zaman var sanırım. nefesim 3. gün falan düzelmişti. ama hala öksürük devam ediyor.
kızlar 4. gündeyim ama para ve kokmamam hariç başka bı pozitif etki gormedım ben?
internete cilt beyazlaması, nefes, yemeğin tadının değişmesi. cok etki var, onlar abartı mı sizce yoksa bizim için daha erken mi?
Daha dur canim çok yenisin benim cildim siğaradan kararmiş matlaşmişti bende senin gibi sabirsizdim ama 20. günden sonra farketmeye başladim yavaş yavaş cildim açılmaya parlamaya gerilmeye başladi çevremdekilerde farketmeye başladi sen bu aralar güzelleşmeye başladin diyorlar motive amaçlı değil biliyorum çünkü siğara biraktiğımı 1 en yakın arkadaşım 1 eşim 1 de ablam biliyor başka kimseye soylemedim.kızlar 4. gündeyim ama para ve kokmamam hariç başka bı pozitif etki gormedım ben?
internete cilt beyazlaması, nefes, yemeğin tadının değişmesi. cok etki var, onlar abartı mı sizce yoksa bizim için daha erken mi?
Günaydııııın :)
_ayln_ canım inşallah bıraktığım günleri de görecek bu gözler inancım hala var Ankaradayım valla senin de Ankara olduğunu bilmiyordum. Kıyıda köşede beni sigara içerken görürsen karşılaşırsak falan kürekle vur ağzıma emi hakediyorum
ShellShock ben san %100 güveniyorum irade tam sende sürmeyeceksin onu ağzına eminim :) zaten zor sıkıntılı günler de geçecek
Cakmamarliyn kız daha 4 güncük ne değişmesi dur sabredelim hep beraber içerken hiç değişim falan aklımıza da gelmiyor ama içmeyince hemen herşey olsun istiyoruz. Ahhhh biz Sabret maşallah 4 gün bitmiş süpersin. Sadece bir kere içtin dimi bu süreçte sigara?
4. gün için erken elbette. ben yzümün beyazladığını iki hafta sonra falan gördüm göz altlarımın morluğu geçti.. birde yemeklerden tat hala alamıyorum sanki ona zaman var sanırım. nefesim 3. gün falan düzelmişti. ama hala öksürük devam ediyor.
Günaydııııın :)
_ayln_ canım inşallah bıraktığım günleri de görecek bu gözler inancım hala var Ankaradayım valla senin de Ankara olduğunu bilmiyordum. Kıyıda köşede beni sigara içerken görürsen karşılaşırsak falan kürekle vur ağzıma emi hakediyorum
ShellShock ben san %100 güveniyorum irade tam sende sürmeyeceksin onu ağzına eminim :) zaten zor sıkıntılı günler de geçecek
Cakmamarliyn kız daha 4 güncük ne değişmesi dur sabredelim hep beraber içerken hiç değişim falan aklımıza da gelmiyor ama içmeyince hemen herşey olsun istiyoruz. Ahhhh biz Sabret maşallah 4 gün bitmiş süpersin. Sadece bir kere içtin dimi bu süreçte sigara?
Dün 17.30 da içtim, son sigaramıNothingLastsForever hadi hayırlı olsun sana da kaçtan beri içmiyorsun:)
aynısı bana da oldu , bütün ay biriktirip o parayla alışveriş yaptım nasıl mutlu oldummbende oksuruk hıc olmadı ama ıyı gıdıyorum massalah :) cumartesiden berı cebımde 10 tl para vardı hala bıtmedı :) farkettım kı ben sıgaradan başka bıseye para harcamıyor muşum.
Eğer olurda karşilaşirsak inş birakmiş olursun birakmadan karşılaşirsak veririm odunuGünaydııııın :)
Var mı şuan içme isteği peki? Bir günü deviriyorsun bile neredeyse ohDün 17.30 da içtim, son sigaramı
evet canım cok canım suan benı tek tutan sey ıctığım zaman keyıf almıcağımı biliyorum enerjım cekılcek basım doncek mıdem bulancak sanırım bu sefer basarıyorumGünaydııııın :)
eveetŞunu da unutmayalım.. Dudaklarımız kendi rengine geri dönüyor..
Ver ver fazlasıyla ver belki korkudan bırakırımEğer olurda karşilaşirsak inş birakmiş olursun birakmadan karşılaşirsak veririm odunu
Şunu da unutmayalım.. Dudaklarımız kendi rengine geri dönüyor..
ya varya sigarayı bırakmayıp bukadar özenerek motive veriyorsun ya Allah seni başımızdan eksik etmesin yaGünaydııııın :)
siz kaçıncı gundesiniz?eveetbirde ben dolgunlaştırıcı renksiz parlatıcı sürüyorum aysun kayacı gibi oldum
4 ay içmedim.. Allen Carr kitabi sayesinde..sizinde mı daha oncekı bırakmada 2 hafta 20 gün arasında oldu? :)
27. gün oldu benimsiz kaçıncı gundesiniz?
4. ayın sonunda ne oldu4 ay içmedim.. Allen Carr kitabi sayesinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?