SİGARA.....

bende oksuruk hıc olmadı ama ıyı gıdıyorum massalah :) cumartesiden berı cebımde 10 tl para vardı hala bıtmedı :) farkettım kı ben sıgaradan başka bıseye para harcamıyor muşum.

Çok erken hemde...
Daha önce de bıraktığımdan biliyorum..

Daha dur canim çok yenisin benim cildim siğaradan kararmiş matlaşmişti bende senin gibi sabirsizdim ama 20. günden sonra farketmeye başladim yavaş yavaş cildim açılmaya parlamaya gerilmeye başladi çevremdekilerde farketmeye başladi sen bu aralar güzelleşmeye başladin diyorlar motive amaçlı değil biliyorum çünkü siğara biraktiğımı 1 en yakın arkadaşım 1 eşim 1 de ablam biliyor başka kimseye soylemedim.

Günaydııııın :)

_ayln_ canım inşallah bıraktığım günleri de görecek bu gözler inancım hala var Ankaradayım valla senin de Ankara olduğunu bilmiyordum. Kıyıda köşede beni sigara içerken görürsen karşılaşırsak falan kürekle vur ağzıma emi hakediyorum

ShellShock ben san %100 güveniyorum irade tam sende sürmeyeceksin onu ağzına eminim :) zaten zor sıkıntılı günler de geçecek

Cakmamarliyn kız daha 4 güncük ne değişmesi dur sabredelim hep beraber içerken hiç değişim falan aklımıza da gelmiyor ama içmeyince hemen herşey olsun istiyoruz. Ahhhh biz Sabret maşallah 4 gün bitmiş süpersin. Sadece bir kere içtin dimi bu süreçte sigara?

NothingLastsForever hadi hayırlı olsun sana da kaçtan beri içmiyorsun:)

Şunu da unutmayalım.. Dudaklarımız kendi rengine geri dönüyor..

bende oksuruk hıc olmadı ama ıyı gıdıyorum massalah :) cumartesiden berı cebımde 10 tl para vardı hala bıtmedı :) farkettım kı ben sıgaradan başka bıseye para harcamıyor muşum.
aynısı bana da oldu , bütün ay biriktirip o parayla alışveriş yaptım nasıl mutlu oldumm

Eğer olurda karşilaşirsak inş birakmiş olursun birakmadan karşılaşirsak veririm odunu

evet canım cok canım suan benı tek tutan sey ıctığım zaman keyıf almıcağımı biliyorum enerjım cekılcek basım doncek mıdem bulancak sanırım bu sefer basarıyorum

ya varya sigarayı bırakmayıp bukadar özenerek motive veriyorsun ya Allah seni başımızdan eksik etmesin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…