- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Bende bugün açmıştım yarıda kapattım ama bana link atabilecek var mı sayfayı kaybettimmŞu Allen Carr ı da akşam izleyeyim tamamen hep yarısında kapatmıştımShellShock sözünü dinleyelim :)
Ayy canımm çook teşekkürler inşallah bu güveni boşa çıkarmam kendi adımasize güveniyorum güzelller
Bak gene gaza geldim çok. Bu gaza gelmelerimin sonu hep hüsran oluyor ama deneyelim gece 00:00 dan sonra içmek yok ne kaybederiz hakkaten, sarılır ağlarız en kötü ne kadar iradesiziz diyeBende bugün açmıştım yarıda kapattım ama bana link atabilecek var mı sayfayı kaybettimmgel kız deneylim nolcak ölmeyiz ya olmadı sinirden birbirimize sararız en fazla
Bişey sorcam, bu videoyu hep izlemeye çalıştım görüntüler falan baya eskimtrak olan dimi bu ? Başta çok sıkıcı geçiyo hep öyle mi yoksa sabredince insan cidden etkileniyor mu? Aynı videodur inşallah seninki kaç dk lık videoydu canım ordan bulurum ben onusize güveniyorum güzelller
Hahaha bende her sigara canım çektiğinde damlarım buraya günlük gbi kullanalım işte en fazla 10 lira kazanırız günlük cebimizde kalır paramız buda iyi bi yönü bide böyle düşünmek lazımBak gene gaza geldim çok. Bu gaza gelmelerimin sonu hep hüsran oluyor ama deneyelim gece 00:00 dan sonra içmek yok ne kaybederiz hakkaten, sarılır ağlarız en kötü ne kadar iradesiziz diye
Zaten sigaraya zam da geldi çok sinirim bozuk
Ben dk başı buraya yazar dururum zaten yarın
Vlla benim izlemeye çalıştığım 1 saatten fazlaydı böyle 6-7 kişi bayanlı erkekli oturuyorlardı farklı farklı konuşuyorlardı sigaranın onlarda ne gibi bir his uyandırdığını anlatıyorlardı o mu ki acabaBişey sorcam, bu videoyu hep izlemeye çalıştım görüntüler falan baya eskimtrak olan dimi bu ? Başta çok sıkıcı geçiyo hep öyle mi yoksa sabredince insan cidden etkileniyor mu? Aynı videodur inşallah seninki kaç dk lık videoydu canım ordan bulurum ben onu
Tamamm o zaman ben şimdi gece 12 ye kadar bir paketi bitiririiim hahahaha gene zarar. Yok yok şaka, hava soğuk o kadar içemem :) hadi bakalım inşallah yaaaaaaaaa. Çokca AminHahaha bende her sigara canım çektiğinde damlarım buraya günlük gbi kullanalım işte en fazla 10 lira kazanırız günlük cebimizde kalır paramız buda iyi bi yönü bide böyle düşünmek lazım
O mu acaba ben sanki daha kısa diye hatırlıyorum. NeyseVlla benim izlemeye çalıştığım 1 saatten fazlaydı böyle 6-7 kişi bayanlı erkekli oturuyorlardı farklı farklı konuşuyorlardı sigaranın onlarda ne gibi bir his uyandırdığını anlatıyorlardı o mu ki acaba
Şu herkesin izleyip de bıraktığı video yu bize atarlarsa harika olur bende gaza gelmek istiyorum gerekirse bolca izleyebilirim yeterki canım istemesinO mu acaba ben sanki daha kısa diye hatırlıyorum. NeyseShellShock söyler şimdi bize :))
İnşallah yepyeni olacak canım. Ben daha yeniyim aslında 3 yıl olcak heralde ya da oldu içeli 29 yaşındayım ama hayatımda her boşluğu sigarayla doldurmuşum o çok zorluyor beni içmeyince bomboş bir gün gibi geliyor sanki hiçbişey yapmayıp ot gibi yaşıyormuşum gibi geliyor. Sorunum bu, bunu aşarsam başarıcam. Sen ?Yarın bizim için çook heyecanlı yeni bir gün gibi bişey olacak sen kaç yıldır kullanıyorsun sigarayı kaç yaşındasın canım
Ne güzel aslında senin bırakman çok zor olmamalı. Benimde 6 yıl olacak canım ne yazıkki hadi ilk 1 yıl çok sık içmiyordum ama üni zamanlarında rahatlıktan dolayı aç karnınada içerdim geceleri sabaha kadarda içerdim. Aynı bende senin gibiyim her anımda elim sigarayı arar. Kahvenin yanına yemeğin üstüne kız kıza dedikodularda mutlaka elimde ağzımda olacak. Aslında şuan zararı yok bana çünkü ben içmeyi seviyorum dumanı çekmeyi seviyorum. Tek zararı sabah uyandığımda ağzımın içi zehir oluyor ne kadar fırçalasam da gargara yapsamda gitmiyor. 7 ay önce sözlümle sevgiliyken kaçamak yapmıştık 5 gün onunla kalmaya gitmiştim. 4 gün hiç içmedim ağzıma dahi sürmemiştim. Ama okula dönünce hooop kızları görür görmez kahve sigara başa döndüm. 24 yaşına giricem nisan ayında canımİnşallah yepyeni olacak canım. Ben daha yeniyim aslında 3 yıl olcak heralde ya da oldu içeli 29 yaşındayım ama hayatımda her boşluğu sigarayla doldurmuşum o çok zorluyor beni içmeyince bomboş bir gün gibi geliyor sanki hiçbişey yapmayıp ot gibi yaşıyormuşum gibi geliyor. Sorunum bu, bunu aşarsam başarıcam. Sen ?
İnşallah budur ama bana başları biraz sıkıcı geldi
Sanırım videomuz bu
Nikotin değil de asıl yoran alışkanlık.. ama bırakan bunca insan var 30 yıllık içiciler bırakıyor demek ki o alışkanlık da yok olabiliyormuş. Çikolataya hücuuuuumNe güzel aslında senin bırakman çok zor olmamalı. Benimde 6 yıl olacak canım ne yazıkki hadi ilk 1 yıl çok sık içmiyordum ama üni zamanlarında rahatlıktan dolayı aç karnınada içerdim geceleri sabaha kadarda içerdim. Aynı bende senin gibiyim her anımda elim sigarayı arar. Kahvenin yanına yemeğin üstüne kız kıza dedikodularda mutlaka elimde ağzımda olacak. Aslında şuan zararı yok bana çünkü ben içmeyi seviyorum dumanı çekmeyi seviyorum. Tek zararı sabah uyandığımda ağzımın içi zehir oluyor ne kadar fırçalasam da gargara yapsamda gitmiyor. 7 ay önce sözlümle sevgiliyken kaçamak yapmıştık 5 gün onunla kalmaya gitmiştim. 4 gün hiç içmedim ağzıma dahi sürmemiştim. Ama okula dönünce hooop kızları görür görmez kahve sigara başa döndüm. 24 yaşına giricem nisan ayında canımaslında sigara yerine ağzımı oyalamalık bişeyler bulmam gerek diye düşünüyorum. Abur cuburdan ziyade ya sürekli yeşil çay içicem spor yapıcam yada dayanamayıp çikolataya çereze yönelicem cildimi sivilceler basacak
Kİlo almaktan korkuyorummmNikotin değil de asıl yoran alışkanlık.. ama bırakan bunca insan var 30 yıllık içiciler bırakıyor demek ki o alışkanlık da yok olabiliyormuş. Çikolataya hücuuuuum
1. Saat falan suruyor evet eski bir video bilmiyorum ben buyuk bir sevkle izlemistim yaBişey sorcam, bu videoyu hep izlemeye çalıştım görüntüler falan baya eskimtrak olan dimi bu ? Başta çok sıkıcı geçiyo hep öyle mi yoksa sabredince insan cidden etkileniyor mu? Aynı videodur inşallah seninki kaç dk lık videoydu canım ordan bulurum ben onu
Evett bu videoo.. gercekten birakmak isteyin ama vallahi sıkılmazsınız
Sanırım videomuz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?