- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.545
- 133
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Bir tanıdığımın akciğerinde bir sorun çıkmış. Kızcağız çok kötü oldu, bunalıma girdi. Ben de onu gözümün önüne getirip iki gündür içmiyorum. İnşallah bir vesile olur.
Hem nefret edip, hem içmek istemek nasıl saçma bir şey, sizi anlıyorum.
Sadece bir alışkanlık, hem de adı üstünde "zararlı alışkanlık" : bunu "kullanmama alışkanlığı" olarak değiştiricem inşallah.
Direnmek lazım bu konuda.
Ben deneme aşamasindayimİlaçla bırakabilen varmı?
Canim MiuLego bu akşam bitiriyoruz dimi duşlar alıniyor yarın sabah sıfır siğarasiz hayata merhaba diyoruz.2 gün atlatmışsınız ne güzel hadi ben de aynısını istiyorum inşallah
Canimsin yilmak yokkAllah hepimize yardimci olsun tertemizzzz kokmakk ve saglikli kaliteli bir yasam surmek icinnn disimizi sıkacagiz sabredecegizzzz ! :) hepinize guveniyorum inaniyorum
Benim bilgim yokkk da ozel grup mjlasmasi varmii
Ya whatsapp grubu kuralim diycektim de benim yeni biraktigimi esim bilmiyor ya simdi gorur falan diye dedim hani burdan yazismak cok zor oluyor heran destek olamiyoruz birbirimizeBenim bilgim yok
Canim MiuLego bu akşam bitiriyoruz dimi duşlar alıniyor yarın sabah sıfır siğarasiz hayata merhaba diyoruz.
Ben kızlara destek oluyorum dersin :) kendi yazdıklarını da sigara bırakmanla ilgili olanları silersin kendi whatsapp ından görünmez onlar eşin açıp baksa bile :) bildirimleri de kapatırsın. Bence çok güzel olurYa whatsapp grubu kuralim diycektim de benim yeni biraktigimi esim bilmiyor ya simdi gorur falan diye dedim hani burdan yazismak cok zor oluyor heran destek olamiyoruz birbirimize
Ayyyyy iyice gaza geldim Shellshock şuan hadi kurtulalım şundan beeeeAllah hepimize yardimci olsun tertemizzzz kokmakk ve saglikli kaliteli bir yasam surmek icinnn disimizi sıkacagiz sabredecegizzzz ! :) hepinize guveniyorum inaniyorum
Tabi kiii. Gece 12 olmadan bu dediklerini yapmış olucaz. Bu sefer sonuna kadar dayanıcaz şımarıklık yapıp pes etmek yok!
10 yıl sigara kullandım artık 2. Paketi açmaya başlayınca yeter dedim. Biraz da ağbimin zoru oldu aslında çünkü o da uzun yıllar kullandı ve şu an benim gibi kokusundan bile tiksiniyor. Ben 3 yıldır ağbim ise 5 yıldır sigarayı bırakmış durumda. Gelelim Nasıl bıraktığımıza ailemiz Almanya'da olduğumuzdan elektronik sigarayla rahat rahat bıraktık. İlk 3 gün kesmiyor gibi geliyor insana ama sonrasında sigaradan tiksiniyorsun.bence tekrar başlamama sebebi de kesinlikle bu "tiksinti"... Likit kalitesi yüksek olursa mutlaka işe yarıyor. Ama Türkiye'de kullanımı yasak nedense.SELAMÜN ALEYKÜM....
SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUM....TECRÜBESİ YADA FİKRİ OLANLAR VARSA BENİMLE PAYLAŞIRMISINIZ..?
ŞİMDİDEN TŞK.
Süpersiniz birdaha el dahi sürmezsiniz inşallah10 yıl sigara kullandım artık 2. Paketi açmaya başlayınca yeter dedim. Biraz da ağbimin zoru oldu aslında çünkü o da uzun yıllar kullandı ve şu an benim gibi kokusundan bile tiksiniyor. Ben 3 yıldır ağbim ise 5 yıldır sigarayı bırakmış durumda. Gelelim Nasıl bıraktığımıza ailemiz Almanya'da olduğumuzdan elektronik sigarayla rahat rahat bıraktık. İlk 3 gün kesmiyor gibi geliyor insana ama sonrasında sigaradan tiksiniyorsun.bence tekrar başlamama sebebi de kesinlikle bu "tiksinti"... Likit kalitesi yüksek olursa mutlaka işe yarıyor. Ama Türkiye'de kullanımı yasak nedense.
Hayatta sürmem. Bazen ben bile diyorum Nasıl bıraktım ben diye. Üzerine çocuk bile doğurdumSüpersiniz birdaha el dahi sürmezsiniz inşallah
İnşallah :)Kendim bırakmıştım şimdi eşime uğraşıyorum. 4.5 ayda iki kere sigara yaktı. Umarım başarırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?