sigara

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
248
Allen carr yontemiyle sigarayi birakan var mi? Ben daha once kitabini okudum acik soyliyim hic bi sey anlamadim. Videosunu izledim sikintidan 20 dakika sonra kapattim. Ama bugun eksi sozlukte karsilastim bayagi kisi birakmis bu yontemle. Sorunlu ben miyim yaa? Gun sayarak birakmak istemiyorum canim istemesin istiyorum ama cok mu sey istiyorum

Yani evet. Seninki çikolata yiyerek zayıflama isteği gibi kaçmış ehe

merhaba ben de şu an evet allen carr yöntemiyle bırakmayı deniyorum. Yani onun mantığıyla bu yöntemin mantığını manasını kavrayarak çözmeye halletmeye çalışıyorum.. 3 günüm bitti yani nikotin vücudumdan atıldı şimdi bundan sonrası için zihinsel ruhsal bağımlılık durumunu çözümlemek için kitabını okuycam videoları izliycem ve bu forumda herşeyi yazıcam paylaşıcam. Bilmediğimiz yeni şeyler öğrenmeliyiz, bilgilerimizi ve kararlılığımız pekiştirmeliyiz :)

Slmmm cok tsk ederim cevabiniz icin. Ben videoyu izledim ama hic bi etki yapmadi bende yaa biraz yardimci olur musunuz son imi sigaram sabah artik ozgur olmak istiyorum

Kitabinida zamaninda okumustum bi hevesle. Kitabin sonuna geldim resmen ee ne oldu simdi dedim. Tuhaflik bende mi ya ne diyo bu adam hic bi sey anlamiyorum halbuki cok kisi birakmis bu yontemle. Bende birakmak istiyorum biktim artik yaa

Kitabinida zamaninda okumustum bi hevesle. Kitabin sonuna geldim resmen ee ne oldu simdi dedim. Tuhaflik bende mi ya ne diyo bu adam hic bi sey anlamiyorum halbuki cok kisi birakmis bu yontemle. Bende birakmak istiyorum biktim artik yaa
anlıyorum ben daha kitabı okumaya geçmedim bile.. Ben bugün 3 gün bitti tamamlandı 3 gündür sadece video izledim aralıksız ve bugün kitabı da okumayı düşünüyordum. Sonra geldim burda forumda yazmaya başladım. Öğrendiklerimi bildiklerimi ve aklıma gelenleri yazıyorum burada hem de birşeyler okuyorum. Bırakmaya çalışanların nasıl zorlandığını ve bazı başarı hikayelerini görmek sanırım beynime iyi geliyor ve bu şekilde yükleme yapıyorum kendime. Kitaba bende belki yarın geçerim. Amacım ilk günleri sorunsuz atlatmaktı başardım ama 7 gün çok kritik süre.. 1 haftada nikotin ihtiyacı pik yani tavan yapabilirmiş.. O yüzden devamlı tetikte olmamız lazım Sonra da mutlaka kitapla psikolojik kısmı çözümlememiz lazım yani bu işin zihinsel bağımlılık kısmının mantığını sindirmemiz lazım.. Tekrar başlamamak için :)

Peki simdi sqbah uyaninca sigara icmek isticem napiyim mesela

günaydın canım senin durumun ne şu anda ? Bıraktınmı yoksa bırakmayı düşünüyor ama nasıl yapacağını bilmiyor durumdasın ? Bundan önce bırakma denemen oldu mu, ne kadar süredir kaç adet içiyorsun, hangi yöntemi seçeceğini mi bilemiyorsun ? İçmeme konusunda dediğim gibi kafanda bunu halletmen ve hazırlanman lazım. 3 günlük 72 saat süreyi atlatırım bir şekilde birşeylerle oyalanırım geçer diyebiliyorsan hemen başla derim ; )

Videosunu izlediğimde kararlı oluyorum ama galiba tam yoğunlaşamadım, kriz anında yeniliyorum... Ama farkettiğim şey , farklı bakış açısı oluşturdu... Bu konuda bir tarih belirleyip deneyimlerimizi paylaşabiliriz aslında

merhabalar ben allen car 6 saatlik terapi sayesinde kurtuldum kanser çubuğundan bugün 2.günüm en son 30.11. seans günü saat 3 te içmiştim . Öyle bir yöntemki 6 saat sonra sanki hiç sifara içmemiş gibi hissediyosun kendinin tabiyki aklıma geliyor ama bu canımın istediği anlamına gelmiyory. Zaten neyini canımınz çekebilirki kokusunu mu ? tadını mı ? neyini sizce içersinde 4000 tane zehirli duman olan bir şeyi canımız çekebilirmi ? yıllarca İÇTİM resmen madde bağımlısıydım ama anladımki şu saatten sonra sigara insana keyif vermiyor strese iyi gelmiyor bunları bilin yeter.

Merhaba. 25 senedir günde ortalama 10 sigara içtim. Hamilelik ve Emzirme döneminde içmedim. 10larca defa bıraktım. Bazen 1 ay bazen 3 ay bir seferinde 7 ay. Ama hep kilo aldım. İçmediğim zaman hep kendimle savaş verdim. Bu durumda içerken içtiğim için mutsuzdum ,içmediğim zamanda sigara özlemi çektiğim için mutsuzdum. Sonra Allen Carr Sigarayı Hemen Şimdi Bırakın diye bir kitabi tanıdığım tavsiye etti. Bırakmak istemediğim için 1 ay sağda solda süründü kitap sonra okudum. Okurken hep olurmu olmazmı diye düşündüm. Kitabı okurken içmeye devam ediyorsun. Son sigara içme zamanı kitapta yazıyor. En son bir telkin hipnoz cdsi dinliyorsun. O da kitapta var. Herşeyi uyguladıktan sonra yani tam son sigaramı içtim cdyi dinledim çok kötü bir haber aldım.Bir yakınımı kaybetmiştim. İnanın veya inanmayın size kalmış ama canım sigara istemedi. Normalde ilk işim sigara üstüne sigara yakmak olurdu o haberin üstüne. Ama birşey beni engelledi canım istemedi bile. Yanımda sigara içilince kokuyu itici bulmaya başladım. Sanki hiç sigara içmemiş gibiydim halada öyle. Herkese bu kölelikten kurtulmayı tavsiye ederim. Bu kitap gerçekten işe yarıyor. Yeterki okurken aklınızı yazanlara verin. Gerçekten irade gücüne ihtiyacınız yok. Kilo almak yok mutsuz olmak yok. Sadece ohhh be kurtuldum şu pislik sigaradan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…