sigara :(

Birakirken benzer seyler yasayan oldu mu anlatin lutfen Fikirlere cok ihtiyacim var, bugun birakacagim diye dusunuyorum
bende senin gibiydim. hatta 5-6 tanesini peşpeşe içiyordum.bırakmayı kafama koydum ve siğaraya verdiğim parayı atıştırmalık felan alıp yemeye başladım. bir kaç gün sabredip nefesimdeki rahalığı görünce artık içmemeye başladım. mesela şöyle birşey yapabilirsin. sigaraya vereceğin parayı bir kumbrada biriktirip çok istediğin bişeyi alarak da bırakabilirsin. kararlılık çok önemli.

Ben de bugun icmedim gve. Dedigin gibi canim sigara cektikce o on lirayi kumbaraya atarsam biraz motive olabilirim belki

hayir yani niye baslanir bu sigaraya ben de bunu anlamiyorum.
irade irade irade!
birakan yuzbinlerce insan nasil biraktiysa siz de oyle birakacaksiniz.
yazik yahu cigerlerinize. oksijen nedir unutmuslar.

Ben de bugun icmedim gve. Dedigin gibi canim sigara cektikce o on lirayi kumbaraya atarsam biraz motive olabilirim belki
kuzum evet doğrusu bu inan hesaplama yapacak olursak 10 lira sigara ya verdim dedin ya aylık 300 lira olur o paraya bot, mont yeni ciciler aldığını bir düşün :) oh misss yani... birde sağlığın kurtuluyor :)

kuzum evet doğrusu bu inan hesaplama yapacak olursak 10 lira sigara ya verdim dedin ya aylık 300 lira olur o paraya bot, mont yeni ciciler aldığını bir düşün :) oh misss yani... birde sağlığın kurtuluyor :)
Aynenn, bu sabah canim isteyince on lira koydum kavanoza, boyle boyle para da biriktirmis olurumm

Azaltma konusunda cok iradesizim ne yazik ki. Paketim olunca gidiyor onunu alamiyorum

Kesinlikle azaltmayı önermiyorlar uzmanlar canım, bir anda kesmemiz lazım ve nikotini vücuttan atmamız lazım.. O maddeyi bir an önce vücuttan uzaklaştırınca 3 gün içinde fiziksel bağımlılık bitiyor sonrası psikolojik bağımlılık kısmı.. onu da burada ve kendimizle başbaşa her yoldan telkinlerle, kitap vs. ne bulursak çözümlemek gerekiyor. Nikotin bir anda kesilmesine bağlı yan etkiler semptomlar olabilir herkeste farklı bir durum olur. Örneğin baş dönmesi, kafada bedende boşluk hissi, tuhaf bir yorgunluk ve halsizlik hali, keyifsizlik sinirlilik gerginlik hali veya stres yaşama korkusu !!
Bunlara karşı hazırlıklı ol ve önlemlerini al.. Devamlı Tedbirli olmalıyız malesef ama bu durumun geçici olacağını sonunda zaferin bizim olacağını bilmeliyiz ve buna inanmalıyız :)

slm:) benim babam sigara içiordu. 40 yıllık tiryaki, imkanı yok bırakmak istemiyor. koah başlagıcı nedeniyle sigara bırakmaya karar verdi. karar vermek en önemli adımmış. sonra ankaradaki beşevler semt polk gitti. motivasyonel görüşme yapmış ordaki doktor bey. ilgisinden çok memnun kalmış. yaklaşık 14 gündür sigara içmiyor:)

slm:) benim babam sigara içiordu. 40 yıllık tiryaki, imkanı yok bırakmak istemiyor. koah başlagıcı nedeniyle sigara bırakmaya karar verdi. karar vermek en önemli adımmış. sonra ankaradaki beşevler semt polk gitti. motivasyonel görüşme yapmış ordaki doktor bey. ilgisinden çok memnun kalmış. yaklaşık 14 gündür sigara içmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…