Yok yok sakin canim. Ilk basta guzel geliyor, ama bogazina yerlesen balgam ve sabah kalktiginda agriyan cigerleri gorunce birakmak icin cabaliyorsun. Irade cok cok onemli dedigin gibi. Bir paket sigaram var, o bitsun demeyip hepsini atip birakmayi planliyorum ama hic cesaretim yok.Ayyy bazen baslasammi diodum bende cnm ya ama suan vazgectim sen baslayali yillar gecmemis biralabilirsin iradeni kullan bence
Icen kisilerle ayda yilda bir gorusuyoruz aslinda, arkadaslarim ve sevgilim içmiyor. Annem ve babam ictigimi biliyor ama evde icilmesinden nefret ederler gizli sakli iciyorum evde de kapim kitli surekliBeyin bitirmek önemli öncelikle ..
Ve çevrenizde için kişiler varsa zor ..
Ama sigara içmeyen arkdaşlarınız varsa bırakma döneminde onlarla takılmalısnız.
Sagol canim, bu tarz destekler bile ise yariyor zaten. Ben de icmezken cok garipserdim nasil birakamiyorlar diye, harbiden cok igrenc bir sey bagimlilik...canım hayatımda hiç kullanmadım sigara fikir yürütmek isterim ama n kadar sağlıklı olur bilemedim. Ama sonuçta her şey kafada bitiyor. Azim et sık dişini gerisi gelecektir.
Oky derdimi yaziyorum ilgili bolum burasi degil mi ? Simdi tasidigin bolumde yardimci olacak kimse bulunmayacak halbuki bdvde derdime yardimci olabilecek bircok insan var. Keske boyle yapmasaniz...konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Ne topu canim nerede bulabilirim ?Ben ayda bir kere filan içiyorum onda bile sağlıksız ve pis kokmuş hissediyorumamcam bıraktı şu toplar var bırakmak için onlarla çok faydalı oldu dene bnce
>Herşeyin başı sağlık !>Zararlı Alışkanlıklar: Bağımlılık, TiryakilikOky derdimi yaziyorum ilgili bolum burasi degil mi ? Simdi tasidigin bolumde yardimci olacak kimse bulunmayacak halbuki bdvde derdime yardimci olabilecek bircok insan var. Keske boyle yapmasaniz...
Bu şartlarda işiniz daha kolay ..Icen kisilerle ayda yilda bir gorusuyoruz aslinda, arkadaslarim ve sevgilim içmiyor. Annem ve babam ictigimi biliyor ama evde icilmesinden nefret ederler gizli sakli iciyorum evde de kapim kitli surekli
Bu durumda bdvye sevgilisi veya esiyle ilgili konu acanlari da "ah su erkekler" bolumune tasimaniz gerekir. Ama oyle islemiyor. Ayni sekilde saglik problemleriyle ilgili konu acanlar da konuları tasindigi icin sorunlarina cevap bulamiyor, kac defa belirttiler kendileri de. Ustelik uc seferdir gordugum "kayinvalidelerinden cekenler hadi gelin buraya" tarzinda konulari da tasimak gerekir, gerci simdi aradim bulamadim tasinmistir belki. Sitedeki bu tavir sebebiyle problemlerimize cozum bulamiyoruz. En azindan konulari bes dakika sonra tasimasaniz biraz fikir alisverisinde bulunabiliriz. Belki de bu konuda bircok kisi sikayetci oldugu icin konusup kv kp ve koca, aldatilma gibi dertleri olmayan bizlerin de bdvde birilerinden yardim alabilmemizi saglamis oluruz. Zaten sozum sana degil, gorevin bu belli ki ama belki iletebilirsin boyle boyle sorunlar var diye.>Herşeyin başı sağlık !>Zararlı Alışkanlıklar: Bağımlılık, Tiryakilik
konun buraya ait. bak her bölümün bir derdi var zaten. sağlık bölümü sağlığından sorunu olanlar için açılmış,saç bölümü saçından sorunu olanlar,gelinlik bölümü gelinliğini dert edenler için,kıyafet sorunsalı için moda bölümü var,kıl tüy için istenmeyen tüyler bölümü,,sigara tiryakiliği içinde burası açılmış
Azaltma konusunda cok iradesizim ne yazik ki. Paketim olunca gidiyor onunu alamiyorumBu şartlarda işiniz daha kolay ..
Benim eşim de sigara kullanıyordu ben, yakın arkadaş çevresi, ailesinde içen yok ..
Kendisinden rahatsız oldu ve bırakmaya karar verdi ..
Ben kendi adıma konuşayım sigara içip yanıma geldiğinde koku ne olursa olsun rahatsız edici boyutta oluyordu ..
Bunu bir de erkek arkadaşınız açısından düşünün ..
Zaten kış ayındayız ve kapalı mekanlarda artık sigara içilmiyor dışarısı da soğuk olacak ..
Azaltarak deneye bilirsiniz kendinizi zorlamaya girmeden ...
Gordugun uzre su an konumu okuyan veya cevap veren bir allahin kulu kalmadi. Cok tesekkur ediyorum kendime dert ettigim ve oldukca onemli oldugunu dusundugum bir konuda boyle yaptiginiz icin. Surada iki uc kisi bana yardimci olsun diye umutlanip yaziyorum sonuc bu yani, artik bu siteden de yardim alamayacagiz belli ki. Ben evlenince gelirim foruma dertlerim icin, iyi calismalar.>Herşeyin başı sağlık !>Zararlı Alışkanlıklar: Bağımlılık, Tiryakilik
konun buraya ait. bak her bölümün bir derdi var zaten. sağlık bölümü sağlığından sorunu olanlar için açılmış,saç bölümü saçından sorunu olanlar,gelinlik bölümü gelinliğini dert edenler için,kıyafet sorunsalı için moda bölümü var,kıl tüy için istenmeyen tüyler bölümü,,sigara tiryakiliği içinde burası açılmış
iletirim yetkililere. ama buna izin verirsek inan şu sanatçımı güzel bumu diye konu açıp buda benim derdim diyenlerle dolacak bdv. ah erklerde daha çok dert değilde sohbet yada dert olmayan konular olmalı bana göre. çünkü bdvdeki konuların çoğu kocalarla alakalı. oda erkek nede olsa.Bu durumda bdvye sevgilisi veya esiyle ilgili konu acanlari da "ah su erkekler" bolumune tasimaniz gerekir. Ama oyle islemiyor. Ayni sekilde saglik problemleriyle ilgili konu acanlar da konuları tasindigi icin sorunlarina cevap bulamiyor, kac defa belirttiler kendileri de. Ustelik uc seferdir gordugum "kayinvalidelerinden cekenler hadi gelin buraya" tarzinda konulari da tasimak gerekir, gerci simdi aradim bulamadim tasinmistir belki. Sitedeki bu tavir sebebiyle problemlerimize cozum bulamiyoruz. En azindan konulari bes dakika sonra tasimasaniz biraz fikir alisverisinde bulunabiliriz. Belki de bu konuda bircok kisi sikayetci oldugu icin konusup kv kp ve koca, aldatilma gibi dertleri olmayan bizlerin de bdvde birilerinden yardim alabilmemizi saglamis oluruz. Zaten sozum sana degil, gorevin bu belli ki ama belki iletebilirsin boyle boyle sorunlar var diye.
Yanınızda paket taşımayın o zaman günlük bir sayı belirleyin ve o sayıyı birer hafta ara ile azaltın derim ..Azaltma konusunda cok iradesizim ne yazik ki. Paketim olunca gidiyor onunu alamiyorum
Canım toz yazmak istemiştim telefonda TOP olmş :) hastaneye filan başvurunca verdiler sanırım onuNe topu canim nerede bulabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?