• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigara

Kova hatunu

✔creativity
Pro Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.720
798
ayyy bu kaçıncı denemem.... bırakıyorum

allahım bu mübarek günde yardım bana:25:

dualarınızı esirgemeyin lütfennnn

manevi destek:kkk:

Canım sigaraya mı bırakıyorsun?:27:
Çok doğru bir karar vermişsin, sen kararlı olduğun sürece başarabilirsin :16:
Dualarım seninle :16:

bırakıyorum inşallah :27:

sağol canım ya duaların için....

herkes toplaşsın burda bırakalım şunu ya...

bi halta yaramıyor...yağlarımı yakıyor iyicene zayıfladım:27:

Banada dua edin daha 20 yaşındayım ve 3 yıldır içiyorum şu yaşımda ne sanki :50: bırakıyım diyorum ama sinirlendiğimde yakmayınca da elim ayağım titriyo hadi bakalım bi deneyeyim bırakmayı inşallah :14: şu sigara içen smiley i yani :ssz: bunu görünce bile içesem geliyo rezilliğe bakar mısınız :26:

Banada dua edin daha 20 yaşındayım ve 3 yıldır içiyorum şu yaşımda ne sanki :50: bırakıyım diyorum ama sinirlendiğimde yakmayınca da elim ayağım titriyo hadi bakalım bi deneyeyim bırakmayı inşallah :14: şu sigara içen smiley i yani :ssz: bunu görünce bile içesem geliyo rezilliğe bakar mısınız :26:

benim de elim titriyor ama sigaradan :9:

birde iştahımı kesiyor ki çok lazımmış gibi....

ayyyyyy bırakıp

balık etli ,pürüzsüz ciltli olucam...:16::16::16:

inş artık sadece smiley de içerim sigarayı:9:

tatlım düşün içinde fare zehiri var egzoz dumanı var kimbilir ne böcek kurutulmaları var.söyliyimde tiksinc gelsin bırak:) hem ilerde kırısıklık yapıcak bu güzelliğini bozucak ayrıca maddı anlamdada çökertcek ona verdıgın sıgara parasıyla her ay kaç tane kıyafet alırdın düşünsene :) sakız cıgne fındık fıstık ye bol bol baska bagımlılık bul kendıne aklına sıgara geldımı mesela gıt bıseyler atıstır meyve gibi.

tatlım düşün içinde fare zehiri var egzoz dumanı var kimbilir ne böcek kurutulmaları var.söyliyimde tiksinc gelsin bırak:) hem ilerde kırısıklık yapıcak bu güzelliğini bozucak ayrıca maddı anlamdada çökertcek ona verdıgın sıgara parasıyla her ay kaç tane kıyafet alırdın düşünsene :) sakız cıgne fındık fıstık ye bol bol baska bagımlılık bul kendıne aklına sıgara geldımı mesela gıt bıseyler atıstır meyve gibi.

aynen ya ...

o kadar denedim ama ben bu mübarek gününun gücüne inanıyorum

çünkü hiç aklımda yokken birden pat diye dank etti kafama

yahu ben kaç yıldır içiyorum demiyorum bile...

unutmak istiyorum 10 yıldır içtiğimi:30:(23 yaşındayım):30:

aynen ya ...

o kadar denedim ama ben bu mübarek gününun gücüne inanıyorum

çünkü hiç aklımda yokken birden pat diye dank etti kafama

yahu ben kaç yıldır içiyorum demiyorum bile...

unutmak istiyorum 10 yıldır içtiğimi:30:(23 yaşındayım):30:

of cok fazlaymıs ınsallah bırakırsın

ben hamıle kalınca bıraktım anca 8 yıl bı fiil içtim o şeyi ve ama bırakamıosun bebek olmasa yıne de bırakamazdım ama doğumdan sora da başlamayı dusunmuorum o kokuyla bebısımın yanına asla gıtmem :16::16::16:

ben hamıle kalınca bıraktım anca 8 yıl bı fiil içtim o şeyi ve ama bırakamıosun bebek olmasa yıne de bırakamazdım ama doğumdan sora da başlamayı dusunmuorum o kokuyla bebısımın yanına asla gıtmem :16::16::16:

bende kaç kere denedim bırakmayı 2 günden fazla dayanamadım...

ama artık olmuyor...kendimi öyle sevmiyorum

bende kaç kere denedim bırakmayı 2 günden fazla dayanamadım...

ama artık olmuyor...kendimi öyle sevmiyorum
ahh canım ne kada ıyı anlıyorum senı bırakılmıo ole bırakıccam demekle en ufak bı sıkıntın olsa hemennn sıgara cozecek ya ona basvuruyo ınsan yanı dediiim gıbı çok kuvvetlı bı uyaran olmalı bırakmak için ılk öğrendıımde bebeği 5. haftasında öğrendım ruyamda paket paket içiyordum ama sonra oldu işte hiç aklıma gelmıo su anda konusuyo olmamıza ragmen canım çekmıo dusun yanııı:52::52::52::52::52:

severim kendisini
o da beni seviyor zaar ki 10 senedir benimle
3 aydır ilişkimize ara verdik
çok nadir görüşüyoruz
haftada 1, belki daha uzun
öyle keyifli oluyor ki bu buluşmalar, kelimelerle ifadenin imkanı yok

sağlığa zararlıymış, kokuyormuş, parasıymış, cartmış curtmuş diye değil
sigarayı sevdiğimiz için sigara bağımlılığını bırakma kararı alabiliriz

zira asıl hazzı şimdi alıyorum
bağımlı dönemimde haz almıyorum
vazife oluyor
oysa şimdi gerçek bir keyif unsuru

ahh canım ne kada ıyı anlıyorum senı bırakılmıo ole bırakıccam demekle en ufak bı sıkıntın olsa hemennn sıgara cozecek ya ona basvuruyo ınsan yanı dediiim gıbı çok kuvvetlı bı uyaran olmalı bırakmak için ılk öğrendıımde bebeği 5. haftasında öğrendım ruyamda paket paket içiyordum ama sonra oldu işte hiç aklıma gelmıo su anda konusuyo olmamıza ragmen canım çekmıo dusun yanııı:52::52::52::52::52:

inşallah bende o günleri yaşarım...

benim 2 gün sonra tekrar sigaraya başlamamın sebebi

dayanılmaz bir baş ağrısı ve kafamı kaldıramama hissi ...ama bu sefer atlatıcam...

ölüm yok ya ucunda...

bu arad bebeğiniz hayırlı olsun ..sağlıkla büyüsün...onu sigaradan hep sakının...

severim kendisini
o da beni seviyor zaar ki 10 senedir benimle
3 aydır ilişkimize ara verdik
çok nadir görüşüyoruz
haftada 1, belki daha uzun
öyle keyifli oluyor ki bu buluşmalar, kelimelerle ifadenin imkanı yok

sağlığa zararlıymış, kokuyormuş, parasıymış, cartmış curtmuş diye değil
sigarayı sevdiğimiz için sigara bağımlılığını bırakma kararı alabiliriz

zira asıl hazzı şimdi alıyorum
bağımlı dönemimde haz almıyorum
vazife oluyor
oysa şimdi gerçek bir keyif unsuru