Sigara

ilosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
4
0
annem sigara kullanıyor göğüs kanserini atlattı fakat kanserin başka yerlerde nüksetme ihtimali olduğundan sigarayı bırakmasını istiyoruz ailece sigarayı bırakması için bir şeyler söylüyoruz fakat bu onu daha da bunaltıyor ve inat edip sigaraya daha da bağlanıyor. sigarayı bırakması için nikotin sakızı aldık fakat kullanmadı bile. böyle şeylerin bi işe yarayamayacağını düşünüyor. bu nedenle onun sigaradan farketmeden uzaklaşmasını istiyorum. yani önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı? yemeğine ya da içtiği şeye ekleyip sigarayı içmesini engelleyebileceğimiz bir şey var mı ?

öncelikle geçmiş olsun ,önce rahat olması lazım isterseniz araştırın reiki alabilir bence yararı olmasa bile zararı olmayacak birşey 10 yıldır içiyordum şuan 1 tane zor içiyorum içemiyorum yanii

kizlar en etkili yöntem nedir sigarayi biraktirmak icin...reklamlarda görüyorum sigaratö..yada bir seasnla sigara biraka tedavisi falan varmis..sigarayi birakan arkadaslar siz ne denedinizde faydasi oldu...ben sigara kullanmiyorum ama esimin birakmasini cok istiyorum...biktim sigara kokusundan....

Son düzenleme:
ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim pelaan1. reiki demişsin fakat dediğim gibi onun bilmemesini istiyorum çünkü bildiği zaman ben istemedikten sonra ne yapılırsa yapılsın bıraktıramaz sigarayı bana diye düşünüyor hiç bir şey yapmaya yanaşmıyor o bilmeden sigaradan tiksindirmek istiyorum ben.

anladım canım da rahatlatmak için de ona reiki ile vucuda zararlı olan şeyleri yiyip içemiyosun kolay kolay

Annene çok geçmiş olsun,benim de annem içiyor ,bende içiyorum.Bırakmak sadece onun elinde senin yapabileceğin ancak konuşarak telkin etmek ama onuda anlaması için bırakmayı düşünmesi lazım.Bırakmayı düşünmeyen insana ne söylersen boş yani

X