Sigara yasağında yeni yol haritası 1 Ekimde başlıyor

Yakında sigara içene idam cezası gelirse hiç şaşırmıcam Mune abla.

Hanım'la hemen gitmemiz lazım o zaman

malesef burdada yasak var ama kapali alanlarda
disarda ciddi ciddi sigara icmek yasakmi :26: balkonda icilebiliyormusunuz peki orada acik alan ya

Yasaklanacakmış, balkonda içiyorum, henüz kimse yakalamadı
Acil çözüm bulmak gerek, sigarayı bırak demeyin, bırakmam biz birbirimizle mutluyuz

Hanım'la hemen gitmemiz lazım o zaman

Yasaklanacakmış, balkonda içiyorum, henüz kimse yakalamadı
Acil çözüm bulmak gerek, sigarayı bırak demeyin, bırakmam biz birbirimizle mutluyuz

bende sigaramla mutluyum,aksam cayini demle balkonda cok güzel oluyor ikili
sigarayi birakmak gercekten zor denedim,basaramicami anladim

bana gelin hanim ablamla beraber burda henüz yasak degil acik alan ,balkonda rahatca icersiniz korkusuz

Buradaki amaç ne ya.. Sağlık demesinler.. yemezler... Sağlığımızı çok düşünüyorsa toptan yasaklasın...inanayım samimiyetine...
Hem üret, hem de her yerde yasakla..
Ayrıca sağlığa zararlı maddeler yasaklanıyorsa, önce kendisini yasaklamak gerekiyor. Çünkü benim sağlığıma cidden çok zarar veriyor.
Bana da saygı dimi ama ya
Marketten sigara istemeyeceğim için numaralar konusunda sıkıntı yaşamayacağım. Saf tütün içiyorum 4-5 aydır.. Kendim sarıyorum yani.
Adıyaman Çelikhan Tütünü

Bi mekana gidiyorsun, dışarıda oturmak istiyorken, soruyorlar sigara içiyor musunuz diye, yok deyince haydaaa kapalı mekandan masa gösteriyorlar. açık masalar sigara içenlere tahsisli.
Niye? Çünkü sadece orada içebiliyorlar. Bense dışarıda oturamıyorum. Masalar rezerve oluyor. Sigara içiyor gibi mi yapmalıyım masaya otururken. İşin içinden çıkamıyorum.

Annem babam 25 yıldır püfür püfür içiyorlar. Pasif içicinin dibiyim. Okulda okulun içinde de minicik dört tarafı kapalı açık hava kantinimizde de püfür püfür içiliyor.

Fatmagülün suçu ne.?

eskiden izmirde gazete bayilerinde kara poşette malum bişeyler satılırdı, ona benzemiş

Yeni yasak paketi Hastane bahçesi, okul bahçesi, park, cafe, restoranların açık bölümlerini kapsayacak. Nargile kafeler dahil, tüm yiyecek içecek hizmeti veren mekanların açık alanlarında, sigara içmek kısmen yasaklanacak.

Bu kısmı hiç kimse okumadı mı acaba? Sokakta , balkonda, evin bahçesinde içilen sigara serbest millet rahat olun.
Bu arada bu yasaktaki başlıca amaç pasif içicilerin sağlığını korumak. Çünkü tiryakilerin dumanları onları da etkiliyor kafelerin açık alanlarında içilen.

keşke apartman içlerinde içmek de yasak olsa.. adam evdeki perdeleri kirlenmesin diye çıkıp apartmanda içiyor, olan bize oluyor

Erkek arkadaşım da o tütünden içiyor 1 senedir. Bembeyaz dişleri sarardı. Gerçi normal sigara da sarartıyor elbet ama senin dişleri sarartmadı mı? :26:
Bir de çok ağır o ayol. Ben alışamadım.

Konuyla ilgili de şunu söylemek isterim. YASAK OLAN HER ŞEY DAHA CAZİP GELİR.

Ohoooo bu ne yaaa. Açık havada niye içemeyeyım ben yaa. Çok saçmalıyorlar artık. Kara kutu iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de düşünmüştüm başta dişlerim sararır mı diye.. Ama yok. Günde en az 3 kez fırçalıyorum. Beyazlatıcı olan diş macunlarından da kullanıyorum. Şimdilik sorun yok. İnşallah da olmaz :26:

Tütünler çeşit çeşit. Ben winston light içiyordum. O ayarda bir tütün aldım. Marlboro içenlerin tütünü daha farklı.. Yani değişik ayarda tütünler oluyor.
Winston süper light tütünü vermişler bana bir defasında o çok hafifti..
Tütünün ince ayrıntıları var anlayacağın. Kullandıkça uzmanlaşıyorsun ve keyfine göre tütünü buluyorsun... Kilosu 70-80 TL civarlarında ve bana 1 ay gidiyor....
Hepsinden öte..
benim bir arkadaşım yıllardır tütün içiyor. En son sağlık taramasından geçmişti. Doktor sigara içmiyorsun herhalde demiş... 1 paket içer günde...
Bunu duyunca ben de başladım. Ve artık normal sigara içemiyorum. Ciddi ciddi zehirlenme etkileri yaşıyorum. :26:

Tütün sigarayı bırakma aşamasında bir basamak olabiliyor bazılarında... Çünkü saf nikotin aldığından sigara içme aralıkların daha da uzuyor.
Mesela ben Tütünüm bittiğinde ertesi güne kadar krize girmeden bekleyebiliyorum. Ama sigara içerken 2 saatte gözüm dönüyordu. Gece yarısı da olsa çıkıp aldığımı bilirim..
Ayy reklam gibi oldu ama toplumsal mesajımı da vereyim. SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR. BAŞLAMAYANLAR SAKIN DOKUNMASIN BİLE..

valla aynen, khaleesi yi tütün reklamında izler gibi hissettim okurken

Bende normalde Camel black içiyorum. Cameldan önce de Winston box içiyordum ama yine de ağır geldi. Belki de alışmadığımdandır bilemedim. Günde 4-5 tane içen biriyim zaten. Aman dişlerine çok dikkat et Marjjinaly. :26: Dediğim gibi erkek arkadaşımın bembeyazdı 1 yılda sarardı. Konu dışına fazla çıkmadan kaçtım.

Son düzenleme:
Ben çok yerinde buldum insallah denetimlerini de cok sıkı tutarlar...

zira lokantalarin her yerini cam yapip sonra acik alan diyerek içerde fosur fosur sigara icirtiyorlar...

her bir mekana gittiğimde les gibi kokmuş yüzünde egzamalari cikmis diğer gün sokağa cikmayacak halde gözlerim.şişmiş oluyor sigara içecekler diye ya hastalanacagm ya bir mekanda gidip oturamayacagim kimseyle...

Uygulanacagi günleri dört gözle bekliyorum..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…