Ben de düşünmüştüm başta dişlerim sararır mı diye.. Ama yok. Günde en az 3 kez fırçalıyorum. Beyazlatıcı olan diş macunlarından da kullanıyorum. Şimdilik sorun yok. İnşallah da olmaz :26:
Tütünler çeşit çeşit. Ben winston light içiyordum. O ayarda bir tütün aldım. Marlboro içenlerin tütünü daha farklı.. Yani değişik ayarda tütünler oluyor.
Winston süper light tütünü vermişler bana bir defasında o çok hafifti..
Tütünün ince ayrıntıları var anlayacağın. Kullandıkça uzmanlaşıyorsun ve keyfine göre tütünü buluyorsun... Kilosu 70-80 TL civarlarında ve bana 1 ay gidiyor....
Hepsinden öte..
benim bir arkadaşım yıllardır tütün içiyor. En son sağlık taramasından geçmişti. Doktor sigara içmiyorsun herhalde demiş... 1 paket içer günde...
Bunu duyunca ben de başladım. Ve artık normal sigara içemiyorum. Ciddi ciddi zehirlenme etkileri yaşıyorum. :26:
Tütün sigarayı bırakma aşamasında bir basamak olabiliyor bazılarında... Çünkü saf nikotin aldığından sigara içme aralıkların daha da uzuyor.
Mesela ben Tütünüm bittiğinde ertesi güne kadar krize girmeden bekleyebiliyorum. Ama sigara içerken 2 saatte gözüm dönüyordu.
Gece yarısı da olsa çıkıp aldığımı bilirim..
Ayy reklam gibi oldu ama toplumsal mesajımı da vereyim. SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR. BAŞLAMAYANLAR SAKIN DOKUNMASIN BİLE..