Sigara ve burun estetigi

N

nasıl yaaa 6 aydan önce içemezsin mi dedi yok artık. Ben tamponlar çıkınca içmeye başladım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım ama siz yine de doktorunuza danisinnn🙈
evet aynen öyle dedii, danıştım yine aynı şeyi söyledi. 6 olmasın bari 2 olmaz mı dedim pazarlık falan yok sigara yok dedi 🥲2. hafta sonuna kadar dayanmaya çalışıcam yoksa ben de içerim büyük ihtimal

evet aynen öyle dedii, danıştım yine aynı şeyi söyledi. 6 olmasın bari 2 olmaz mı dedim pazarlık falan yok sigara yok dedi 🥲2. hafta sonuna kadar dayanmaya çalışıcam yoksa ben de içerim büyük ihtimal
Ben kötü örnek olmak istemedim ama 6vay bana çok uzun geldi hatta ben doktora sorduğumda ben de içiyorum o yüzden sana içme diyemem dedi.

Ya ben çok istiyorum. Hatta 39 yaşımdayım ve şimdiye kadar korktuğum için aklımdan bile gecirmemistim. İlk defa cesaret buldum ve sigara yüzünden ameliyatı iptal etmesinden korkuyorum doktorun.
ben de 39 yaşımda oldum ve iyi ki bu yaşta olmuşum dedim hayatıma bi pozitiflik geldi... Olmak istiyorsun ve ol herkesin süreci aynı değil negatifliklere bakma lütfen. Ama sigara şöyle etken özellikle burun estetiğinde; ora da yeni bir şekillendirme oluyor kıkırdaklarımız oynanıyor yeniden konuluyor ve onların orada kanlanması düzgün iyileşmesi gerek.. sigara bu kanlanmayı engelleyebiliyor kıkırdakların zayıf kalabilir. O yüzden içme. Hem belki bu vesileyle bırakmış olursun. Benim sigara alışkanlığım yok sürecim iyi işledi şükür.. bu ara burnunun son halini 8. aydan sonra görmeye başlayacaksın bunlara hazır ol. 3. ayda daha normal gelmeye başlayacak ama 8. aydan sonra ya benim burnum baya şişmiş ödemliymiş demeye başlayacaksın. Şimdiden geçmiş olsun

Herkese merhaba. 3 gün sonra burun estetigi ameliyati var ve ben sigarayı maalesef bırakamadım. Her gün bugün son dedim ama olmadı. Bir yandan dayanamayıp içiyorum, bir yandan korkuyorum. Ameliyat oncesi benim gibi sigarayı bırakamayan var mi? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Vallahi ben ameliyat öncesi gece 12 ye kadar içmiştim, etkileyen tek şey kanamalar 2 gün boyunca kanamam durmadı, ameliyat sırasında da yoğun kanamam olmuştu ve 6 saat kalmıştım.. o yüzden ameliyattan sonra 3 ay dumanında bile durmadım ve çok hızlı iyileşti neredeyse ödemim hiç olmadı.. sıkabiliyorsan sık dişini derim :)

X