Ya bırakın ya paket alın. Ev arkadaşınıza da yazık
ahaha kızlar çok tatlısınız, merak etmeyin telafi ediyorum ona ara ara paket al sende dursun birlikte içeriz diye para veririm ( az içmek için kendi geliştirdiğim strateji) öyle bir insan değilimdir öyle görünmek benide rahatsız eder. Ben sadece çok içmemek için kendime paket almıyorumYa otlakçılığı bırakın, ya da sigarayı. Fiyatı malum.
benim babam da bir an da bıraktı günde 3 paket içerdi o sigara hiç sönmezdi sanki.Ben de sigarayı bırakıp aylar sonra geri baslayanlara hayret ediyorum.
Sen git okyanusları aş gölde boğul.
Ondan kafasına koyarsa yapar bence.
Rahmetli babam önce sağlığından oldu komada yatti. Sonra can korkusuna bıraktı.
Bırakırken cebinde hep sakız şeker vardı.
Belki size de yardımcı olur.
teşekkür ederim bu kitabı araştıracağım hemenAsla azaltarak bırakmayı denemeyin, çünkü kendinize koyduğunuz kotadaki atıyorum günde 3 sigara, size ödül gibi gelecek ve o anı bekler bulacaksınız kendinizi. Ben Allen Carr ile bıraktım. Tavsiye ederim ama kitabını, videosunun etkisi kısa süreli oluyor.
Genelde çevremde “az içmek için kendime paket almıyorum” diyen kişiler günlük bi paketten fazlasını bi dal iki dal diye diye birilerinden alarak içiyorlar. Öyle sandım soryahaha kızlar çok tatlısınız, merak etmeyin telafi ediyorum ona ara ara paket al sende dursun birlikte içeriz diye para veririm ( az içmek için kendi geliştirdiğim strateji) öyle bir insan değilimdir öyle görünmek benide rahatsız eder. Ben sadece çok içmemek için kendime paket almıyorum
yo yo kesinlikleGenelde çevremde “az içmek için kendime paket almıyorum” diyen kişiler günlük bi paketten fazlasını bi dal iki dal diye diye birilerinden alarak içiyorlar. Öyle sandım sory
İradeli günler diliyorumyo yo kesinliklesebebsiz mahçup bir insanımdır ben zaten insanlara karşı üstüne böyle şeyler yaparsam oho ama deniyorum gerçekten kendimi bugün son paket olsun dedim 6 tane içtim olmasaydı 1 tane içmiş olacaktım
çok büyük bir bağımlılığım yokken bunu yapacak cesaretim de yok, ya üzgün kırgın mutsuz öfkeli vs gibi anlarım da çok arıyorumMeraba bende seninle aynı durumdaydim 3 sene evvel ben biranda bidaha asla içmeyecegim dedim bitti gitti icmedim dahada tabi sonrasında içmek istedim canım çekdi ama iradeli oldum yavaş yavaş falan birakılmıyor benim kanaatimce kesin karar verip bi anda kes
ilaç kullanmak istemiyorum ama yine de teşekkür ederim son çare buna bakarımGöğüs doktoruna gidin bir hap yazıyor,içince igreniyorsunuz. İsmi malesef aklımda değil.
Kararli olun ve direk bırakıyorum diyin. Ben oyle yapmıştım. Universite de derslerden sebep basladim 3 sene sonrasi Sigara paketimin uzerine son paketim yazmıştım yazış o yazış. Agiz bakteri yükü, cigerler öyle, cilt desen fena etkiliyor.... maddi acidan da külfet... elinizdekilerden sonra almayın. Akliniza duserse baska seylere odaklanmaya calisinkonuyeri burası mı, bunun için ayrı bir bölüm var mı bilmiyorum, lütfen kusura bakmayın.
eveett, kk'nın güzel kadınları uzun bir aradan sonra merhabaaa :)
hemen konuyu kısa tutacağım; bazı sıkıntılarımdan dolayı 1,5 yıl önce sigaraya başladım. canım sıkıldıkça hırsımı sigaradan alıyordum, ama sık sık paket almam evde içen var, yakın kız arkadaşım da içiyor oradan buradan yani günlük 1 2 derken son zamanlar da 4 5 adet paket alırsam da 10 adete çıkıyor.
daha fazla artmadan bırakmak istiyorum, dişlerm sararıyor dış görünüşüme, hijyenime önem veririm o yüzden rahatsız oluyorum.
nasıl bırakabilirim tavsiyeleriniz neler ?
sevgiyle huzurla ve heep mutlulukla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?