Arkadaslar cok sigara icmeye basladim 2 günde 1 paket bitiriyorum . yurtta sıkıldıkca iciyorum önceki fotograflarima baktim yüzüm ne kadar dolgunmus hafif tombulmus ama suan öyle degil mesela ayrica suratim asiri sivilce ve izleri ile dolu. yüzüm cökmüs sanki. 2 gün hic icmedim bi istahim acildi bi istahim acildi sormayin gitsin. birakamiyorum kendime hakim olamiyorum.cok stresliyim ve kendimi cok yanliz hissediyorum sanki sigara buna cözümmüs gibi strese girdikce iciyorum var mi aranizda benim gibi olan? veya sigarayi birakan?
Istanbula gitigimde sadece 2-3tane iciyorum o da babam disari bahceye vs gidince . ama burda bugun sigara aliyosam yarin aksama bitiyo bide uzun aliyorum
Ooo canım çekti alırım bir dal
Şaka bir yana, beyinde bitiyor bazı şeyler bence , ben mesele uzun bir süre içmiyorum sonra bir sohbet masasında içiyor buluyorum kendimi gecenlerdede bi bırakmıstım sımdı ıkı uc gundur içiyorum aslında bunu dertle alakası yok gibi yani derdine ne kadar çöZm ki sigara.. gercekten bırakmak istiyorsan bırakılıyor..
Ooo canım çekti alırım bir dal
Şaka bir yana, beyinde bitiyor bazı şeyler bence , ben mesele uzun bir süre içmiyorum sonra bir sohbet masasında içiyor buluyorum kendimi gecenlerdede bi bırakmıstım sımdı ıkı uc gundur içiyorum aslında bunu dertle alakası yok gibi yani derdine ne kadar çöZm ki sigara.. gercekten bırakmak istiyorsan bırakılıyor..
O zaman alırsın bi uzun chesterfiel
Evet insan istese birakabilir. almicam almicam diyorum sorna diyorum parana yazik seytan ordan tüyo veriyo o zaman tütün al die
O zaman alırsın bi uzun chesterfiel
Evet insan istese birakabilir. almicam almicam diyorum sorna diyorum parana yazik seytan ordan tüyo veriyo o zaman tütün al die
O zaman canım elektronik sigara varmıl bir arkds almıstı sigaradan daha az zararlıymıs ve bıraktırmaya yardımcı öyle bir şey olabilir mi bi netten bak istersen
Fiyat acisindan uygunsa alirim ama boyle direkt birakabilseydim keske . bi arkadasim yaninda çerez bulundur canin sigara cektikce ye dedi o zaman bende kilo alirim dedim