• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigara lekeleri

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
selam arkadaslar ben hemen sorumu sorayim ben sigara kahve cay anliyacaginiz nekadar zararli sey varsatüketen biriyim bu yüzden dislerim mahvoldu ara sira temizletiyorum beyazlatma degil ama ozaman bile bayagi beyazliyorlar dis temiliginede cok önem veririm ama cabuk sarariyorlar ama ben hangi dis macuunu kullansam bilemiyorum varmi böyle sigara sararmalarina karsi olan macun jel falan cok denedeim ama hicbir faydasi olmadi lütfen cok kötüyüm kendime güvenim gitti nerdeyse

selam arkadaslar ben hemen sorumu sorayim ben sigara kahve cay anliyacaginiz nekadar zararli sey varsatüketen biriyim bu yüzden dislerim mahvoldu ara sira temizletiyorum beyazlatma degil ama ozaman bile bayagi beyazliyorlar dis temiliginede cok önem veririm ama cabuk sarariyorlar ama ben hangi dis macuunu kullansam bilemiyorum varmi böyle sigara sararmalarina karsi olan macun jel falan cok denedeim ama hicbir faydasi olmadi lütfen cok kötüyüm kendime güvenim gitti nerdeyse

Valla canım dişçiye bi kere temizlettiğinde diş hep onu istiyormuş diye duymuştum.
Ben ara ara karbonatla fırçalıyorum.İşe yarıyor.Bi dene istersen...

opalescence diye bir macun var fiyatı bayağı pahalı ama kullananların yorumlarını okumuştum çok etkili, netten sipariş veriliyor, ben sigara kahve çay vb. kullanmıyorum ama bir kereliğine heves edip advanced whitening macununu almıştım eczaneden 16 liraya, ilk kullanımda bayağı renk açtı da, sonraki fırçalamalarda ilkinde yakaladığım sonucu alamadım.

Son düzenleme:
Back