• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sigara kullanıp gebe kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seda 02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
118
77
48
31
Ben sigara kullaniyorum gunde 10 tane ve daha fazla iciyorum. Gecen sene kimyasal gebelik gecirdim. 1 senedir hamile kalamiyorum. Sigaradan olabilir mi? Sigara kullanıpta hamile olan var mı?

Ben sigara kullaniyorum gunde 10 tane ve daha fazla iciyorum. Gecen sene kimyasal gebelik gecirdim. 1 senedir hamile kalamiyorum. Sigaradan olabilir mi? Sigara kullanıpta hamile olan var mı?
Sigara içip sağlıklı gebelik geçiren de var elbette ama yumurtanın kalitesini mi etkiliyor neden bilmiyorum çoğu kimyasalla ya da düşükle sonuçlanıyor. Benim şahit olduklarım diyeyim daha doğrusu. Hatta öğrenip bırakanlar da var ama olan oluyor demekki o süreçte.

Benimde tanidiklarim var. Hamileyken sigara iciyolar hemde cok. Gayet de saglikli dogdular

Benim etrafımda günde 1.5 paket içip dipdiri çocuk doğuran var evet ama bu vebal oluyo ayrıca yumurtalıkları direk etkilediğini duymuştum sen yinede bi anda bırakamıyorsan bile azaltmaya bak

Ben çok kullanıyodum plansız bi gebelik oldu hamile kalınca bıraktım son zamanlarda stresten dolayı dayanamayıp geri başladım günde 5 den fazla içmiyorum içmemeye çalışıyorum dün kontrolüm vardı gelişimi iyi ve gayet sağlıklı ama içmemek en iyisi tabi inşallah hepimiz bırakırız :stop:

Insallah. Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin darisi tum isteyenlere. Kac haftalik gebesin?

Hamile iken içmiştim oğlum yaşına girmeden astım oldu 6 yaşına kadar çektik:(

Back