Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigara içip sağlıklı gebelik geçiren de var elbette ama yumurtanın kalitesini mi etkiliyor neden bilmiyorum çoğu kimyasalla ya da düşükle sonuçlanıyor. Benim şahit olduklarım diyeyim daha doğrusu. Hatta öğrenip bırakanlar da var ama olan oluyor demekki o süreçte.Ben sigara kullaniyorum gunde 10 tane ve daha fazla iciyorum. Gecen sene kimyasal gebelik gecirdim. 1 senedir hamile kalamiyorum. Sigaradan olabilir mi? Sigara kullanıpta hamile olan var mı?
İstisnalar var evet bende şahit oldum bi kaç kişiye. Astım hastası da mı değil çocuklar.Benimde tanidiklarim var. Hamileyken sigara iciyolar hemde cok. Gayet de saglikli dogdular
Benim etrafımda günde 1.5 paket içip dipdiri çocuk doğuran var evet ama bu vebal oluyo ayrıca yumurtalıkları direk etkilediğini duymuştum sen yinede bi anda bırakamıyorsan bile azaltmaya bakBen sigara kullaniyorum gunde 10 tane ve daha fazla iciyorum. Gecen sene kimyasal gebelik gecirdim. 1 senedir hamile kalamiyorum. Sigaradan olabilir mi? Sigara kullanıpta hamile olan var mı?
Ben çok kullanıyodum plansız bi gebelik oldu hamile kalınca bıraktım son zamanlarda stresten dolayı dayanamayıp geri başladım günde 5 den fazla içmiyorum içmemeye çalışıyorum dün kontrolüm vardı gelişimi iyi ve gayet sağlıklı ama içmemek en iyisi tabi inşallah hepimiz bırakırızBen sigara kullaniyorum gunde 10 tane ve daha fazla iciyorum. Gecen sene kimyasal gebelik gecirdim. 1 senedir hamile kalamiyorum. Sigaradan olabilir mi? Sigara kullanıpta hamile olan var mı?
Rabbim yardımcın olsun inşallah zorlanmazsın:)Dogru soyluyosun tesekkur ederim bi ugras buluyum birakmak icin
Aminn. InsallahRabbim yardımcın olsun inşallah zorlanmazsın:)
Gecmisolsun simdi nasilHamile iken içmiştim oğlum yaşına girmeden astım oldu 6 yaşına kadar çektik![]()