canım diğer oda parfümü gibi kokulara da dayanamıyorsan, mutlaka havadaki dumanı emici bir makina edinmelisina.s herşeyden önce sağlık tabii...Şeniz
eşin camda sigara icse nasil olur? ev soguyacagina eşin kisa bir süre sogur,evde fazla kokmaz..mumda sigara dumanini alir bu arada
oda kokuları kesmiyor be tatlıma.s.
kesmez tabi :jeyyar: hatta daha da agırlaşır koku gibime geliyor ..terli bir insanın parfüm sıkması gibi-tatlicadiarzu- bence siz alın dumanı içine ceken makina hayatınızı yaşayın..
Slogan gibi oldu he , kendimi satıcı gibi hissettim :jeyyar:
var o makinadan ama çok ses yapıyor..philips masa üstü yanlarından filtreleri var değilmi canım bahsettiğin böyle birşey mi yoksa daha farklı klima tarzı birşey mi?
canım harika birşey buldum hemen resmiyle atıcam size a.s.
yok sinirleniyor o zaman da diyor ki "ben evimde rahat bir sigara içemiyecekmiyim" vs. vs. söyleniyor...şimdi evden işe işden eve kocam var...keyfini de kaçırmak istemiyorum
işte böyle bir şey ...yerimseniben
bu cok ses cıkarıyor dediğinden mi canım? ama en azından sigarasını içene kadar , dumanına katlanacgınıza sesine katlanın, bari alerji yapmaz-tatlicadiarzu-
:)) " ben evimde rahat bi nefes alamayacakmiyim peki?" diye sor :) şaka bi yana..mum kullanmayi deneyin derim..tabi tamamen almaz kokuyu cam acmayinca..bu arada evi esas kokutan izmaritler oluyor..duman elbet cikiyor ama o izmarit kokusu cok kötü..mümkünse dişarida bir çöp kullanin izmaritler için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?