Sigara kokusu için fikir verir misiniz?

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
47
733
İstanbul
arkadaslar selam.benimde bazılarınıza göre belki ufak ama bana göre can sıkıcı bir derdim var.eşimle yeni eve taşındık.evimiz bir salon ve 1 o da dan olusuyor.dolayısıyla oturma grubum herşeyim salonda.sorunumun ne olduguna gelince,ben sigaradan nefret ediyorum yaa.ama malesef eşim kullanıyor.önceki oturdugumuz ev daha büyüktü ve dışarı çıkıp içebiliyordu.bu evde balkon da yok.yatak odada da içemeyecegine göre mecburen salonda içiyor.salonum büyük,iki oda büyüklügünde ama yinede heryere duman gidiyor.e şimdi bide kış camları sürekli açmak zorunda kalıyorum bu sefer içerisi soguyor.ne yapacagımı şaşırdım inanın.evimde sigara ve çesitli kokular olmasından nefret ederim.olmaz da tabiki.ama bu şekilde tüllerim herşeyime sinecek.üstelik alerjik bronşitim var ve çok dokunuyor bana.hadi eşime çare buldum diyelim ama gelen giden olunca ne yapacagım.ne olur bir akıl verin.buharlı makineler var sanırım onlarsan mı alsam içerinin havasını degiştiriyormuş.başka bir öneriniz var mı acaba canlarım yaa.:çok üzgünüm:

canım diğer oda parfümü gibi kokulara da dayanamıyorsan, mutlaka havadaki dumanı emici bir makina edinmelisina.s herşeyden önce sağlık tabii...Şeniz

canım ya aynı dertten bende müzdaribim.benim evim büyük olduğu halde berbat bir şeklide heryere siniyor...bende içmediğim için çok rahatsız oluyorum...
Otomatik spreyden tutunda yumuşatıcıyı sulandırıp o tarz kokulardan bile deniyorum ama nafile.bende sürekli cam açmak zorundayım malesef.....varsa bir fikri olan bende umutla bekliyorum.....

eşin camda sigara icse nasil olur? ev soguyacagina eşin kisa bir süre sogur,evde fazla kokmaz..mumda sigara dumanini alir bu arada

eşin camda sigara icse nasil olur? ev soguyacagina eşin kisa bir süre sogur,evde fazla kokmaz..mumda sigara dumanini alir bu arada

yok sinirleniyor o zaman da diyor ki "ben evimde rahat bir sigara içemiyecekmiyim" vs. vs. söyleniyor...şimdi evden işe işden eve kocam var...keyfini de kaçırmak istemiyorum

ortak dertlerden birisi daha. ben yasakladım artık mutfakta içiyoruz eşim ok mızıkçılık yaptı fakat aşırı şirinlik yaptım dayanamadı dedi tamamkaydirigubbakcemile3 o makinalar gerçekten işe yarıyormu peki bu bildiğimiz soğuk buhar üfleyenaletler mi acaba yoksa farklı birşey mi :uhm:

oda kokuları kesmiyor be tatlıma.s.

kesmez tabi :jeyyar: hatta daha da agırlaşır koku gibime geliyor ..terli bir insanın parfüm sıkması gibi-tatlicadiarzu- bence siz alın dumanı içine ceken makina hayatınızı yaşayın..
Slogan gibi oldu he , kendimi satıcı gibi hissettim :jeyyar:

var o makinadan ama çok ses yapıyor..philips masa üstü yanlarından filtreleri var değilmi canım bahsettiğin böyle birşey mi yoksa daha farklı klima tarzı birşey mi?

evet aslında o makinadan görmüştüm ama cidden işe yarıyormuki deneyenler varsa yazsınlar lütfen.....

valla kızlar yaa özloicum naapcaz böyle canım.gerçekten çok sinir oluyorum.evime çıktım bi ohh dedim hani hep diyordum ya bi çıksam diye,hatırlarsınız belki.sositososito bir odam daha olsa çok iyi olacaktı ama napalım.bak senin büyük oldugu halde olmuyor diyorsun gerçi...mutfakta veya camda iç dedigimiz zamanda itiraz ediyorlar birkaç kere içsede sonra yine eskisi gibi oluyor.yani ne yapsam olmuyor ya.

işte böyle bir şey ...yerimseniben

bu cok ses cıkarıyor dediğinden mi canım? ama en azından sigarasını içene kadar , dumanına katlanacgınıza sesine katlanın, bari alerji yapmaz-tatlicadiarzu-

yok sinirleniyor o zaman da diyor ki "ben evimde rahat bir sigara içemiyecekmiyim" vs. vs. söyleniyor...şimdi evden işe işden eve kocam var...keyfini de kaçırmak istemiyorum

:)) " ben evimde rahat bi nefes alamayacakmiyim peki?" diye sor :) şaka bi yana..mum kullanmayi deneyin derim..tabi tamamen almaz kokuyu cam acmayinca..bu arada evi esas kokutan izmaritler oluyor..duman elbet cikiyor ama o izmarit kokusu cok kötü..mümkünse dişarida bir çöp kullanin izmaritler için..

bunun gibi birşey benim teyzemde var o memnun aslında.tek aklıma gelen bu makinalar.acaba sigara dumanını yok edici bir sprey yok mudur ki vardı sanki ya:uhm:

süper ya nerden alcazki bunu acaba,birde fiyatı hakkında bir bilgin varmı.....

valla aynen dedigin gibi izmaritler fena kokuyor.hiç biriktirmem hemen atarım çöpe ama işte olmuyor offffffffffkafamçokkarıştı

canım 18 YTL yazıyordu yerimseniben
Bakın böyleside varmışkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…