arkadaslar selam.benimde bazılarınıza göre belki ufak ama bana göre can sıkıcı bir derdim var.eşimle yeni eve taşındık.evimiz bir salon ve 1 o da dan olusuyor.dolayısıyla oturma grubum herşeyim salonda.sorunumun ne olduguna gelince,ben sigaradan nefret ediyorum yaa.ama malesef eşim kullanıyor.önceki oturdugumuz ev daha büyüktü ve dışarı çıkıp içebiliyordu.bu evde balkon da yok.yatak odada da içemeyecegine göre mecburen salonda içiyor.salonum büyük,iki oda büyüklügünde ama yinede heryere duman gidiyor.e şimdi bide kış camları sürekli açmak zorunda kalıyorum bu sefer içerisi soguyor.ne yapacagımı şaşırdım inanın.evimde sigara ve çesitli kokular olmasından nefret ederim.olmaz da tabiki.ama bu şekilde tüllerim herşeyime sinecek.üstelik alerjik bronşitim var ve çok dokunuyor bana.hadi eşime çare buldum diyelim ama gelen giden olunca ne yapacagım.ne olur bir akıl verin.buharlı makineler var sanırım onlarsan mı alsam içerinin havasını degiştiriyormuş.başka bir öneriniz var mı acaba canlarım yaa.:çok üzgünüm: