Sigara Karşıtı Resimler

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
158
İstanbul
sigaranın tadını bilmeyenlere..
bilipte bırakanlara..
bırakıpta dönüp tekrar arkasına bakmayanlara..
bakıpta geri başladığı noktaya dönmeyenlere..
NE MUTLU

20 yil boyunca gunde 1 paket sigara icmis bir insanin elleri

Sigara odasının tavanındaki resim size neler anlatıyor?
http://img530.imageshack.us/img530/2941/20yilboyuncagunde1paketwu9.jpg

sigaradan nefret ediyorum:1no2: bu illetten herkes kurtulur umarım.

sigaradan nefret ediyorum:1no2: bu illetten herkes kurtulur umarım.

21hafta oncesine kadar bende iciyordum biraktim...Ama biraz zor olacağa benziyor.Çünkü benim için neredeyse bir kültür haline gelmiş sigara içmek.Çalışırken,dinlenirken vs. en geç saatte bir defa mekan değiştirmek,yemeklerden ve özellikle birseyler icerken sonra hiçbir şey yapmdan direk sigara yakmak,arkadaşlarla buluştuğumuzda birbirimize sigara ikram edip karşılıklı içmek,tepemizin tası attığında,cinler tepemize çıktığında,keçiler kaçtığında veya çok sevindiğimizde bir sigara yakmak gibi daha onlarcası var. Sigarayı bırakarak ayrıca bu alışkanlıklarımızıda değiştirmemiz gerekecek...mafoldumben

haklısın, seni iyi anlıyorum. ben hiç sigara kullanmadım ama eşime birkaç yıl önce sigarayı bıraktırdım ve seninde söylediğin gibi alışkanlıklarını da bırakması gerekti. şimdi sigara kullanmıyor olmaktan çok memnun. dilerim sende yeniden başlamazsın. paylaştığın resimler çok ibret verici, ders alınması gereken resimler. çok anlamlı bir paylaşım olmuş.a.s.

Görüntüler dehşet saçıyor!!!!Herkesin bir kez daha hatırlaması ve özen göstermesi dileğiyle......kafamçokkarıştı
Teşekkürler.................
vereliniortak

Gerçekten görüntüler korkunç ama bir o kadarda düşündürüyor. Sigara içeenlerin görmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…